Beyaz süt kesiği şeklinde kokusuz akıntım ve aşırı kaşıntı acı ve hassasiyetim var 3 4 gündür, salı günü ertesi gün hapı kullandım. Geçici midir, hastahaneye gitmeli miyim sebepleri nedir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ertesi gün hapı yol açar mı bilmiyorum ama büyük ihtimalle mantar, bir jinekoloğa gözük
Çok teşekkür ederim doktora gitmeden kendim alabileceğim bir önlem var mıdır
Hayır , jinekolog tahlillerine göre ilacini ver. Sudan başka kimyasal değdirme. İntinitim jeller oranın ph bozuyor
Çok teşekkür ederim
Ne demek
Mantar onun adı doktora git
Sperm alerjisi de olabilir eğer ilk cinsel ilişkiyse.
Hayır ilk değil, partnerimle de ilk kez birlikte olmadım
Kendim alabileceğim bir önlem var mı?
Hayır bir şey yapamazsın. Doktora gitmen lazım. Doktor o mantarı temizleyecek bir ilaç verecek. Merak etme bu sadece ilişkiye girenlerde olmuyor. Ben seks yapmadım bende de oldu mantar. Aşırı kremsi akıntı ve kaşıntı şeklindeydi. Doktora bunu anlatınca doktor bakacak zaten.
Mantar Enfeksiyonu aynısı bende de olmuştu
Partnerin pismiydi
Yo hayır
Erkekler Ne Diyor
hastaneye git. o patolojik akıntıya benziyor. yani enfeksiyon. ilk zaman ağır koku gelmeyebilir ama ilerleyince ağırlaşır. doktora gitmeni öneririrm.
Çok teşekkür ederim, ama hiç koku yok gene de gitmeli miyim ya da kendim yapabilceğim bir şey var mı
peynir ya da süt kesiği gibi akıntı ilk başlangıçtır. o enfeskiyon. biraz ilerleyince sarı renge kahve rengiye sonra yeşile döner
ilerledikçe koku başlar ve artar. şu an koku algılamıyor olabilirsiniz. ama yakında başlar.
O halde yarın hastahaneye gideceğim, randevu sistemi çok sorunlu, bilginiz var mıdır acaba acilden giriş kabul ederler mi
acilden de girebilirsiniz. acile girerken çok ağrım var duramıyorum deyin. ama doktora doğruları söyleyin elbet yanıltıcı olmasın.
ayrıca doğruları söyleyin. randevu sistemi kötü ileriye tarih atıyor. ilerler korkusu ile geldim dersiniz. anlayışla karşılarlar
ama randevu alırsanız daha ideal. çünkü tam uzmanı kontrol eder.
acildeki jinekolog değil sonuçta
benim bildiğim akıntı kokulu olursa önemli bir şeyler var demektir
kaşıntı olarak mantar geliyor hemen akla
vajinanı sabunla veya şampuanla mı yıkıyorsun
Bebek şampuanıyla yıkıyorum, kokulu değil, ama baya baya acı çekiyorum, yani kaşıntı gibi ama dokunamıyorum bile
şampuanla yıkamayın ne olursa olsun
çünkü şampuan vajinanın salgısının ph dengesini bozuyor bu da kaşıntıya sebep olabilir
Hep öyle yapıyordum ama çok teşekkür ederim dikkat edeceğim, şu an yapabilceğim bir şey var mı
eğer yeni şampuanla yıkadıysan şimdi tekrar banyoya girme durumun varsa sadece vajinanın dışını sadece su ile yıka şampuan artıkları temizlensin
ama elinle fazla ovalama ve ıslak bırakma hafiften bastırmadan kurula iç çamaşırını da değiştir çünkü şampuan kalıntısı ona da bulaşmış olabilir
vajinana ve klitorisine tazyikli su tutma
su tazyikli olursa tahriş edersin
Hiç bilmiyorum hastaneye gitmeni tavsiye ederim