Kasıklarım ve genital bölgem gün içinde çok terliyor ve berbat kokuyor. Bunu nasıl önleyebilirim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
mantar olabilir akıntı vs eşlik ediyorsa. iç çamaşırı beslenme alışkanlıkları hijyen kuralları ve kiloda etken olabilir .
aşağıda link mevcut incelersin ;
https://www.acibadem.com.tr/hayat/genital-koku-nasil-onlenir/
Mantar olmuşsun büyük ihtimal. Doktora gitmelisin. Kiloluysan terleme yapıyordur büyük ihtimalle. İntim jellerden kullanabilirsin banyo sonrası.
durduk yere gene ne mantarı ya. yok kilolu değilim zayıfım. o dediğin jeller çok pahalı ve zararlı
O leş kokuyla yaşa o zaman
Sık sık duş al, aldıktan sonra guzelce kurulan.
Pamuklu ic camasırı giy ve sık sık degistir.
Kot pantolon gibi pantolonlar giyme
Hava alsın o bölgen
Petegi kıs odanın hamam gibi olamasına gerek yok. Sicak odada dinlenemezsin zaten
sık duş, çamaşır tamam da kot pantolon giymeyip ne giycez bu havada? sürekli elbise mi giyiyim? alışveriş yapmam gerek madem
Kadınlar icin çok şık chino pantolonlar var. Ben cok yakıştırıyorum kadınlara. Kombinlemesi de kolay
ne ki o ilk kez duyuyorum
baktım şimdi. ben hiç beğenmiyorum onları ya
İnternetten bir bak. Kot gibi renk skalası da az değil. Alışırsan birakamazsın. Yazlık olanlarından al ama efil efil hissedersin rüzgarı. Iç camasırı oalarak aynı renk lazer kesim ic camasiri alırsın hem belli olmaz hem hava alır her yerin.
Valla ben zaman ayırıp yazdım o kadar. Karar senin
teşekkürler güzel fikrin için
Kendine bak temiz ol ve meyve ye bende hiç olmaz olsa bile kötü kokmaz daha şekerimsi kokuyor🥲
ya gerçekten temizim.
meyve yiyemiyorum çünkü pahalı
😕
ama gerçekten düzenli duş alırım pamuklu çamaşır giyerim. galiba bu tiril tiril uzun elbiselerden almam gerekcek yani
Hava alması şart
yarına randevu buldum doktora da sorucam akıntım da var
İltihap olabilir
Ic çamaşırindan kaynaklı olabilir pamuklu ic çamaşıri kullanabilirsin
pamuklu kullanıyorum zaten
Hafif kilolu musun. Mantar olma ihtimali de var ondan dolayı da olabilir
yok zayıfım
Yeni mi başladı peki
havalar ısınınca başladı
hayır soramazsın
Tamam bende sormam oyle yasayiverirsin😄
Yemene içmene dikkat et.
hmm ne gibi mesela
Sağlıklı beslen
mantar olabilir doktora göster
galiba doktora gidicem
galiba değil doktora gitmelisin bence
aldım yarına randevu
iyi yapmışsın sonuçta sağlık önemli
akıntım da var. ya o akıntı hep var. özellikle idrar yaptıktan sonra hemen akıntı damlıyo. sorcam yarın.
peki akıntın kokulu mu yoksa normal mi
onu anlayamıyorum kokulu da olabilir. ama normal olan akıntı her tuvalete çıktıktan sonra gelir mi ki yani?
ya peki vajinan kokuyor mu bi eline alıp kokla istersen öyle anlarsın da peki akıntı geldikten ne kadar sonra kesiliyor
çok kısa bir süre damlıyor gibi. koku var ya. hem ter hem de akıntı kokuyo sanki
o zaman evet mantar olmuş maalesef
fitil yazar muhtemelen
galiba o kadar bilemiyorum da sık sık ped değiştir temiz tut der
ped kullanmamamızı tavsiye ederler. yani günlük pedi kastediyorum. bana kalsa reglde de kullanmıcam çok terletiyo da mecbur
hmm anladım hava alsın diye galiba ama ben hani akıntı için demiştim de fazla yok sende zaten. Ama regl de şart ya sende var ya :))
tampon alcam ama tampon alsam gece ped kullanmam gerekcek bi sürü masraf. aşırı gereksiz pahalı.
ya pahalı tabi ki uçuyor fiyatlar da sen şimdilik geçici bir şey al o zaman nasıl olsa doktora gideceksin bakalım ne diyecek
Sık sık duş almalısın
Pamuk koy
Sık sık yıka