Bana nazar mı deydi?

Arkadaşlar şu an Rusya'dayım. Ve bebekliğimden sonra ilk kez geldim bu yüzden de uçak st attım instagram da Rusya'yı etiketledim birde. Eve geldiğimiz zaman parmağıma kocaman bir bıçakla derin bir çizik attım etim ikiye ayrıldı. Hayatım boyunca da kalacak izi. Ama anı oldu, kendi sakarlığım dedim geçiştirdim sonraki gün ise paylaşmaya devam ettim gezdiğim yerleri, kendimi vs. İki kişi takipten çıktı hatta. Görgüsüz gtibi ede paylaşmıyordum ben görüyorsam arkadaşlarımda görsün istedim çünkü onlar paylaşınca görmek gitmişim kadar oluyor ve çok seviyorum sonraki gün ise annem merdivenden düştü ayak bileği kırıldı. Ben de sürekli bir yerlerimi kesiyorum, yüzüm manyak gibi şişti. Dışarıya çıkarken de çok süsleniyorum kapalıyım bu arada erkeklerde hep hakıyor bana ben de kapalı olduğum için meraklandıklarını ve bu yüzden baktıklarını düşünüyordum ama fark ettim ki kızlar bana çok bakmıyor burada çünkü hepsi böyle gibi az çok kısaca sizce bu nazar mo? Eğer nazarsa nasıl korunabilirim? Bir de ben paylaştıktan sonra 2 arkadaşımda önceden gittikleri yeri paylaştılar aralarından birisi gezdiği yerleri göreyim diye beni yakın arkadaşlara aldı ben de beğendim sonra o da herhalde benim beğendiğimi görünce beğendi çok uzattım sizce nazar mı?

Bana nazar mı deydi?