Gündem Darıcada 4 evde dogalgaz patlaması oldu ne zaman dogalgaz verilir sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bu ülkede can saglıgımız yok hahah Darıcada 4 evde dogalgaz patlaması oldu ne zaman dogalgaz verilir sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Max 3 gün arayıp öğrenebilir misinz çok korkmuştum yakındn geçiyordum 0 33 Yorumla Soran 1 yıl 1 ay anca düzelir. Aslında 2 saat sonra açtılar ama 2 tane daha dogalgaz patlaması oldu kapattılar tekrar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya sâdece o bölgeyi kontrol altına alırlar çok mu yakınsın Yorumla Soran 1 yıl Patlayan binaya 1 sokak yukardayım hajaja Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben yakın geçiyordum Allâh kurusun ya çok kötü olmuş bir süre elektirikli ile ısın Yorumla Soran 1 yıl Elektrikler gitti , sorun şu ki darıcada yaşıyorsan elektirik düzenli olarak gider, hahahaja Yorumla Soran 1 yıl Elektirikler gitti yeni geldi henüz öyle yapıyorum bende teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok yakınm darıca değilim buyur gel misafirimz ol 😀 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa çok tatlısın teşekkür ederim, gerek yok 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin tatlılığındandır ama gerçekten dikkatli ol ne olur ne olmaz geç olsun güç olmasın battaniyenin altina geç ne güzel sıcak sıcak Yorumla Soran 1 yıl Hehehhe teşekkürler bakalım artık ✨ dogalgaz patşaması bomba gibi patlıyormuş varya çok fena Yorumla Soran 1 yıl İnşatta yanlışlıkla 2 tane dogalgaz borusunu kesmişler ve dogalgaz sızıntısı başlamış evlerde tamamen aptallıkları Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet öyle zaten aman allah korusun kötüye bir şey olmaz iyiyide Allâh korur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya Evet ama insan bilemez ki kokusu çok belirgin değil uyku halinde hiç anlaşılmaz Yorumla Soran 1 yıl Aman vallaha bu ülkede can güvenligimiz yok hahajsjsjsjsks ama yinede ülkemizden vazgeçemeyiz hajsjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Emânet yaşıyoruz inan ben 8.5 saat enkazda kaldım o günden itibaren çokta ölcem korkusu kalmadı Yorumla Soran 1 yıl Valla nasıl açıcaklar hiç güvenli degil, Yorumla Soran 1 yıl Depremde mi? Ne enkazı Yorumla Soran 1 yıl Şubat depremi mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet 6 Şubat ta Yorumla Soran 1 yıl İyi misin şimdi nasılsın geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl Ailen ve herkes iyi mi Yorumla Soran 1 yıl Birleyin yok degil mi Yorumla Soran 1 yıl İyi misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi herkes şükür iki ay kadar ağrı sızı sonra iyi olduk yanliş anlamasan normal mesaj konuşsak olur mu Yorumla Soran 1 yıl Olur yaz Yorumla Soran 1 yıl Yaz bakalım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görünür yaptm Yorumla Soran 1 yıl mesaj at gizliden çık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çiktm ama sende gizlisn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Stek atman lazım Yorumla Soran 1 yıl Sana mesaj atamıyorum ya Yorumla Soran 1 yıl Xper yetersiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazdm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Max 3 gün arayıp öğrenebilir misinz çok korkmuştum yakındn geçiyordum
1 ay anca düzelir. Aslında 2 saat sonra açtılar ama 2 tane daha dogalgaz patlaması oldu kapattılar tekrar
Ya sâdece o bölgeyi kontrol altına alırlar çok mu yakınsın
Patlayan binaya 1 sokak yukardayım hajaja
Ben yakın geçiyordum Allâh kurusun ya çok kötü olmuş bir süre elektirikli ile ısın
Elektrikler gitti , sorun şu ki darıcada yaşıyorsan elektirik düzenli olarak gider, hahahaja
Elektirikler gitti yeni geldi henüz öyle yapıyorum bende teşekkürler
Yok yakınm darıca değilim buyur gel misafirimz ol 😀
Yaaa çok tatlısın teşekkür ederim, gerek yok 😃
Senin tatlılığındandır ama gerçekten dikkatli ol ne olur ne olmaz geç olsun güç olmasın battaniyenin altina geç ne güzel sıcak sıcak
Hehehhe teşekkürler bakalım artık ✨ dogalgaz patşaması bomba gibi patlıyormuş varya çok fena
İnşatta yanlışlıkla 2 tane dogalgaz borusunu kesmişler ve dogalgaz sızıntısı başlamış evlerde tamamen aptallıkları
Evet öyle zaten aman allah korusun kötüye bir şey olmaz iyiyide Allâh korur
Ya Evet ama insan bilemez ki kokusu çok belirgin değil uyku halinde hiç anlaşılmaz
Aman vallaha bu ülkede can güvenligimiz yok hahajsjsjsjsks ama yinede ülkemizden vazgeçemeyiz hajsjs
Emânet yaşıyoruz inan ben 8.5 saat enkazda kaldım o günden itibaren çokta ölcem korkusu kalmadı
Valla nasıl açıcaklar hiç güvenli degil,
Depremde mi? Ne enkazı
Şubat depremi mi
Evet 6 Şubat ta
İyi misin şimdi nasılsın geçmiş olsun
Ailen ve herkes iyi mi
Birleyin yok degil mi
İyi misin
İyi herkes şükür iki ay kadar ağrı sızı sonra iyi olduk yanliş anlamasan normal mesaj konuşsak olur mu
Olur yaz
Yaz bakalım
Görünür yaptm
mesaj at gizliden çık
Çiktm ama sende gizlisn
Stek atman lazım
Sana mesaj atamıyorum ya
Xper yetersiz
Yazdm