Özel Günler & Hijyen Sevgilinizle regl günleriniz normal geçer mi? LenaKabalova Takip Et FenomenYoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bazı kadinlar bu yuzden sinirli kavgacil olurlar. Erkekler alttan alsada yinede olmaz. Bazilarida hic umursamaz. Peki sizin bu gunleriniz nasil gecer? Sevgilinizle regl günleriniz normal geçer mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MilashkaMyau Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ultra premium gergin geçiyor dönemim sevgilim olduğu zamanlar mutlaka bi tartışırım yoksa rahat edemem 🤦🏼♀️ 0 0 Yorumla
zeynepwqqs Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sevgilim bana bebek gibi davranıyor kavga edecek bir neden olmuyor olsa çok sinirlenirdim ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben cok gergin oluyorum ama bil bakalım ne eksik 😀 1 1 Yorumla Gökhan52_Unye +1 yıl Hehehe ben eksigim Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Eline benim glocku versem yeminle kurşuna dizerdi beni öyle deli biriydi şimdi tabii yok kendisi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önünde domalsak bizi silecek ya gel görki itiraflar az geliyormuş 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ultra premium gergin geçiyor dönemim sevgilim olduğu zamanlar mutlaka bi tartışırım yoksa rahat edemem 🤦🏼♀️
Sevgilim bana bebek gibi davranıyor kavga edecek bir neden olmuyor olsa çok sinirlenirdim ama
Ben cok gergin oluyorum ama bil bakalım ne eksik 😀
Hehehe ben eksigim
Sevgilim olmadığına göre normal geçiyor
Erkekler Ne Diyor
Eline benim glocku versem yeminle kurşuna dizerdi beni öyle deli biriydi şimdi tabii yok kendisi
Önünde domalsak bizi silecek ya gel görki itiraflar az geliyormuş
Normal geçerdi ya da sinir ederdim kızı. 😜😀😂😇
genelde problem yaşamıyoruz bu dönemde..
Sevgilim olmadığı için teğet geçiyor
Bil bakalım ne eksik
Normal geçiyor
Sıkıntılı