Bu durumu yaşayan tek ben miyim?

Evet de değişiyor mesela bir kere umutlanıyorsun diyorsun ki bir şeyler güzel olacak bitecek birkaç saat sonra acı devam ediyor hiçbir şey bitmiyor üzülüyorsun yani eski yaşadığın şeyler filan aklına geliyor
Evet ya dbfn
Biz birbirimizi engellemişiz
😂😂😂
Şimdi oldu mu sjkf
Hsjsj kim olduğunu tahmin edebilmek zor değil😂
Tanımazsan şaşardım 😂
Birbirimizi engellememize rağmen her yerde karşılaşmamız yalnız onda onluk olay sjjsjs
Sevmediğin ot dibinde biter diye bi söz vardı jsjx
Ordaki ot ben oluyurum sanırım 😂
Sevmek ya da sevmemek değil sadece bana zamanında inanılmaz derecede huzursuzluk verdiğim için artık engelleme gereği duymuştum ama onun dışında yani herhangi başka bir problemim yok
Ben olmadığım hâlde ben sandıkların da var
O konu için ayrıca özür dilerim neyse ki aradaki problemleri hallettik 😇🥲
tabiki de değiliş bu çok normal ve hormonel bir durum hatta 2 sn de bir bile değişiklik gösterebilir önce biz kendimize anlayış göstermeliyiz bu durumda, daha sonra dışarıdan anlayış beklemeliyiz.
Kimse yanına yaklaşımıyo snfj
Evet bazı kadınlarda daha fazla görülen bir durum bu. Ben de yoğun yaşarım çoğu zaman. Ruh Halim bambaşka bir hâle bürünebiliyor.
Kim yaşamaz ki 😄
Valla ben görmedim sjjf
Gördüğüm her kadın regl olduğunda sizlaniyor 😂
Bize de nasip etsin öyle rahatlık jshdjs
Evet normalden fazla tepki verir sinirlenir çabuk acıkır canı tatlı çeker depresif olur
Gergin oluyorsun
Direkt hormonal bir durum olduğu için her kadını etkiler. Evet değişir
Evet değişir :( şahsen benim 1 dakikam 1 dakikamı tutmaz ve çoğu tanıdığım da böyle
Aynı ben hdjf
Evet sonuçta belirli bir acı çekiyorsun ve ruh değişikliği yaşıyorsun herkeste olur şahsen bende oluyor
Tek değilmişim djkf
Bende hep ağlamak istiyorm 😂
Ağla kız rahatlarsin 😂
Evet değişir hormonlardan dolayı
Değişiyor
Sen de mi öylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?