Özel Günler & Hijyen Kızlar, regl döneminde hangi ruh halinde oluyorsunuz? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kızlar, Regl döneminde hangi ruh halinde oluyorsunuz?Ben yorgun oluyorum Kızlar, regl döneminde hangi ruh halinde oluyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ahh o gelse de yazsa şuraya, neler çekiyorum diye 😅😂Fazla duygusal oluyormuşum, hep öyle söylüyor 😂😂Bugün yine çok alıngansın, regl mi oldun diyor hemen 0 0 Yorumla
kedysinem Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl hepsi en kötüde hem tatlı hem tuzlu şeyler ister canım ve çok sinirliyimdir kujyguhkıjlk allah bize yarı etsin cidden. 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl İlk gün ben ben değilim. Hiçbir şey yapmak istemıyorum yemek bile yiyesim gelmiyor. Sonraki günler ağrılı ve b*k gibi 9-10 gün sürüyor 🥲 0 0 Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Şu an reglim mesela normal ruh halindeyim, sadece sancı fazla olunca mutsuz hissediyorum. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 753 cevap paylaştı. Ya da Nutella filan kaşıklıyorum işte eski güzel şeyler aklıma geliyor 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Adet kanaması yoğun olduğu günlerde halsizlik oluyor..Ruh halim enerjik olmuyor.. 0 0 Yorumla
Muutsuzmutlu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Karma karışık daha ben de çözemedim kendimi. asffssfd 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Değişken ruh halim oluyor ama agresif kavga etmeye bahane ariyn huyum daha ağır baskın oluyor. 0 0 Yorumla
çikolata_ağacı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sinirli duygusal hassas alıngan aksi 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ahh o gelse de yazsa şuraya, neler çekiyorum diye 😅😂
Fazla duygusal oluyormuşum, hep öyle söylüyor 😂😂
Bugün yine çok alıngansın, regl mi oldun diyor hemen
hepsi en kötüde hem tatlı hem tuzlu şeyler ister canım ve çok sinirliyimdir kujyguhkıjlk allah bize yarı etsin cidden.
İlk gün ben ben değilim. Hiçbir şey yapmak istemıyorum yemek bile yiyesim gelmiyor. Sonraki günler ağrılı ve b*k gibi 9-10 gün sürüyor 🥲
Şu an reglim mesela normal ruh halindeyim, sadece sancı fazla olunca mutsuz hissediyorum.
Ya da Nutella filan kaşıklıyorum işte eski güzel şeyler aklıma geliyor
Adet kanaması yoğun olduğu günlerde halsizlik oluyor..
Ruh halim enerjik olmuyor..
Karma karışık daha ben de çözemedim kendimi. asffssfd
Değişken ruh halim oluyor ama agresif kavga etmeye bahane ariyn huyum daha ağır baskın oluyor.
Halsiz, çok ağrılı, yorgun, bedbaht 😐
Aşırı duygu değişimli
Sinirli duygusal hassas alıngan aksi
Haran her ruh halinde😜
Huysuz ve yorgun oluyorum
Bitkin halsiz ve sinirli
Duygusal
Uykulu
Sinirli
çıldırıyorum