Özel Günler & Hijyen Regl olacağım diyorum dikkat et diyor, dalga mı geçiyor ciddi mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor regl olcam diyorum dikkat et diyor ne olarak algılayabilirim bunu Regl olacağım diyorum dikkat et diyor, dalga mı geçiyor ciddi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MusonYagmurları Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşkım ben hazırlandım nerdesin?-yaa ne alakası var yok öyle biriGibi bir diyalog 0 0 Yorumla
HaldenMüşteki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ahahahshsh sıkı giyin üşütme gibi olmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bi sıcak su önerisi kaldı Yorumla
sedat1aslannn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Baştan savma cevap yazmiş 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺🥺🥺🥺 Yorumla sedat1aslannn +1 yıl Pek ilgili değil galiba Yorumla Soran +1 yıl Öyle normalde ama böyle yazmasına anlam veremedim ev teklifini reddedince bi değişti Yorumla sedat1aslannn +1 yıl Değiştiyse ayrıl kanka çünkü zaten kullanip bırakacakmiş. şu an ilgi gösterse bile yalandan sırf kullanmak için Yorumla Soran +1 yıl Deme ya Yorumla sedat1aslannn +1 yıl Vallaha öyle Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Reglin ne demek olduğunu biliyor mu arkadaşın? 0 0 Yorumla
Eliminendayielimlen Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Cahil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ah ah Yorumla Eliminendayielimlen +1 yıl Ah deme kiz Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Dalga geçer gibi yazmış
Sen neden çocuğa öyle söyledin
dalga geçiyordur
Bence dalga geçmiyor
Erkekler Ne Diyor
Aşkım ben hazırlandım nerdesin?
-yaa ne alakası var yok öyle biri
Gibi bir diyalog
Olursan ol kimene yani bunu niye söylüyosun ki?
Ahahahshsh sıkı giyin üşütme gibi olmuş
Bi sıcak su önerisi kaldı
Baştan savma cevap yazmiş
🥺🥺🥺🥺🥺
Pek ilgili değil galiba
Öyle normalde ama böyle yazmasına anlam veremedim ev teklifini reddedince bi değişti
Değiştiyse ayrıl kanka çünkü zaten kullanip bırakacakmiş. şu an ilgi gösterse bile yalandan sırf kullanmak için
Deme ya
Vallaha öyle
Kendine dikkat edersen olmazsın zaten
Reglin ne demek olduğunu biliyor mu arkadaşın?
Bence yanlış anlamış durumu
Kendine iyi bak anlamında
ammınaa tampon olayım mı yazsın ne istiyon :)
Ahdjmahdja masum
Grip mi bu mw
Cahil
Ah ah
Ah deme kiz