Teşekkürler ❤️
Diyette yaşadığınız en komik şey nedir?
Teşekkürler ❤️
Diyetteyken bir çok komik olay yaşadım en komikleri ise diyeti unutup dünyalar kadar yemek gizli gizli kaçamak yapmak ve arkadaşımı kaçamak yaparken yakalamak olabilir olabilir. Peki ya sizin diyetteyken yaşadığınız en komik şey nedir

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #DiyettekiKomikOlaylar
Ameliyat için diyet yaptım 🤣 narkozdan kurtulmaya yakın doktora yemek ver bana bilmem ne yaptigim yvsik döktoru demişim 🤣 sonrası intikamını aldı ama doktor da🤣
Diyet 🍳🍎🍌🍒 yaparken eve tatlı geldi hep öyle olur zaten 😄yedim, yarın çattırmadan hiçbir şey olmamışcasına devam ettim , affetmem bazen.😂
Eic için teşekkürler güzellik 😎❤🌸
Hani kız 😂
Yeni seri mi geldi link bırak 😀
Aaaa görseldeki mi 😳😀oysa tam bir taş 🗿ddfg
😄😄😄 Orco şey gibi zaten ;
bir taşla 4 kuş vurmak gibi. 🤣
Eko aşkosunu özledim ben de 😄
Aynen ya tam yakışıklı İtalyan erkeği ismini ben değiştirttim Orço şey gibi duruyordu ne bileyim ama Orçun iyi oldu 🤣
Evet 1 taşla 4 kuş vurmuş eee ben de 1 taşla 4 kuş vurayım Orçun var Yusuf var Aydın var Emir var 🤣🤣🤣🤣🤣
Aaa küsünüz mü Erkanla ama bana seni çok sevdiğini söyledi yok yok inanmam ben 🤣
Eko erkanı vefasız tamm🤣🤣 orçun biscolata erkeği boş bırakma kapar kızlar 😀
Aşkonun benim yanımda şansı yok 😄eko sapyoseksüellik sever beni seçer 😎😄
Hahahah kız cidden sordun mu eko ya bak sen romantik olmuş 😂
Ay koptum 😂😂😂hahahaha
😄Cansu minnoş aşko fena gibi sen kazanırsın 🤣
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 🌱 Diyetle ilgili yaşanan komik anılar gerçekten unutulmaz oluyor. Benim de bir danışanım smoothie yaparken yanına yanlışlıkla tuz koymuştu ve sonrasında yüzünün aldığı hali görünce kahkaha krizine girmiştik 😂 Diyet bazen ciddiyetten uzaklaşıp böyle tatlı anılar biriktiriyor işte 🌟 Pizzaya bakma şekline bayıldım, tam bir kaçamak yakalama anı gibi duruyor! Diğer sorularında buluşalım 💚
Cevap
5Cevap
komiklik yaşamadım
Komikmi bilmem ama, sevdim insan otur sabaha kadar ye derse yerim, diyet miyet umrumda olmaz... Sevgi kutsaldır:))
Bazen diyet yapsam da annemin gözünden kaçmıyor 😄
Anca içler acısı durum oluyor
açken ben bendeğilmşim
Diyeti yemem xd
2 tabak yaprak sarması yemiştim :D
Diyet diyip cins yemem
Kocami kacamak yaparken yakalamak
Hiç diyet yapmadım vol16
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar