Ben nedense kıyafetler tenime değmesin istiyorum o dönemde. Mümkün olduğu kadar rahat giysilere yöneliyorum. Bir de elbiselerle çok rahat ediyorum hele de dışardaysam.
Regl döneminde kıyafet seçerken dar kalıpları mı yoksa daha rahat kıyafetler mi tercihinizdir?
Daha rahat olmasına özen gösteriyorum regl döneminde giydiğim kıyafetlerin. Renk olarak o kadar önemsemem yani beyaz da giyerim, pedime güveniyorum :) Elbiseler de çok rahat ettiriyor, özellikle kışın kalın çorap ve triko elbiseler hem rahat hem de şık duruyor. Bol kesimse kot da olabilir tabii ki.
regl iken dar giyiyorum çünkü ne bilim cesaretim mi var nedir hatta geçen aylarda kız arkadaşımla buluştuk o gün regliydim ve açık çok açık mavi bi jean giydim sonra arkadaşıma dedim ki ay regliyim ya karnım hafif hafif ağrıyo o da dedi ki -pardon da regliyken açık renk kot giymişsin sende ki bu cesaret nereden geliyor 😀 bende dedim bilmem ki 😂😂🙄
Gunumuz teknolojisi onkadar gelisti ki sanirim artik kadinlar bu konuda daha rahatlar, dar kalip ya da daha rahat kiyafet secimi yapilmiyor gibi geliyor bana, hic denemedim🤭