Özel Günler & Hijyen konusunda 615 cevap paylaştı.
Çeksin mümkünse benim yerime de ceksin Ne de olsa erkekler daha dayanıklı acıya Hissetmez bile belki de Ondan sonra başıma kakar bu kadarcık ağrı için mi nazlanıyorsunuz diye Sonra tribi yer Off ne aşk ama
Bir kereliğine çeksin isterdim. Babam bile bu konuda abarttığımı düşünüyordu ta ki böbreklerini üşütünceye kadar. O gün bu gündür karnım ağrıyor dediğimde papatya çayı yapar ballı , sıcak su torbası getirir evde ağrı kesici yoksa alır. Ki daha önce böbreklerini de üşütmüş biri olarak söyleyebilirim ki regl sancısı çok farklı bir olay. Aynı anda hem karnın ağrıyor hem belin hem de bacakların. Üstüne bir de miden bulanabiliyor. Ben o durumdayken ölmeyeceğimi bilsem elime bıçak alıp ağrıyan yeri kesmek istiyorum. İşte tüm bu sebeplerden dolayı bir kere yaşasın isterdim. Şimdi ömür boyu da yaşamasın yazık günah kıyamam ben ona.
İsterdim. Çünkü erkekler bu konuda büyük konuşuyorlar.
Altı üstü kan akıyor , abartıyorsunuz , iyide her kadının başına geliyor bir tek sen böyle davranıyorsun, her ay oluyor nasıl alışıyorsunuz vs vs. Yargılarının sonu yok.
Her kadın regl dönemini farklı geçirir.
Her bünyede belirtiler farklıdır.
Bu nedenle sevgilim benimle beraber regl olacaksa , benim yaşadığım durumları da aynen yaşamasını isterdim. Yani ağrısız bir regl geçirmesin tam da benim gibi geçirsin. O zaman daha iyi empati yapar :)
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Hanımlar eşinizin ya da erkek arkadaşınızın sizinle beraber aynı anda doğum sancısı ve regl ağrısı çekmesini ister miydiniz?