Ev & Yaşam Evinizin en keyif verici köşesi neresi? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Balkonumda kendimi oldukça keyifli hissediyorum. Çünkü balkonumda kitaplığım olduğu için kitap kokularının içinde olmak harika bir his.Evinizin en keyif verici köşesi neresi?#gadasından sevgilerle 🙃#gadası Evinizin en keyif verici köşesi neresi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Her yerin tadını çıkarıyorum ben yerine göre ama teras ve balkon hastasıyım e malum sigara da içince orası olmazsa olmaz hale geliyor.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
MürdümKadife Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yürünebilen çatı olduğu için, ben yukarı çıkmayı daha çok seviyorum. Evin iç kısmındaysa mutfak. 1 3 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl O tür evleri seviyorum bende Yorumla MürdümKadife +1 yıl bende gadası Yorumla MürdümKadife +1 yıl Sağol gadası Yorumla
Azurblue Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Yatağımın üzeri hep orada otururum bağdaş kurup:D seviyorum napim. Camdan da dışarı bakarım 1 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Odam ♥️ Salonum 🌸 mutfağım 💙 her yeri keyif veriyor bana. Çok şükür sıcak yuvamdayım demek yetiyor bana zaten. Allah herkese huzur versin. 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Amin Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Denizi gören balkonum diyeyim...Havam olsun 😎😎 1 3 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Benim balkonda avm girişine bakıyor😂 Yorumla flaneurx +1 yıl Cok kötü desene 😄 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Napak şansa 😂 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Teras katta yaşıyorum, böyle bütün şehir ayaklarımın altında hissini yaşatan teras köşesi çok iyi. 1 0 Yorumla
CemalEmreSehirli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Şu köşe kış köşesi şu köşe yaz köşesi ortadaki su şişesi vakit gelsin artık çok susadım :( 1 0 Yorumla
Saudade000 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Şu aralar odam. Tek dinlenebildiğim, film dizi izlemek gibi keyif aldığım şeyler için.. 1 0 Yorumla
JustEzel Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yurtta kalan biri olarak benim için en keyif verici alan yatağım bcjshdkskz 1 0 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim kitap okuma köşem ve mutfak bu iki yer bana çok keyif veriyor 1 0 Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzelmiş, benimde ufak bir spor alanım var orada iyi hissediyorum kendimi. 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Evin her yeri tek yaşayınca böyle oluyor işte. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. Salonum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Banyo 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Banyosu ve Duşakabin 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. Banyo 1 0 Yorumla