Herşeyi geçtim enfeksiyon kapar insan.
#tutku 🖤
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
milleti yanlıs yonlendırmeyelım . denız hadı neyse de havuz ısı sıkıntılı hem kullananlar acısından hemde kısının kendı acısından .
tek kelıme ile girmeyınız çünkü ;
Reglini dönemi boyunca, havuza yahut deniz giren kadının, sudan çıktıktan sonra pedini ve tamponunu çıkarması gerekir. Eğer yeniden denize yahut havuza girecekse, yeni ped ve tampon kullanması gerekmektedir. Şayet kadın, aynı tamponla yahut ped ile sürekli denize, havuza girerse vajina enfeksiyon kapabilir.
Enfeksiyon riskini belirttim bir sağlıkçı olarak, yanlış yönlendirmedim.
Senin de yorumum geldiğine göre işlem tamam
aganın poku üzerine pok olmaz.
sen dedınse tamamdır.
Estağfurullah
😅
yani gerekli önmeli alırsan girersin sorun olmaz ki. ulen bi gün denize gitmiştim yüzüyodum kafamı bi kaldırdım kanlı kadın pedi 😂😂 hayattan soğudum 😂😂 atladım arabaya başka kimsenin olmadığı koya gittim orada girdim 😂😂buda böyle bir anımdır 😂😂
regl ken üşümeye daha çok yatkın olan vücudumuzda hasta olma olasılığımız yüksektir. Bununla birlikte regl döneminde kanallar açık olduğu için havuz her ne kadar kirli görünmese de maalesef idrarını yapan insanlar var bu da bizim mikrop kapmamıza sebep olacaktır. Bu nedenle yoğun kanama günlerinde gerekli önlem alınıyorsa da havuza girilmesi bence doğru değil
Regl döneminde insanın kendisini koruması lazım diye düşünüyorum her ihtimale karşı tedbirli olması lazım sizinde dediğiniz gibi insan enfoksiyon kapabilir ihtihap mikrop ta kapabilir bu yüzden regl dönemindeyken havza ya da denize girmesi iyi olur tüm önlemler alınsa bile girilmemesi daha sağlıklı diye düşünüyorum
Havuza girmem ama denize girdim hiç sorun yaşamadım
Ben doğru bulmuyorum ya.. Maalesef.. Regl döneminde spor müsabakasına katılmak zorunda kalan yüzücüler için belki olabilir ama normal insanların keyfe keder reglken başka insanların da hakkına girmesini doğru bulmuyorum.. Keyifli günler..
Hiç bir zaman regl iken denize veya havuza girmedim, tampon ve regl kabı daha hiç kullanmadığım için. Yani bir zararı var mıdır falan bunu ben de merak ediyorum.
Ben sokağa çıkarken kendimi garip hissediyorum yok tampon koydum yok şu pis adet kabini kullandım diye nasıl ortak alanı umursamaz bı şekilde kullanır çok saygısızca
biraz cesaret ve dikkat gerektiren bir durum bu kendine ve kullandığı ürüne güvenen bri girebilir ama yinede risk teşkil ediyor.
Enfeksiyon riski oldukça fazla olduğundan hele ki toplu havuzlarda çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum.
Niyet ettim tanımadıgım mal bi kızın regli kanını içmeye
Hoşlanmam böyle şeylerden. Mikrop kapılabilir. Ayrıca diğer girenleride düşünmek lazım
Tampon kullanmadan girenlerde var bu arada
Ben yinede kişsel hijyen ve milletide düşünerek hayır diyorum bu soruya.
Doğru ya niye olmasın ki heleki tampon varsa tamamdır
umarım aynı havuza denk gelmeyiz :)
Gerçekten kendinde bu enerjiyi gören kadınlar buyursun girsin. Ben regl olduğumda ölüyorum resmen.
yani hoş değil hem de hiç. Çıksa bişey olsa ne olacak millette travma oluşur lfkjvhjfcdks
Girilebilir tampon kullanarak
tampon bunun icin var
umarım aynı havuza denize , bırak okyanusta senle denk gelmeyiz.
denklestirelim o zaman 🤗
tanisalimmm mesaj at 🤭🤗
@burakistan35 gençlere vesile oldun 😄
🖐🏻
cikiyoruz tsk tsk
❤️
Doğru değill
Bence doğru değil
Girmesen daha iyi
Ama giren çok
Nasıl giriyorlar kanlı kanlı 🙄
hayir
Bence girilebilir
Doğru değil, kanaması tutarsa insanlar gülebilir. Ped havuzda tam güven sağlayacak diye bir şey yok.
Basınçtan dolayı suyun içindeyken kan gelmiyo öyle bi durum olmaz suyun içinde gelme gibi ayrıca bi havuzun içini bir sürü insam girdiğin sürekli dalgalı oluyo kan gelse bile suya karışır ayrıca hijyen bakımında düşünülürse eğer havuzlarda klorlama gibi bi sistem oluyo bundan dolayı kan duya gelse bile sü sürekli temizlendiği için su kirlenmez ve gözükme olasılığı çok az olur. Kısacası dediğin olayın olma ihtinali neredeyse yok ayrıca bunun neyine gülebilirler gülüncek bir şey yok.
Denizde sıkıntı olmaz kolay kolay, havuz şüpheli, havuz normalde sakat zaten.
Ben havuz sevmem zaten isteyen girsin:) deniz gibisi yok temiz su:)
Havuzagirmediğim için sorun yok denize suya girmiyorum zaten hiç bir şekilde
Havuza girmek, regl değilken bile doğru bir şey degil. Sakin girme.
Kanlı kanlı girmeyin bizde giriyoruz 😄
Tamam 😄
Düşünsene o regl kabının bir anda havuzun içinde çıktıgını tahmin bile edemiyorum
Mantık gereği girmemen gerekli
Girilmez ya 😂😂
Tampon zarı yırtıyor
Doğru değil
Bence değildir
Sağlıklı değil diye biliyorum?
İgrenc
Bence doğru değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?