- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn son bu akşam ağladım ablam ve yegenlerim gelmişti memketten bir hafta bende yatılı kaldılar bugün dönmek zorunda kaldılar malum hayat şartları onlar gidince çok ağladım sanki ev bomboş kalmış gibi oldu birde bir haftadır alışmıştım onlara gidince çok üzüldüm oyuzden vedalalari hiç sevmiyorum 😢😢😢
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Abimin de arkadaşı olan çok sevdiğimiz bir abimiz vefat etti geçen yıl. Çok çok iyi bir insandı. Sabah namazını camide kılmak için az dil dökmezdi abime. Onu erkenden uyandırabilmek için su dökerdi yüzüne. Abim sinirlenir kızardı ama hadi namaza gidip gelelim de öyle kız derdi. Mahallenin tüm çocuklarıyla arkadaştı. O gün oruç tutan ve teravihte uslu duran çocuklara akşam teravih çıkışı dondurma ısmarlardı.
Onun eşine gittim bugün. Onu hatırladık, ondan bahsettik. Dayanamadık sonra ağladık hepimiz.
Mekanı cennet olsun.31 Yorumla
Soran+1 yılAmin 😔
- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim ağladı diye ağladım
10 Yorumla
+1 yılSon depremlerden sonra insanların çaresizliğini görünce çok üzülmüştüm..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEn son içime attığım yaşayamadığım tüm duygular için ağladım. arada yaparım öyle şeyler
10 Yorumla
+1 yılAğlamayı bıraktım birkaç aydır fakat baya üzüldüğüm şey. Hayatta hiçbir ilgi alanımın olmadığını farketmem. Ne iş yapacağımı bilmiyorum. Hiçbir şeye ilgim yok ruh gibiyim sadece o kadar. Asgari ücretle 10-12 saat çalışmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. üni bitti bitecek, aile bir yandan, mental baskılar bir yandan. Yoruldum awk
20 Yorumla
+1 yılBenden önce ablam oldu, kardeşim olacaktı unuturum sandım vefat etti 12 gün sonra dedem vefat etti 3 gün sonra halam 15 gün sonra amcam vefat etti 2 sene sonra diğer kardeşim vefat etti sırdaşım dostum kız arkadaşıma araba çarptı vefat etti onun mezarında ağlamıştım bağıra çağıra geçen sene
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah sabır versin 😔
+1 yıl@Amhsts07 Ben seni savunayım kız beni engellemiş, eline sağlık demişsin. Bu kadar y'avşak olmak sana ağır gelmiyor mu!
112 Yorumla
Soran+1 yılO benim de dikkatimi çekti... Savunmuşsun, engel yemişsin. Hayat bazen böyledir işte. İyilik bile anlayana fayda verir. Bunu unutma
Soran+1 yılVe o kızı savunmuş... Emin ol sırf kız diye savundu...
- +1 yıl
Hiyarin teki o odam. Kafaya takmaya deymez. Sizin durumlar nasıl, dert var mı
Soran+1 yılEvet... Ah ah olmaz mı? Kendimi iyileştirmeye çalışan, güçlü olmaya çalışan biriyim
- +1 yıl
Senin ağlama sebebin ne?
Soran+1 yılBirkac şey üst üste gelmişti.. en son o yüzden ağlamıştım
- +1 yıl
Bu şeyler özel meseleler mi? Bahsetme durumun var mi
- +1 yıl
Oğlum kıza ya da erkek bilmiyoruz embesil dedin. Kimsenin kimseye hakaret etme hakki yok. Sende o olaya kızdım ben. Ha o sana hakaret etse sen on mislini yap. Sonuna kadar arkanda olurum ama bi insana basit önemsiz bir konudan dolayi embesil demek kardeşim degilmidir bu sana ağır gelmiyor mu !
Soran+1 yılÖzel değil ama bahsedersem kötü hissediyorum şu an bahsetmeyeyim
- +1 yıl
@Amhsts07 Öncesinde o bana defol dedi diye ben e'mbesil dedim.
