En garip yanı nedir bilmem ama bildiğim çok iyi bir şey var biz adamların size karşı o dönemde her zamankinden daha fazla anlayış göstermemiz ve yanınızda olmamız gerektiğidir, ki öyle de yaptım zamanında sevgilime karşı her zamankinden daha çok anlayışlı oldum, ilişkimiz uzun bir zaman önce bitmiş olsa da :)
Regl dönemi çok rahat geçen bi kadın olarak kendimi çok şanslı hissediyorum ya... özellikle buradaki soruları vs okurken en şanslı olduğum konunun bu olduğunu düşünmeye başladım... ağrı yok, tatlı krizi yok, ufak bi duygu dalgalanması oluyor onda da "sakin ol kızım hepsi hormonal" diyip bastırıyorum kendimi... darısı tüm hemcinslerimin başına💖
Regl yaklaşırken duygu olarak hassaslaştığımız dönem komik bence. Ağaçtan düşen yaprağa ağlayanımız bile var o an djshbs. Daha eski zamanlarda , Belli oluyor mu? diye sormalarimiz ve devamlı arkayı kontrol etmemiz komikti ama artık gelişen ped. ler sayesinde bu sorunlar pek kalmadı
Dikkat etmiyorum sonuçta o durumu yasayana yaratılışı gereği verilmiş bir durum saygı duyarım kendisini kötü hissetmemesi utanmamasi adına dikkat etmem ayrıca bu sancı ağrı durumunu geçirebilmek için araştırmacı ve çözüme kavuşturur bir bilim insanı olmayı isterdim
Regl olunca sadece dolandırma amaçlı müşteri ler ile görüşür kadın para yer ama regl yim der. Bitince regl o adamı engeller ex leri ile kapanır ama bu komik degil 😀
Demek ki merak etmiyorum ki yabancı dil olduğundan uzak duruyorum. Ha Fransızca demişken. Sizden daha iyi İngilizce bilirler ama bir Fransıza İngilizce konuşturamazsın. Millet bilinci sizin gibi popüler kültür müdavimleri gibi değil.
bence bazı şeylerin illa Türkçe kullanılmamasımlazım. regl daha kibar geliyor kulağa ve hiçbir kadının ben aybaşı kelimesinden hoşlanacağını sanmam mesela ben. çok kaba bir tabir bence...
triplere girmişsinde gerek yok popüler kültürle alakası yok. benim paylaşımlarıma yorumlarıma bak ben dil bilgisine Türkçeye dikkat ederim ve yabancı sözcük pek kullanmam. fakat bişey kabaysa kabadır bunu istediğin kitabı oku değiştiremezsin...