Özel Günler & Hijyen Regl olunca eşime söylemeye utanıyorum, normal olan söylemek mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Yeni evliyim daha. Regl olunca eşime söylemeye utanıyorum. Söylemeliyim ama değil mi :/ normali söylemek mi? Güncellemeler+1 yıl 1 aylık evliyiz daha, evliyken olduğum ilk regl bu Regl olunca eşime söylemeye utanıyorum, normal olan söylemek mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
RoseCamellia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eşin yani sonuçta hadi sevgilin olsa bi tık anlardım da eşinden de utanman garip sanki... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha alışamadın normal utanman ama utanılacak bir şey yok karı ve koca arasında mahrem olmaz zamanla alışırsın. 1 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl ya of nolucaksöyle de zaten anlar yani 0 0 Yorumla
useer249 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl söyle tabi ki 0 1 Yorumla Jhffgdruu +1 yıl Sz soylermsnz Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Regl utanılacak bir şey değildir.. Ulu orta söylenmez tabi ki ama eşin sonuçta ne utanmana gerek yok kanks.. 0 0 Yorumla
mirxano Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Söylersin tabi utanmak nedir ara verelim ki özlem de olsun 😄 0 0 Yorumla
sohbetcidede Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 83% +1 yıl * * verirken utanmıyorsun hasta olunca mı utanıyorsun gerek yok utanma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Söylemelisin tabi regl iken eşin isterse ne diyorsun ya da pedini falan kim alıyor 0 0 Yorumla
iyisker Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl regl ıken soyle tabıkıde sende ozamanlarda asırı ısteklı olursun :) nasıl olcak acıca canım regl oldum de adamda ısteklıyse bı sekıle onu arhatlatırsın zaten 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl tabi ki söylemelisin rahatlıkla herşeyi açık açık konuşmalısın 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Kaç gün sürüyor yani bu süreçte ilişki isterse 0 1 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Bmce söyle ayrıca utancak bir şey yok Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Utanacağın şekilde söyleme o zaman knk 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Eşin yani sonuçta hadi sevgilin olsa bi tık anlardım da eşinden de utanman garip sanki...
Daha alışamadın normal utanman ama utanılacak bir şey yok karı ve koca arasında mahrem olmaz zamanla alışırsın.
ya of nolucaksöyle de zaten anlar yani
söyle tabi ki
Sz soylermsnz
Erkekler Ne Diyor
Regl utanılacak bir şey değildir.. Ulu orta söylenmez tabi ki ama eşin sonuçta ne utanmana gerek yok kanks..
Söylersin tabi utanmak nedir ara verelim ki özlem de olsun 😄
* * verirken utanmıyorsun hasta olunca mı utanıyorsun gerek yok utanma
Söylemelisin tabi regl iken eşin isterse ne diyorsun ya da pedini falan kim alıyor
regl ıken soyle tabıkıde sende ozamanlarda asırı ısteklı olursun :) nasıl olcak acıca canım regl oldum de adamda ısteklıyse bı sekıle onu arhatlatırsın zaten
tabi ki söylemelisin rahatlıkla herşeyi açık açık konuşmalısın
Kaç gün sürüyor yani bu süreçte ilişki isterse
Bmce söyle ayrıca utancak bir şey yok
Utanacağın şekilde söyleme o zaman knk
reglken ilişkiye giriyormusunuzda
Her seyin ortasi guzel
bana söyleyebilirsin kanka :D
Soyleme
Tabiki söylemelisin eşden utanılırmı
Tabi ki söylemelisin
Söyle tabiki seks yapmak isterse ne olcak
e diceksin tabi