Özel Günler & Hijyen Regl sancısı çekmeyenler kıskanılası değil mi? LadyAmetist Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sizin regl döneminiz genelde sancılı mı geçer, rahat mı? Regl sancısı çekmeyenler kıskanılası değil mi? Regl sancısı çekmeyenler kıskanılası değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
enbyTgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Asla regl olmayan benim regl sancısını kıskanmam peki 🤦♀️ 0 2 Yorumla LadyAmetist +1 yıl neden olmuyorsun Yorumla enbyTgirl +1 yıl Trans kadınım Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim çok sakıncalı oluyor anca ilaç içiyorum öyle geçiyor 0 2 Yorumla LadyAmetist +1 yıl bazılarının öyle maalesef Yorumla DenizYıldızı3581015 +1 yıl Evet öyle oluyor Yorumla
devushka_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Genelde rahat geçer, şanslı olduğum tek konu olabilir😄 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Ben genelde sancı çekmeyen gruptayım. Çektiğim zamanda kısa sürer. 0 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Kesinlikle öyle üst üste ağrı kesici ancak paklıyor beni 0 0 Yorumla
biridegeçxd Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Cidden öyle ölüyorum ağrıdan iki gün çıkamıyorum yataktan 0 0 Yorumla
svg_clk_16 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Benimkisi sancili geciyor genelde yani tabi sanci cekmeyenleri kiskanirim 0 0 Yorumla
sudeakar7 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Hiç sancım olmuyor o kadar normal geçiyor ki regl dönemim görmesem regl olduğum aklıma gelmez 0 0 Yorumla
StayStrong02 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Öncelerden evet ama şu an değil, doğum kontrol hapları iyi ki varlar🙏 0 0 Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayatımda kıskandığım tek insanlar olabilirler 1 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl hahaha :D Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kıskanmıyorum regl sancısını geçirecek çok şey var 0 2 Yorumla LadyAmetist +1 yıl neler mesela Yorumla kimbu032 +1 yıl Ağrı kesici papatya çayı sıcak su torbası Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Regl sancısı çekiyorlar ama çaktırmıyorlar bence 0 0 Yorumla
AmyFarrahFowler Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl manyak misniz neyi kiskaniyirsunuz 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl sancısız olmasını Yorumla
pammy7888 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çok şanslılar 0 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl bence de Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 754 cevap paylaştı. Aynen öyle 0 0 Yorumla
_sergen_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Bence hayır regl olmazsa doğurganlık olmaz bence gerekli bir hastalık evet çok sancılı ama lbir okadarda gerekli benim fikrim bu yanlışım varsa düzeltin lütfen 0 3 Yorumla biridegeçxd +1 yıl Regl hastalık değil Yorumla _sergen_ +1 yıl Bir karar verin bence Yeri geldiğinde hastalık oluyorYeri geldiğinde de yok hastalık değil diyorsunuz siz ne olduğunuzu bilmiyorsunuz ki 😂🤣😂🤣 Yorumla biridegeçxd +1 yıl Hastalik olsaydi eğer geçici olurdu çoğu hastalikta olduğu gibi sağlıklı bir birey her ay regl olmali oluyorsa bu sağlıklı olduğunu gösterir. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim sevgilim her ay regl sancısı olsun diye dua ediyoruz. Regl sancısı başlayınca kutlama yapıyoruz. Yani herkes aynı düşünmüyor 😄 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Ben soğan kürü yapıyorum çok faydalı oluyorHiç regl sancısı çekmiyorum 0 3 Yorumla biridegeçxd +1 yıl Hadi hep birlikte gülelim hah haa ha nasil komik Yorumla Grininellitonu35 +1 yıl Kıskanma sende yap ağrılardan kurtul 😂 Yorumla Grininellitonu35 +1 yıl Regl dönemine hazırlıklı olmalıyız Yorumla
Kartal0675 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Evlenince geçer merak etme 0 1 Yorumla Hexreborn +1 yıl Ananınki de öyle geçmişti Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Asla regl olmayan benim regl sancısını kıskanmam peki 🤦♀️
neden olmuyorsun
Trans kadınım
Benim çok sakıncalı oluyor anca ilaç içiyorum öyle geçiyor
bazılarının öyle maalesef
Evet öyle oluyor
Genelde rahat geçer, şanslı olduğum tek konu olabilir😄
Ben genelde sancı çekmeyen gruptayım. Çektiğim zamanda kısa sürer.
Kesinlikle öyle üst üste ağrı kesici ancak paklıyor beni
Cidden öyle ölüyorum ağrıdan iki gün çıkamıyorum yataktan
Benimkisi sancili geciyor genelde yani tabi sanci cekmeyenleri kiskanirim
Hiç sancım olmuyor o kadar normal geçiyor ki regl dönemim görmesem regl olduğum aklıma gelmez
Öncelerden evet ama şu an değil, doğum kontrol hapları iyi ki varlar🙏
Hayatımda kıskandığım tek insanlar olabilirler
hahaha :D
Kıskanmıyorum regl sancısını geçirecek çok şey var
neler mesela
Ağrı kesici papatya çayı sıcak su torbası
Regl sancısı çekiyorlar ama çaktırmıyorlar bence
manyak misniz neyi kiskaniyirsunuz
sancısız olmasını
Aşırı kıskanıyorum haksızlık ama
Çok şanslılar
bence de
Eh biraz öyleler.
Aynen öyle
Şanslıyım sancı çekmeyenlerdenim
Aşırı sancılı geçiyo
Aynen
şu an çeken ben ya
Erkekler Ne Diyor
Bence hayır regl olmazsa doğurganlık olmaz bence gerekli bir hastalık evet çok sancılı ama lbir okadarda gerekli benim fikrim bu yanlışım varsa düzeltin lütfen
Regl hastalık değil
Bir karar verin bence
Yeri geldiğinde hastalık oluyor
Yeri geldiğinde de yok hastalık değil diyorsunuz siz ne olduğunuzu bilmiyorsunuz ki 😂🤣😂🤣
Hastalik olsaydi eğer geçici olurdu çoğu hastalikta olduğu gibi sağlıklı bir birey her ay regl olmali oluyorsa bu sağlıklı olduğunu gösterir.
Benim sevgilim her ay regl sancısı olsun diye dua ediyoruz. Regl sancısı başlayınca kutlama yapıyoruz. Yani herkes aynı düşünmüyor 😄
Ben soğan kürü yapıyorum çok faydalı oluyor
Hiç regl sancısı çekmiyorum
Hadi hep birlikte gülelim hah haa ha nasil komik
Kıskanma sende yap ağrılardan kurtul 😂
Regl dönemine hazırlıklı olmalıyız
Evlenince geçer merak etme
Ananınki de öyle geçmişti
Regl oldugunda iliskiye giriyoruz rahatliyor.
Değil
Eşiminde oldukça zor geçiyor