Erkeklerde kadın tanıdıklarınınkini yazsın.
sebepsiz yere her şeye ağlayasım geliyor.
kendimi terk edilmiş bir bebek gibi hissediyorum
sebepsiz yere her şeye ağlayasım geliyor.
kendimi terk edilmiş bir bebek gibi hissediyorum
Garip miydi bilmiyorum ama en son ki dogum gunum tam regl donemi baslangicina denk geldi ve duygusal olarak aşırı hassasim. Ailem bana oyle surpriz dogum gunu yapmadilar hicbir zaman. Pasta falanda oyle surpriz olmadi hic. Dogum gunu pastami gittik beraber sectik hep, kucuklugumden beri.
O gun de anne babamin karşısında yeni 22 yasinda bir kız olarak oturdum agladim benim bugun dogum gunum bana pasta almiyorsunuz, hic dusunmuyorsunuz bunu, hic surpriz pastam olmadi diye agladim bir sürü.
Babamda ben gidip alırım simdi dedi. Ben dedikten sonra ne anlami kaldi bugun dogum gunum oldugunu bilmiyor musun diye diyerek ağladım.
Pastam geldi ama o kadar aglayasim vardi ki pastanın mumlarini da aglayarak üfledim ve aglayarak yedim😅 22 yaşıma da böyle girdim bu sene.
Gercekten cok degisik bir ruh hali. Elimizde degil, yönetmek cok zor, resmen o donemlerde vucudun ve duygularin kontrolu kesinlikle bizde degil. Cok zor her ay bunu yaşamak. Boyle seyler oluyor işte. Normal zamanda olsa boyle davranmam.
regl olan hayvanlarda var aga kasmayın
Ne alaka?
Biliyorum
Bıtigi gün 🤣
Çok gergin oluyorlar çok anlatacak şeyler var da yazamıyorum
Çok doğal canım duygu karöasası olur o dönem
Manevi destek olabilirim
Sağol
Aglama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?