Güzellik & Bakım Koltuk aldım ve genital bölgem sık nemleniyor ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Koltuk altim Koltuk aldım ve genital bölgem sık nemleniyor ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Koltuk altına yaz aylarında pek bir şey yapamazsın ama genital bölgede günlük ped veya bez koyabilirsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla mihribann1 1 yıl Rica ederim Yorumla
Competizione Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Koltuk hayırlı olsun, genital bölge için tavsiyem %100 pamuklu iç çamaşırı kullan. 0 0 Yorumla
mertbaharıarıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Hayırlı olsun koltuklar 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Koltuk altım Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Tamam hayırlı olsun Allah Allah Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Nabıyım abla gelip altın mı takalım Yorumla Soran 1 yıl Koltuk altim ve bacak aram sık nemleniyor Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Koltuğu değiş terletiyor Deri mi aldın Yorumla Soran 1 yıl Ya benim benim Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Şaka yaptım yaaaa😂😂😂😂 Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Ne sabırlı kadınmışsın helal olsun😂 Yorumla Soran 1 yıl Sabır acı meyve si tatlii Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Felsefe de yapıyor Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle ama Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Koltuk altı için driclor kullanabilirsin 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 509 cevap paylaştı. Ter değil mi 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Hayır ter değil Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Ne peki Yorumla Soran 1 yıl Nem Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Genital zaten ıslak olur normalde de Yorumla Soran 1 yıl Siliyorum tekrar sulanıyor afedersin küloduma yapisiyor şeyim Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Günlük pedler var dene istersen Yorumla Soran 1 yıl Olur denerim Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Bişeyler sorabilir miyim Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Tamam sen de bana sorabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Tamamm seni dinliyorum Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Yorumdan mı uzatalım soru cevap bence yorumdan uğraşmayalım Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 57% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 480 cevap paylaştı. Pudra ama katkısız 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Denedim geçirmedi Yorumla __Terkedilmiş__ 1 yıl İyileştirmek için değil rahatsızlığı azaltmak için bu Yorumla __Terkedilmiş__ 1 yıl Kilo durumun nasıl Yorumla Soran 1 yıl Balık etliyim etkiler mi Yorumla __Terkedilmiş__ 1 yıl Elbette etkiler 🙂 estetik yaparken de buna dikkat ederiz Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Az gın mısın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya libido yüksekse hormonlar yüksektir işte. Ben de mesela terlerim felan Yorumla Soran 1 yıl Haklı olabilirsin ama hep mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne hep mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl temiz tut sürekli 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tutuyorum ama nemleniyor hormonsal olabilir mi Yorumla
78etlikelem Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl el atayım gel 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla 78etlikelem 1 yıl bunun için en uygunu dildir Yorumla Soran 1 yıl Tamam gel Yorumla 78etlikelem 1 yıl gelirim canım ne zamn Yorumla
Mir217272 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 1 yıl Yalat bence 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım neyimi yalatiyim Yorumla Mir217272 1 yıl İki yerinide Yorumla Soran 1 yıl Sadece oksuyorum yalatmayı denemedim Yorumla Mir217272 1 yıl İstersen yalarım Yorumla Mir217272 1 yıl Tkp et Yorumla
atlass60 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Peçete koy 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sürekli mi Yorumla atlass60 1 yıl Deodarant kullan Yorumla Soran 1 yıl Kullanıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Koltuk altına yaz aylarında pek bir şey yapamazsın ama genital bölgede günlük ped veya bez koyabilirsin
Teşekkür ederim
Rica ederim
Koltuk hayırlı olsun, genital bölge için tavsiyem %100 pamuklu iç çamaşırı kullan.
Terdir o kanka
Koltuk altına stick , kuşuna da günlük ped kullan
Hayırlı olsun koltuklar
Koltuk altım
Tamam hayırlı olsun Allah Allah
?
Nabıyım abla gelip altın mı takalım
Koltuk altim ve bacak aram sık nemleniyor
Koltuğu değiş terletiyor
Deri mi aldın
Ya benim benim
Şaka yaptım yaaaa😂😂😂😂