- +1 yıl
Benden de sana bir tavsiye 39 yaşında biri olarak kendi yaşına uygun kadınlara yönel. Kardeşim demen gereken yaştaki kadınlara karşı iki büklüm olma kendini ezdirmekten başka bir yere gidemezsin. O kız bana defol dediği için biraz kabalaştim yoksa kadınlara hakaret eden biri değilim
+1 yılDepremde kaybettiğim yakınlarım için ağladım. Hala inanmıyorum vefat ettiklerine. Aklım almıyor. Bununla baş edemiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılMekanları cennet olsun😔
- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBabam rahatsızlandı ölecek diye korktuğum için ağladım
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun 🤲
- +1 yıl
:(
+1 yılOtobüste uyuyakalıp birkaç sonraki şehirde uyanmıştım ve indiğimde içinde telefon cüzdanım olan sırt çantasınıda unutmuştum:) o günden beridir yolculukta uyumam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 gun once Sevdigim kiz icin agladim pismanim agladigim icin cunku erkek adam aglamaz saglam durur uzulmez yikilmaz
120 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil, erkekler de ağlayabilir, bu güçsüzlük değil
Cevap sahibi+1 yılOyle oyle erkekler uzulmeye cok musit degil yapi olarak
Eger uzulmeye devam edersem iyi seyler olmayabilir erkegiz cunku
Cevap sahibi+1 yılSana neler oldugunu anltmak istiyorum dinlersen
Soran+1 yılBuyur, anlat
Cevap sahibi+1 yılBugun onu kahveye davet ettim olmaz dedi bana karsi cok ilgili bir kiz kendisi
Soran+1 yılKarşılıksız aşk o zaman
Cevap sahibi+1 yılbılmıyorum bakacaz zamanla bellı olacak
Cevap sahibi+1 yılzaman gecmeden ne bellı olur kı sakin sakin zamanla
Soran+1 yılEğer seni sevmedigini anlarsan da gerçekten canını sıkma.. O senin için üzülüyor mu? Sen neden onun için üzülüyorsun? Sen değerlisin 🤗
Cevap sahibi+1 yılSaol Tamam uzulmem
Eger beni sevmiyorsa ben ona ayni sekilde davranmak istiyorum yani o biryerde calisiyor en fazla kolay gelsin derim bi umut belki ilerde sever onu bekleyecem ondan nefret etmek istemiyorum insan sevdiginden nefret etmemeli yanlis birsey
Cevap sahibi+1 yılMesafemi koyarim olmazsa
Soran+1 yılHayır nefret etme. Nefret bile etme... Senin için sıradan biri olsun. Su an onu sevdiğin için acı hissediyorsun ama emin ol vazgectiginde çok rahatlayacaksın. Seni gerçekten sevecek kişiler de çıkacak o zaman anlayacaksın Seni sevmeyene değer vermeyerek ne kadar doğru bir şey yaptığını. Bak şu sözümü asla unutma. Allah herkese kendisini çok sevecek birini verir ama zamani var.
Cevap sahibi+1 yılSana da anlatayim mi kahve meselesini birazsa gulelim komik seyler yasandi 😂
Soran+1 yılAnlat tabii
Cevap sahibi+1 yılKiz bir yerde calisiyor 20 dakika kasanin bosalmasini bekledim sonra kiza tam dedim ki nasilsin iyimisin dedi iyiyim saol bende dedim musait bir zamanda o an kapidan bir musteri girdi benim lafim yarida kesildi sonra dedim ki ben birseyler daha bakacam musterinin gitmesini bekledim sonra konutum kiz kenara gitti bende bakarmisin dedim dedi ne oldu dedim birsey soracagim peynir meselesi vardi ne zaman kizi durdursam peynir soruyorum o da guldu ben sormadan o dedi sey soracaksan olmaz dedim kahve icmeye gidelim dedi olmaz kolay gelsin dedim gittim
Cevap sahibi+1 yıl😂
Soran+1 yıl🤣
Cevap sahibi+1 yılBen onun yanina konusmaya giderken boyle birsey yasacagimi asla bilmezdim 😂
Soran+1 yıl🤣Olur böyle komik şeyler
Cevap sahibi+1 yılBakalim daha ne komik seyler olacak cunku oyle gorunuyor
+1 yılGalerime girip sevgilimle olan fotolarımıza bakıyordum ve birden ağlamaya başladım 😂 niye ağladığımı bende bilmiyorum (sanırım regl yaklaşıyor ondan) 😂😂
11 YorumlaBelli bir neden yoktu aslında, ağlamak için neden buldum sonra üzüldüğüm geçmişte yaşadıklarıma ağladım.
23 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. 😍🤗Hiç beklemediğim birinden olağanüstü bir hediye almak..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden olmamız için ihtimal varken şimdi o ihtimallerin de bittiğine ağladım. Hayatımda hiçbir derdim yok çok şükür onun yokluğundan başka
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılher bayramı beraber geçirdiğimin bi dostum bu bayram yoktu, yaptıkları aklıma geldi niye böyle olduk sorusu beynimi kemirdi affedebilsem affedilebilecek bir şey de değil, Allah'a havale ediyorum çok ağladım ama ahım kalmaz ya
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgeçirdiğim ₺
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl!! yıl önce ilk boşandığımda şehir dışında çalışmaya başladığım için kızımı göremiyordum, özlediğim için ağlamıştım bir iki damla o kadar
10 Yorumla
+1 yılGrip olmuştum, ağrım çok ve uyuyamadığım için ağlamıştım
20 Yorumla
+1 yılBu aralar pek ağlamadım büyükbabam vefat etti ona çok az ağlamıştım işte
20 Yorumla
+1 yılvalla ben kadinlari görür görmez ağlarım çok aşığım duygusal yoğun sevgi sendromu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi yad ettim, geçmişte düştüğüm halleri ve o kızı çok seviyorum
10 Yorumla
+1 yılBaba olacak kişi seni birine vereyim s * ktir git demişti.
10 YorumlaDün yer6 film kanalının bi videosunu izliyordum adamın hikayesi baya beni üzdü hatta ağlattı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı. film esnasında ya da bir video izlerkendir. çok uzun zaman oldu ağlamayalı ben gidip bir ağlıyım
10 YorumlaZalimin biri nedeniyle 20 yıl sonra ağlamış bulundum.
10 Yorumla
+1 yılÇok uzun zaman oldu keşke ağlasam da bir boşaltsam içimi
10 Yorumla
+1 yılİçim daralmıştı öyle oturup ağladım bu yüzden
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bahaneydi.. Doluluk... Bir şeye kızıp başka bir şeye ağlamak diyebiliriz
10 Yorumla3 gün önce bir hastamı ve bebeğini kaybettik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yakın arkadaşımın kız kardeşi vefat etti. 2 gün önce ve ay önce kızcağız nişan yapmıştı. Grip diye gitti cenazesi geldi. Onun vefatı baya etkiledi beni. Annesinin feryadı nişanlısının tabuta sarilisi abisinin aglayisi...
10 YorumlaPek sulu göz sayılmam, bi kaza geçirmiştim 😅 canım yanmıştı o zaman ağlamıştım
10 Yorumla
+1 yılHatırlamadım ama gönlümün dolu oluşu buna sebep. Yerli yersiz gelebiliyor.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim biri beni anlamadığı için çok sinirlerim bozulmuştu. 😔
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu anda ağlıyorum babamın hatalarını bizler yükleniyoruz onun yüzüne bizde kötü sayılıyoruz zoruma gidiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbugün çok hoşlandığım biriyle ilişkimizin bir yere varamayacağını bildiğim için flörtü kestim
22 Yorumla- +1 yıl
En iyisini yapmışsınız. Ben olsam bende aynı fedakarlığı yeterince çabaladıktan sonra yapardım.
Cevap sahibi+1 yıl@BelkiAmaNiye çabalamak değil sıkıntı ikimiz de ne kadar çabalarsak çabalayalım farklı şehirlerde yaşıyor farklı şehirlerde okuyorduk 4 farklı şehir asla Yanyana bile gelemezdik nasipte varsa karşılaşırız bir gün
Gizli Üye(18-24)+1 yılDayak yedim
Ama tabi dayak yemekten az bisey hoşlanıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBipolar hastaligim yuzunden birde evlendirelme korkusu yuzunden hungur hingir agladım dün
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 gün önce ağladim eski sevgilim gece clubünde eğlenirken durum yapmis 😔
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok kanka Diyarbakır
Cevap sahibi+1 yılOlmazmi kanka dolu
Cevap sahibi+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılYok sağol benim kalbim dolu
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeyzeme ve depremde kaybettiğimiz anne ve kızı için!
11 Yorumla
Soran+1 yıl😔
- Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılSevildiğimi sanmıştım sadece
13 Yorumla- +1 yıl
Peki ya seb
Soran+1 yılBirkaç şey üst üste gelmişti.
- +1 yıl
Olur öyle alışmak lazım
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBagirsak iltihabi agrisi
18 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun
- +1 yıl
Saolun
- +1 yıl
Adı o da olabilir doktor bana oyle demisti. Cok agrili..
- +1 yıl
Benimki tedavi oldu neyseki. Cok tesekkur ederim.
- +1 yıl
:))))
+1 yılErkek arkadaşımın yanına gittiğimde bana sarılmayacağını söylemesi
10 Yorumla
+1 yılSokakta gördüğüm yavru kediyi eve almama ailemin izin vermemesi
10 Yorumla
+1 yılEşim eve gelmediği için ağlamıştım aman boş ver aglamicam daha boş ver
11 Yorumlaizledigim film yüzünden ortalama yarim saat agladigim kesindir jxkedklqlslala
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBursa bülbülü filminde başlamadan biten aşk için ağlamıştım…
10 Yorumla
+1 yılHicbisey yolunda gitmiyor diye ağlamıştım dün gece
18 Yorumla- +1 yıl
Bak hatirlattin yine aglicam
Soran+1 yılAğlama ya 🥺
- +1 yıl
Hem yaramı aç hem ağlama gel sarilalim
Soran+1 yılDüzelir ki her şey. Hadi sarılalım
- +1 yıl
Yok bacım bende her şey eksiye gidiyo yaşım gençliğim güzelliğim ömrüm çürüdü bı gün yüzü gormedim
Soran+1 yılUmudunu kaybetme, inanmakla başlar
- +1 yıl
Umut da kalmadı be
Soran+1 yılİnanmaya çalış olacağına devamı gelecektir güzel kardeşim benim
Engellenmiş olmam ağlatdı sanırım
20 Yorumla
+1 yılKalbim keder ve pişmanlıkla doldu dün ‽
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Ben sebeb olmasada aglarimm
10 Yorumla
+1 yılDepremzedeler aklima gelince agliyom
10 Yorumla
+1 yılAğlamam ben. * geçerim o kadar
11 Yorumla- +1 yıl
Erkeğe Ağlama yakışmaz s**** geçer
+1 yılAldatılma bir kaç gün once
140 Yorumla- +1 yıl
@Amhsts07 Teşekkür ederim manisa
- +1 yıl
@Amhsts07 tekrar teşekkür ederim çok zor bu kolay değil aglamamak
- +1 yıl
İstemiyorum takip
- +1 yıl
@Amhsts07 hayırr
- +1 yıl
@Amhsts07 ayrılmadin sanırım çocuk yüzünden derken anlamadim
- +1 yıl
@Amhsts07 şöyle iki dakka ya
- +1 yıl
@Amhsts07 kafam yoruldu off
- +1 yıl
@Amhsts07 Gel dertleşelim bro. Kızlara bu kadar yalvarmana gerek yok biz daha ölmedik dinleriz seni.
- +1 yıl
@kingkong321 defol
- +1 yıl
@Angelgloss Çocuğa diyorum sana ne oluyor e'mbesil
- +1 yıl
@kingkong321 kızlar diyon fark edersen burada ben varım konuda banada geciyor
- +1 yıl
Kızlara yalvarmana gerek yok dedim. Bunda kötü bir şey mi var.
- +1 yıl
@kingkong321 evt var
- +1 yıl
Aldatma epey canını yakmış. Çocuk niye sana yalvarsin
- +1 yıl
@kingkong321 defol lan sende hep hemcinlerini savunuyon sen kendine bak asıl
- +1 yıl
Çok mu üzüldün ne yaptı sana
- +1 yıl
@kingkong321 defol kes sen şimdi engeli gor
- +1 yıl
@Amhsts07 engelledim ben onu
- +1 yıl
@Amhsts07 ne uzulcem ya
- +1 yıl
Öteki türlü konuşmadan iyi degilmiydin ne kadar sacmasin
- +1 yıl
@Amhsts07 bu dediğini bende anlamadım
- +1 yıl
@Amhsts07 biraz önce öyle demiyordun
- +1 yıl
@Amhsts07 keşke bazı insanlar senin gibi düşünse böyle değer yok
- +1 yıl
@Amhsts07 rica ederim bende teşekkür ederim nerdee oyle
- +1 yıl
@Amhsts07 ok takip gonder
+1 yılBugün cenaze vardı üzüldüm
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılamamak
10 Yorumla
+1 yılHayal kırıklığı...
10 Yorumla
+1 yılFilm izlemiştim çok berbat bitti
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Ailemdeki bazi irenç varliklardi
11 Yorumla
+1 yılÇok istediğim bir şeyin olmayışı.
10 YorumlaMezar ziyareti
10 Yorumla
+1 yılHatırlamıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Neden 😃
- +1 yıl
Ablaa üzdün
- Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan bişeydi hiç söylemiyim
10 Yorumla Uzun zamandır ağlamadığımı farkettim 😄
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler