Ped yerine tampon kullanmak zararlı mı?

Zamanında değiştirilirse tampon kullanımı daha rahat (toksik şok açısından)
Daha maliyetli olduğu için tercih edilmiyor. Bi zararı yok
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İki üründe kullanma şekline uyulduğu sürece gayet hijyenik ürünler.
Tamponuda 8 saatten fazla kullanırsan başta toksik şok olmak üzere bir çok risk alırsın, pedide 8 saatten fazla kullanırsan enfeksiyon, mantar, intihar bir çok sağlık riski almış olursun. Pedinizide tamponunuzuda 4-6 saat arasında değiştirin.
Ayrıca ped kullanıyorsanız kanın üstüne oturup kalkıyorsunuz, o beklemiş kan sürakli vulvanızla temas halinde oluyor. Her gece en azından bedeniniz alt kısmını yıkayın.
şahsen doğru bulmuyorum, tabii tercih meselesi. bir insan hayatının kadınsan doğasında var regl olmak, bırak gelsin o kan vücudunu temizliyorsun attıkça onu dışarı.
Tampon kullanmak zararlı özelliklede bakireler için. Kızlık zarına zarar veriyor pes kullanman daha doğru olur pes daha hijyenik :)
Fayda zarar olayını bilmiyorum.
Kimisi tampon ile daha rahat ediyor kimisi ped ile. Sanırım tampona alışma ile alakalı.
bakire değilsen tampon kullanabilirsin ama dikkat et tamponun toksik şok riski var ve ölümcül öldürür yani
Bakirelere zararlı onun haricinde zararlı olduğunu düşünmüyorum
doğru kullanildığında zararı yok hatta enfeksiyon riskini azaltır
Yo çoğunluk tampon kullaniyo zaten
Adam gelmiş 52 yaşına yorum begeniyo zirt zirt amca bi daha beğenme aksi insanım ben oky
Ben rahat edemem ve bence zararlı
Cok rahat bakireler kullanamaz
Hic kullanmadm
Biliyorum
Ölsem kullanmam
Hayır değil
Bildiğim tek zararı kızlık zarını bozması. Onun dışında sürekli vajinanda bir cisim olduğunu düşün, düşünsene sürekli vajinanın içinde bişey var , güzel his olsa gerek 😆 vajinayi genisletmese bile, daralmasını önleyebilir sanırım. Çünkü vajinanın içi hep dolu, nasıl daralcak vajina?
Zararlı olmasa pad yerine tampon satılır dı değil mi 😂😂
kaninizin ustunde 4-5 saat oturmak yerine tampon daha iyi
Tampon hangisi oluyor
Bakire değilse zararı olmaz..
Bilmem hiç kullanmadım ped de tampon da kfjdhc
En İyi Kız Görüşleri