Özel Günler & Hijyen Kızlar, regl iken mide bulantısına ne iyi gelir? LenaKabalova Takip Et FenomenYoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Limon hep iyi gelir bana ama cogu zamanda tansiyonuma zararli. Kızlar, regl iken mide bulantısına ne iyi gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Yoğurt derin nefes alıp verme tuzlu kraker limon suyu hindistan cevizi suyu elma püresi ılık bir duş dinlenmek ıhlamur Melisa çayı limon çiçeği lavanta gibi çaylar uyku meyve suları beyaz leblebi çubuk kraker bunlar iyi gelir. 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Nane limon, rezene çayı, çubuk tarçınlı su içerim. Hafif yiyecekler yerim semizotu kereviz patates haşlama vb doktor tavsiyesi 0 0 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Reglken midem bulunması? İlk kez duyuyorum. Benim başıma gelmedi en azından 🤔 0 2 Yorumla LenaKabalova +1 yıl Bende oluyor. Baya durmadan kusuyorum maalesef Yorumla Süperlegs +1 yıl Geçmiş olsun kuzum Yorumla