Diğer Patlama sesi geldi ve ev yanık kokuyor tüp patlamış olabilir mi? safiye465 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl alt kat bişetler yakmış ilerleyen günlerde anladık. Güncellemeler+1 yıl bişeyler olacaktı Patlama sesi geldi ve ev yanık kokuyor tüp patlamış olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Doksanüçlü Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yanmayı göze alarak hala bakmayip soru mu sormayı tercih ettin? 2 1 Yorumla safiye465 +1 yıl yardımınız için teşekkürler... Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Üşenme git bi bak be abicim bize niye soruyon her şey olmuş olabilir 0 1 Yorumla safiye465 +1 yıl girip baktım sorudan sonra, teşekkürler. Yorumla
Ykslbyr_de Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl He sen öyle san tüp patlasa evin içine edilir öyle san 0 0 Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tüp patlasa evinden uzaya direk giden ilk kadın olup tarihe geçerdin😂😂😂 0 0 Yorumla
krkmz171755 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evde tüp patlasa sen muhtemelen şu an buraya bu soruyu soramazdın 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 830 cevap paylaştı. Tüp patlamış olda duvarlar yıkık olurdu 😁 0 3 Yorumla cryptoGuy +1 yıl Ee sonuç? Olay nedir Yorumla safiye465 +1 yıl alt katta mangal denemesi olmuş Yorumla cryptoGuy +1 yıl Etleri iyi pişirmişler mi? Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 633 cevap paylaştı. Tüp patlasa duramazsn 0 5 Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Bir haftadır anca mı anladınız kankaa Yorumla safiye465 +1 yıl kusura bakma uzaktan uzaktan yorum yapmak daha kolay geldiği için Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Anlamadm Yorumla safiye465 +1 yıl beğenmedin mi diyorum cevapları? press misiniz siz benim habire hesap mı verem lazım bu site başkalarına en kısa sürede ne zaman bişeyleri çözdüğğümüzü anlatma sitesi mi? Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Sen de haklısın da zaman geçtiği için şaşırmştm sadece Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ses dışardan mı geldi evden mi 0 1 Yorumla safiye465 +1 yıl dışından, ben de camın içine yakındım camdan uzaklaşıp eve girdim mutfağa kadar koku gelince yazdım ama herkes beni azarlamış. Yorumla
cool_biri Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl bizmi gelip kotnrol edelim 0 1 Yorumla safiye465 +1 yıl yok çok teşekkürler yardımınız için. Yorumla
normalolmynbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bize sormak yerine bir çılgınlık yapıp eve baksan 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bak basit bir şeydir komşudan gelmistir 0 0 Yorumla
Muhteriz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl araba lastiği olmasın mı 0 1 Yorumla safiye465 +1 yıl o da mümkündü ama çözdük. Yorumla
Imatthehigheslevel Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Tüp patlasa o evin öyle duracağını mı aanıyosun 0 0 Yorumla
Yuzyuzebir Takip Et Yoda Yaş: 23 +1 yıl Diğer konusunda 698 cevap paylaştı. tüp patlsan Şu an yazıyor olamazdın 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Tüp patlasa anlardın 0 0 Yorumla
belkirap Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Olabilir 0 1 Yorumla belkirap +1 yıl Geçmiş olsun dikkat edin evden çıkın panik yapmadan Yorumla
Sempatiko44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Tek sen mi duydun 0 1 Yorumla safiye465 +1 yıl yok tüm apartman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yanmayı göze alarak hala bakmayip soru mu sormayı tercih ettin?
yardımınız için teşekkürler...
Üşenme git bi bak be abicim bize niye soruyon her şey olmuş olabilir
girip baktım sorudan sonra, teşekkürler.
He sen öyle san tüp patlasa evin içine edilir öyle san
Tüp patlasa evinden uzaya direk giden ilk kadın olup tarihe geçerdin😂😂😂
Evde tüp patlasa sen muhtemelen şu an buraya bu soruyu soramazdın
Tüp patlamış olda duvarlar yıkık olurdu 😁
Ee sonuç? Olay nedir
alt katta mangal denemesi olmuş
Etleri iyi pişirmişler mi?
Tüp patlasa duramazsn
Bir haftadır anca mı anladınız kankaa
kusura bakma uzaktan uzaktan yorum yapmak daha kolay geldiği için
Anlamadm
beğenmedin mi diyorum cevapları? press misiniz siz benim habire hesap mı verem lazım bu site başkalarına en kısa sürede ne zaman bişeyleri çözdüğğümüzü anlatma sitesi mi?
Sen de haklısın da zaman geçtiği için şaşırmştm sadece
Ses dışardan mı geldi evden mi
dışından, ben de camın içine yakındım camdan uzaklaşıp eve girdim mutfağa kadar koku gelince yazdım ama herkes beni azarlamış.
bizmi gelip kotnrol edelim
yok çok teşekkürler yardımınız için.
Bize sormak yerine bir çılgınlık yapıp eve baksan
Senin beynin patlamış
Bak basit bir şeydir komşudan gelmistir
araba lastiği olmasın mı
o da mümkündü ama çözdük.
Nerde oldu
Tüp patlasa o evin öyle duracağını mı aanıyosun
tüp patlsan Şu an yazıyor olamazdın
Tüp patlasa anlardın
Olabilir