Kadınlar regl dönemlerini aniden başa gelen bir afet gibi mi yoksa önceden tedbiri alınan, mantıklıca atlatılan bir süreç gibi mi yaşamalı? 😎😎 #tubasueda 🍀🍀
Güzel ve akıllı bir kadın özel günlerini güzel ve akıllıca yönetmeyi nasıl başarmalı?
Bu konuda kadınlara akıl verecek akıl yok bende. Sadece iyi yanından bakmalarını isteyebilirim. O şekilde acıları dinebilir. Ama yardım konusunda yardımımı isterlerse karşılıksız yardımcı olurum.
Öncelikle regl olacağımi hissediyorum ardından hemen bir ağrı kesici içiyorum bu arada sıcak su torbami hazırlıyorum ve de bir kupa kekik çayımı da regl olacağımi hissettiğim an içiyorum daha az ağrı hissediyorum bu kadar
Regl dönemini aşırı abartıyorsunuz. Önceden önlem alınmasına gerek yok çünkü bu bir doğal afet değil. Regl döneminde regl sancısı çekildiğinde sancıyı geçirmek için yapılacak şeyler var. Regl dönemindeyken onları yapmalı.
Hahaha 😄 benim anladığım önlem bu değil ve senin kast ettiğin önlem bu değil bence. İlaçlarla vücudu hazırlamak gibi şeyler geldi aklıma. O dediğin reglyken de yapılır.
regl takvimi kullanıyorum zaten o uyarıyor bildirimlerle şu kadar kaldı bu kadar gün kaldı reglin gelmek üzere döngün yaklaştı bugün olmak üzeresin diye anamm diyorum hazır olmalıyım 😀
Giden demir kaybını önleyici gıdalar alsanız ve regl döneminden sonra gelen iştahsızlık halsizlik gibi durumlar için en azından ağzınıza iki lokma atsanız iyi ve güzel yönetebilirsiniz..