Marketten ped almak ayıp mı?

Öyle bir algı var toplumda sanki...
Marketten ped almak ayıp mı?

Öyle bir algı var toplumda sanki...
Ne ayıbı bence değil o bir ihtiyaç kadınlar için
Şahsen benim ablam dışarı çıkamayacak kadar kendisini kötü hissettiğinde marketten gidip alıyorum ayıp bir şey değil sadece kas ve sığ düşünceli sapık insanlar öyle düşünüyor
Neden ayıp olsun ki, her gün eczaneme binlerde kadın gelir, bence bu düşünceyi yıkmanız lazım sonuçta ihtiyacınız var ki alıyorsunuz diğer aldığımız şeylerden hiçbir farkı yok bana göre ve hiç o kafayla düşünmedim bugüne kadar
Bu algının neden olduğunu hiç anlamıyorum, her ay regl oluyoruz ve bunun için pede ihtiyacımız var. Neden utanılacak bir şey gibi görülüyor çok tuhaf.
İnsan denilen varlik öyle küstahtir ki hem Allaha inandini soyler hemde onun yarattigi donguden tiksinir ama yaratanin her yaratti seyde denge nizam amac vardir insanoglu ise o kadar cahilki regl olunmasa hamile kalinmicani bile bile tiksinir bu donguden yazik...
Ben alırken utanmıyorum hatta inadına gösteriyorum tek sadece onu alıyorum sanki bakan kişiler özellikle erkekler analardan doğmamış gibi davranıyorlar kızlar inadına gösterin utanmayın utandikca üstümüze gelirler
Yoooo değil ben aldım mı elimde gururla taşıyorum herkes biliyor sonuçta ben bilmiyorum ne işe yaradığını diyen duymadım 😂😂😂
Bu konuyu aştık diye düşünüyorum. Bu bir ihtiyaç ayıplayan taş devrinde kalmıştır.
Yaa artık herkes şu ayıp algısını bir kenara koyabilir mi? Kadınım ben kadın tabiki ped almak zorundayım. Emin olun kimse de takmıyordur. Millet senin ne aldığına mi bakacak.
Ay neden ayıp olsun, ihtiyaç duyulan bir şey almak ayıp mı ki, ayıp olarak algilayanlar utansın asıl
Bazıları bu konuda çok geri düşünüyorlar bazıları ise çok açık ayıp değil mecburen almak zorundayız ve utanılması gereken bi durum değil.
Hadi ayıp diyelim nerden alınacak bu ped jdkdkd ayıp olmayan yer varsa onu ön plana çıkaralım geçelim artık ped meselesini ayıp falan değil
Niye ayıp olsun bu doğal bir şey ve bu da o doğal şey için bir ihtiyaç yani ayıp felan değil
Utanmıyorum alıyorum sağlığım rahatım için iyi olmam için gerekli
Uyuşturucu mu sokak aralarında elin altından alalım
Ah bide cümleyi doğru yazabilsem😐
Yok gizli adam tutalım ped alması için. Mal mısınız?
Bu soruyu sorman ayıp bence
Niye, artık pedimizi de kendimiz mi üretelim?
neden ayıp olsun gayet normal bişey satıyorlar sonucta kimse almicak mı?
Hayır değil neden ayıp olsun
@Meka07 senin kaç hesabın var
Nasıl kaldiricam
@Meka07 tamamdır
Hayır örümcek beyinli bol sadece
Hayır ayıp değil tabii ki
Bizim topluma bakarsan hiçbir şey alamazsın
Değil ben atıyorum sepete xjjxjxj
Napalım almayıp? Bu zarurî bir ihtiyaçtır.
Hayır değil tabii ki de
Ned3n ayip olsun
Hayır değil.
Hayir değil 🤦♀️
Hayir degil
tabiki ayip degil nedemek bu yaa neden ayip olsun ki
@avrupali-genc ben ayip mi dedim bana ne yaziyon
😂😂😄hiç yani 😂
demedin seni tebrik ederim demek istedim
@avrupali-genc tamam tesekkür ederim tebrik ettigin icin
alindin ama
@avrupali-genc alinmadim sadece baska üyelerin benim görüsüm altina yazmasini sacma buluyorum
@avrupali-genc ben soru soranla muhattapim
nerden alcan başka peşin 60 70 lira olmasi ayıp
Değil
Hayır
Neden ayıp olsun onlar satmaya utanmıyor da ben almayan iyi utanayım hatta eşimi bile ben alırım bazen türbanlı kızlar kasada prezervatif satıyor neden almayı utanayım sonuçta herkes paraya bakar kazanca bakar
Hayır değil erkek olarak almışlığım var ve umrumda değil saçma algılar.
Yoo değil.. ama bazı insanlar maalesef bunun doğal bir şey olduğunu kabullenemiyorlar..
Ablam için defalarca alırdım bir sıkıntı yok, Ama sadece ped aldığım için millet ya gülüyor garipsiyordu çok umur etmiyordum sıkıntı falan yok. olmaz yani :D
Öyle bir algı var ama hala aşılamadı bu algı umarım aşılır bir gün ayrıca ped almak ayıp değil
bayanlarında insan olduğunu unutuyoruz
bizim insanlarda bu kafa olduğu sürece ayıp marketten kasaya giderken bakıyorlar
Neden ayıp olsun ki sebeb ne buna ki artık ped degil şey bile çok rahatlıkla alan çok şeker gibi her yerde var onlar
insani bir durum için alınan bir üründür ayıp degil tabi ama işte bizim ülkemizde bazı kafa yapısı buna hala ayıp gözüyle bakıyor maalesef
Ne alaka kaportacıdan alıcak halin yok marketten alıcan tabi.
Ben bile alıyorum daha dün aldım. Neden ayıp olsun
Buna ayıp diyen mağarasından yeni çıkmış homo sapienstir. Duvarlara resim falan çiziyordur 😃
Ayip değil de geçen biri aldı arkamdaki sıradaydı atmış ortaya kasiyer bu üründe mi sizin dedi bozuldum Bi an biraz daha özen olmali
Ayıp bir yanı yok. Ayıplayanlar varsa onlar kendini ayıplasın.
Ya ne ayıbı abi saçmalamayın utangaç utangaç yapmayın kendinizi
Bu sorular yuzunden ayip oldu normalde değil ki herkes herşeyi yapiyor temel ihtiyaçlar mi ayip olue oldu
Niye ayıp olsun kime ne bu doğal bir süreç ! Yıllardır regl ayıplandı gizlendi bu aptal ülkede artık bunu yıkın erkek cocukları sünnet edilip düğün yapildı regl gizlendi saklandı bu saçmalık
Hayır ayıp değil ben çekinmeden rahatça arkadaşıma falan alırım
Neden ayıp olsun ya sacma yaklaşım
Yeri geldiğinde sevgilimin eşimin pedinide alırım bundan utanmam gocunmam
Türkiyede yaşamak ayıp :(
Yok be bitti o mevzu aştık onları bence
Alakasız bence gayet normal
Nerden alınacak ki başka.
Ayıp değil gayet normal bir durum
Satılan bir şeyi almak neden ayıp olsun
ayıp diyene selam verme bir daha
Değil gitip alabilirsin
Satana ayıp değil alana mı ayıp