Özel Günler & Hijyen Sevgilim regl olduğumda bana yemek yapıyordu, şimdi yine mi regl oldun diyor. Soğumuş olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim başlarda regl olduğumda özel yemek yapıyorken şimdi sadece yine mi regl oldun diyor:( Benden soğudu mu 😢? Ayda bir oluyorum yani Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Sevgilim regl olduğumda bana yemek yapıyordu, şimdi yine mi regl oldun diyor. Soğumuş olabilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Regli abartıp şova dönüştürdüysen soğumuştur yani :D 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Karnım ağrıyor dedim bişi demedim Yorumla
Curiosus Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yine mi ne demek tam bir geri*zekalı. Her ay oluyoruz ve sağlıklı olan bu. Önce bu kadar cahil olmayı bıraksın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya zaman çabuk geçiyor dedi sonra Yorumla
sessizprenses08 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Soğuma diyemem de belki zora gelmeyen insanlardandir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biraz öyle aslında doğru Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl cicim ayları bitmiş işte 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bir buçukuncu aydayız Yorumla SırrıYok +1 yıl gençler hızlı tüketiyor demek :) .. ayrıca ikinci denk gelir en fazla ona da yine mi demesi de saçma olmuş ya :)) Yorumla Soran +1 yıl 3. denk geldi tanıştığımızdan beri ama haklısın şimdiden tükendi gibi sanki çoğu şey ayrılasım var zaten çok Yorumla SırrıYok +1 yıl Yol ver gitsin Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Regli abartıp şova dönüştürdüysen soğumuştur yani :D
Karnım ağrıyor dedim bişi demedim
Yine mi ne demek tam bir geri*zekalı. Her ay oluyoruz ve sağlıklı olan bu. Önce bu kadar cahil olmayı bıraksın.
Evet ya zaman çabuk geçiyor dedi sonra
Soğuma diyemem de belki zora gelmeyen insanlardandir.
Biraz öyle aslında doğru
Erkekler Ne Diyor
cicim ayları bitmiş işte
Bir buçukuncu aydayız
gençler hızlı tüketiyor demek :) .. ayrıca ikinci denk gelir en fazla ona da yine mi demesi de saçma olmuş ya :))
3. denk geldi tanıştığımızdan beri ama haklısın şimdiden tükendi gibi sanki çoğu şey ayrılasım var zaten çok
Yol ver gitsin