Çok güzel bir yeme düzenim vardır.
Spor rutinimde aynı şekilde.
Ama regl öncesi 1 haftalık dönemde hem sporu salıyorum , hemde aşırı yeme krizleri yaşıyorum. Bu normal mi yaa? Bunu nasıl aşabilirim?
Çok güzel bir yeme düzenim vardır.
Spor rutinimde aynı şekilde.
Ama regl öncesi 1 haftalık dönemde hem sporu salıyorum , hemde aşırı yeme krizleri yaşıyorum. Bu normal mi yaa? Bunu nasıl aşabilirim?
Evet ben de aynı oluyorum tutamıyorum kendimi tatlı tuzlu her şeye ağzım sulanıyo resmen bıktım açıkçası bütün düzenim bozuluyor ve kolay kilo aldığım için baya mağdur oluyorum bu konuda
Valla bende bıktım ya. Aslında tatlı krizini önleyen besin takviyeleri çıkarsalar da bu sorundan kurtulsak
ben de çok fena oluyorum canım hep tatlı istiyor bu defa iyi atlattım ama hurmayla falan geçiştirdim. ve hayvanlar gibi yemek yemek istiyorum. ama sporu aksatmam
Evet bir yeme krizi geliyor ama sporu salma gibi bir durumum yok. Yeme krizine de bir çare bulamadım ama tarçınlı suyu övüyorlar denemek lazım
Off hem de nasıl midemde delik var sanki asla doymuyorum ve canım sürekli tatlı çekiyor
Aynen ya bende öyle oldu bu hafta şu an iştahım yok mesela geçen hafta çılgın gibi yedim
Evet aşeriyorum resmen, ama kahve ve çikolata yasak😥
Hayir midem bulanıyor tam tersi
Yaşamıyorum, ben çok etkilenmiyorum reglden.
Hayır
Evet yaşıyorum
Normal evet hormonlardan dolayı
regl değil ama Stresli olduğumda yaşıyorum
Vücuda sürekli magnezyum depola hem sinirini hem de şeker ihtiyacını minimuma indirir.
Sağlıklı günler.
Regl olmadan 1 hafta önce yeme krizi yaşıyorum.
Ablamm bence yaşıyorrr 😄
hiç yaşamadım :-) dikkat edin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?