Sadece merak ettim. sonuçta her ay bir kez yaşamak zor olmalı merak ettim.
nasıl bir soru lan bu?
tamam merakını gidercem (aşağı yazın)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi kısa bir şekilde anlatayım ben sana bugünler genelde ağrılı geçer çok nadir kişi ağrısız geçirir bizim tercihimiz sıcak su torbasıdır ağrıyı biraz azaltıyor 3 ve 7 gün arası sürer çok nadir 10 güne çıkabilir bitiş güne doğru akan kan azalır sürekli gelen bir kan bu zamanı yok genelde geceleri uyurken daha çok gelir bence kimsenin gönüllü olacağı bir yöntem değil bu çünkü bazen ağrısı fena vuruyor iştahın açılıyor fena yani
Vucütta ki pis kanın kadınlar da atılmasının yolu yumurtalıklar kendini yeniliyor her ay tekrarlanır
Regl döneminde kanın temizlenmesi adına yumurtalıkların her ay kendini yenilemesi sonucu kan akıyor. Her aktığında canımız acımaz çünkü bitiş gününe kadar sürekli akar. İlk gün daha fazla tabii.. Regl döneminden bir gün önce kasıklarda ağrı başlar. Reglin ilk günü ağrı devam eder. Kimi kızlarda ben de dahil ağrı bazen çok fazla olabiliyor. Ama daha sonraki günlerde ağrı sayısı çok azdır. Hatta neredeyse son günlerinde hiç ağrı hissetmiyorsun. Böyle işte daha ne merak ediyon 😂
Ağrı sayısı ne ya ağrı hissi
teşekkür ederim açıkladığın için.
6 gun suruyo ilk 2 veya 1 gün ağrı hissediyorum sonra gidiyor vucut kirli kani temizliyor hamile kalinmadigi icin hamilelik teskil edecek seyler adetle birlikte vucuttan atiliyor
Moralim bozuluyor rahat giyinemiyorum
A şıkkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar