Özel Günler & Hijyen Regl döneminde hangi bitki çayı imdadına yetişiyor? Komşu_Kızı Takip Et FenomenGuru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Regl döneminde hangi bitki çayı imdadına yetişiyor? Ben papatya çayı tercih ediyorum genellikle. Regl döneminde hangi bitki çayı imdadına yetişiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Ihlamur içiyorum ben bizde organik var onu tüketiyorum bana çok iyi geliyor özellikle de rahatlatıyor başkada bitki çayı pek tüketmiyorum. 1 0 Yorumla
Selen411 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Doğadan markanın regl dönemine özel bitki çayı var rahatlatıyor tavsiye ederim 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Papatya ve adaçayı inanılmaz seviyorum o dönemde.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl regl dönemi gözüm çikolatadan başka bişey görmüyor ki 😂 0 2 Yorumla MerkürünViskisi +1 yıl kilo yapar ama Yorumla merakettimmişte +1 yıl @MerkürünViskisi hiç o gelmiyor aklıma o zamanlarda 😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 754 cevap paylaştı. Rezene güzel söktürüyor 0 0 Yorumla
Anteros35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl bana hiç bir şey fayda etmiyor reglide nedense 0 0 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl komşu kızı regl ol da kurtulalım ne olur :p 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ihlamur içiyorum ben bizde organik var onu tüketiyorum bana çok iyi geliyor özellikle de rahatlatıyor başkada bitki çayı pek tüketmiyorum.
Doğadan markanın regl dönemine özel bitki çayı var rahatlatıyor tavsiye ederim
Papatya ve adaçayı inanılmaz seviyorum o dönemde.. Keyifli günler..
regl dönemi gözüm çikolatadan başka bişey görmüyor ki 😂
kilo yapar ama
@MerkürünViskisi hiç o gelmiyor aklıma o zamanlarda 😂
Kekik çayı, ağrıya da iyi geliyor
Rezene güzel söktürüyor
bana hiç bir şey fayda etmiyor reglide nedense
Papatya çayı
Papatya çayı candır.
Papatya
Papatya favorim
Regl çayı var harika bir çay o.Öneirirm
Papatya çayı.