Özel Günler & Hijyen Sizce özel/regl gününüzde kafa dinlemek için evin en güzel yeri neresidir? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlik 🍀🍀Şöyle ki misal, özel gününde/regl iken, regle odaklanmak yerine balkonda keyif yapıyor bol temiz hava, yoldan geçenlere öylesine bakıyor, biraz müzik dinliyor.. Ya sizce?#EnDoğruÂnda ❤️❤️#TubaSueda 🍀🍀#AşklaBaşla ❤️❤️ Sizce özel/regl gününüzde kafa dinlemek için evin en güzel yeri neresidir? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Ollaluna00 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Yatak odası ve kimse rahatsız etmeyecek battaniye altında müzik dinleyerek dinlenmek cok guzel en azindan ilk 2gün 1 2 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Evlilik öncesi genç odası oluyor yalnız ve annelerin dalmayı en sevdiği mekân 😅😅 Yorumla Ollaluna00 +1 yıl Evett sanki ahlak polisiymis gibi giriyorlar odaya😃bu isin raconu budur ergenler itina ile basılır😃 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Evin hiçbir yerinde kafa dinleyemiyorum js 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Zihin huzursuzluğu peşinde 😅 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben depresyona girip, aşk acısı yaşıyor gibi oluyorum o dönemde. Aşırı duygusal boşlukta hissediyorum. Sonra gidip bir sürü cikilata yiyorum 🤧🤧 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Çikolata ekonomisi derim ben buna 😅😅 Yorumla
gülçin_beyda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Genelde bir kavanoz çikolata ile yatagimda depresyon modunda geçiriyorum. 2 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Depresyonella kaşık kaşık 😅😅 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl En sakin ve huzurlu yer odam. Mümkün olsa günlerce çıkmam. 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kendim odam kendi odam ya olduğum sürece beni kimse rahatsız etmiyor ve çok rahat ediyorum özellikle regl döneminde 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok sancılı geçtiği için odamdan çıkamıyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 612 cevap paylaştı. Odam 1 0 Yorumla
ilkbahar_çiçeği Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yattığım oda tüm yorgunluğumu aliyor sankii.. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Haftanın bir kaç günü verandaya çıkıp tütsüyü yakıyorum, ardından kahvemi L koltukta yudumluyorum… 1 2 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Afiyet olsun sister 😅😅 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 🙂Teşekkür ederim, sizede afiyet olsun… Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Regl ile alakalı değil tabi dediğim amayattığım oda iyidir 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar