Ya reglım malum dayanamadim biraz fazla sıcak kattım ama Şu an cok iyi geliyor karnima🤩
Patlamaz dimi hahahahsjd
Veya ne durumlarda patlar biliyor musunuz
Patlamaz dimi hahahahsjd
Veya ne durumlarda patlar biliyor musunuz
Patlamaz çok eski değilse ama yine de üstüne yüklenme dikkatli ol bazen üstüne abananlar oluyor tehlikeli
Ha yok yok öyle baskı yapmıyorum tamam o halde teşekkür ederimm
Reglken sıcak su torbası kullanmak iyi değilmiş.
evet duymuştum öyle de napayım insan dayanamayinca napacagini şaşıyor:((
Kullanmıyorum patlayabilir
Öyle bir ihtimal var o yüzden kullanmıyorum
Cok kaynar su da patlar Melisa haberin olsun
Teşekkür 3rerim yok ya aşırı derecede sıcak değil yine
Melissa regl iken sıcacık yorganın altına gir bacaklarının arasına yastıgı sıkıştır uyu bişeyin kalmıcak
Yaa çok teşekkür ederim sana
Fakat üzgünüm ve mecburum ki ders çalışmam gerek karnimda sıcak su torbası masanın basindayim😓
Oyyy kıyamam yaa öğrencilik zamanlarım aklıma geldi ne zaman ders çalışmaya başlasam uykum gelirdi direk uyuya kalırdım 😂😂
Ahahahaha ben de öyleyim ya iş derse gelince bir suru bahane çıkıyor djdjfjdj
Ama napalim mecburuz her şey seneye o hemşirelik fakültesine girmek icin💪🏻
Ooo hedefler büyükkkk valla başarırsan önün açık olur sağlık sektörü hiçbir zaman bitmez , ama şunu unutma nöbetçi hemşire olduğunda 18-19 saat uykusuz kalcan ona göre bak kararını verdinmi son kararın mı 😂
Hahahahah ne kolay ki ama şimdi
Her işin bir zorluğu var diye dusunuyorum yeter ki severek yapalım yeter😊
İşte bu sendende bunu beklerdim heves değil gerçek bir hedef koymuşsun sonuna kadar gidicen seneye Allah nasip eder de kazanırsan sıcak su torban benden 😂
Hahahahaha ya🤩
Ay inşallah inşallah o kadar ihtiyacm var ki bir bilseniz her yönden artık aşırı bunaldim
Dua edin bana şans dileyin güzel insan😊
Umarım sizinde her şey gönlünüzce olur
O bunalmıslık bendede var ev iş ev iş o kadar bunaldımki spora yazıldım onada her akşam gidemiyorum ağrı sızı oluyor 2 günde bir gidiyorum.. ama çokta farklılık yaratmadı bende :( insallah kazanırsın gerçekten 🙏
Olsun yine o da bir şey spor gerçekten herkesin hayatında olması gereken bir şey İyi geliyor insana
Napicaksiniz hayat böyle şuanda isteseniz de bazen kendinize vakit ayiramiyorsunuz artık çoğu insan mutsuz maalesef anlatmaya gerek yok ortada ülkemizin hali😓herkes bunaldi
Biz yine de moralleri iyi tutucaz hayat devam ediyor
Size tavsiyem değişik hobiler edinmeye calisbailirseiniz cok sikildiysaniz veya çevre genişse bir tatil sosyallik de iyi gelir😊
Uludağ’dan yeni geldim kış tatilimde bitti yaz tatiline artık kısmet 😂 mobil fotoğrafçılığı seviyorum aslımda ama tek başına sarmıyor Oda keske yanımda biri olsa beraber fotoğraf çekmeyi seven hbirisi valla face grubuna bile baktım bulunduğum sehirdeki mobil fotoğrafçılığa ama çok insan yok ya 😂 üniversite zamanlarımı özlüyorum hic sıkılmazdım etmezdim sürekli bir sosyal aktivite olurdu insan hep geçmişi özlüyor farkındamısın sende birkaç sene sonra bugünleri özlüceksin vay be diceksn üniversiteli oldum :)
Demi ya gerçekten geçmişin güzelse cok ozleniyor cok
Gayet güzel bence evet ya bende yazın doğa fotoları çekmeyi severim umarım bulursun bir arkadaş 😊
İnsallah teşekkür ettim ikimizinde gönlünce olsun her şey seni dersden cok alıkoydum kusuruma bakma artık :) çalış ki istediğin yerlere gel gurur duyalımm seninle :)
Yok yok estağfurullah olur mu gidiyordum şimdi ben de görüşmek üzere umarım herkesin gönlünce olur umarım herkes hayatında istediği yerlere gelir😊🤗
Yok kanka paylamaz 😂😄
Teşekkür ederimm
Sıcağa dayan r da çok oynama derim
Patlar
Nasıl patlıyor ya boom diye mi nasil Şu an hic bosaltasim yok suyu 10 dk oldu zaten
Evet bomba gibi, 15 dk sonrasinda boslatmazsan her tarafin yakacaktir patlayip
Kanka ya korkutmasana beni ciddi misin😄
Yo, kullanim kagidini okumadin mi. Saatlerce tufmayi mi dusunuyordun sen
E kanka sabaha kadar onla uyuyanlar var
Allah askina bu ulkede tofasa da biniylrlar, olum makinesi..
Onunla. uyuyanlar kumae oynuyor.
Qotleri patladiginda sa haberlere cikiyorlar
Hahahaha peki
Bu arada attım kullanım kılavuzunu rica etsem söyler mısın max kaç dakika bekletilmeli
Bu arada attım kullanım kılavuzunu rica etsem söyler mısın max kaç dakika bekletilmeli su icinde
Dur gondrriyorum sana tatli kiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?