Bence regl ağrısı tabi bacak arasına darbe ağrısını bilmiyorum ama anlık bişey sonuçta.
Regl ağrısı
Bacak arasına darbe ağrısı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bence bu soru yanlış çünkü KADIN ERKEĞİN ACISINI ERKEK KADININ ACISINI BİLEMEZ BUNDAN DOLAYI BİR VARSAYIM YAPILAMAZ lakin bilimsel bir araştırma ile vucuda verdiği zararlar bulunabilinir darbeden kaynaklı erkeğin daha fazla açır patlamaya ve ölüme neden olabilir lakin regl agrısından ölen olmadı
Erkeğin ki dayanılmaz ölebilir de
bi çok kez tekme yiyen erkek gördüm 10 15 dk sonra düzeliyor ölen duymadım hiç
Bacak arasına darbe. Yüksek bir yerden demir bir korkuluk üzerine Tem o bölgem gelmicek bir şekilde düşmüştüm. 😩 Düşmanım başına gelmesin. Regli filan hiç bir şey.
Gelicek*
Regl ağrısı
Bence de
Regl tabiki 😬
Bence de
Tabi ki bacak arasına darbe. Bir kadın olarak bacak arasına sert bir darbe yedim ve tam klitoris üzerine geldi hiçte anlık bir acı değil.
maksimum yarım saat 1 saat süren bir acı reglle karşılaştırılamaz bence
1 saat mi? Allah yaşatmasın kimse ye ilk başta tüm parmak uçlaıma kadar uyuştu 3 saat sonra bile o bölge sızlıyordu. Ertesi gün bile dokunmaya korktum.
Erkekler nasıl yaşar bilmiyorum ama bir anda bedenimden bir elektirik geçti gibi oldu. Parmaklarım filan titriyordu. Bunu anlatamam sadece yaşanır.
dediğin doğru olsa bile her aya yaşanan bişey olmadığı için hala regl daha kötü bence
Yok değil. Regliyi senin nasıl geçirdiğini bilmiyorum. Ama kendi bedenim için asla karşılaştırılabilcek doğumla bile karşılaştıtılabilcek bir şey değildi. Bak bunu ortaokulda dayaşamıştım bu yaşıma geldim (25) hala atlatamadım. Bedenim öyle kilitlenmiti ki göz yaşlarım bile akamadı Öylece kalakaldım dakikalarca.
Doğrudur bazı kızların rahat geçiyor regl dönemi olabilir
Tabiki regl ağrısı ama erkeklerin aldığı darbe sonucu darbeye bağlı olarak felakette olabilir durum karışık
haklısın
Regl li her ay çeke çeke alışıyor vücut bir miktarda olsa ama her ay tekme gelmiyor oraya bence bizimki daha acı verici olur 😅
Hiç alışılmıyor valla dediğin gibi biz sürekli çekiyoruz bazen gün boyu sürüyor sizin ki 10 bilemedin 15 dk sonra hafifliyo
her ay olmuyor sonuçta
anlatabilirsin
Reglken bacak arasına tekme yiyen kızlar ne yapacak şimdi skdkdk
Erkek dayanır ama kadınlarda günlerce sürüyor zor
Böbrek taşı düşürme ve 2. derece yanıkla hiç bir şey yarışamaz.
Doğum ağrısı bile.
Daha önce doğurmuş gibi konuşmuşsun.
Bunu sadece ben söylemiyorum. Taş düşüren doğum yapmış kadınlarda söylüyor. Yanıkla bir şey karşılaştırılaöaz zaten, iyileşmesi haftalar alıyor.
-Femur kemiğinin çok yerden kırılması,
-İleri düzey migren ve kümeli baş ağrısı (İng: "cluster headache"),
-Safra taşları,
-İdrar kanalı enfeksiyonları
-Diş kökü kanalı iltihaplanması
...
Bunlar tespit edilmiş doğumdan daha acı verici durumlardan bazıları. Durduk yere yazmadım.
Öyle deme dünyamız başımıza yıkılır
Tabikide bacak arası daha kötüdür
ağır bir acı
İkisi de kötü. Bnce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?