Moda & Stil Şık giyinmeye özen gösterir misiniz yoksa rahat kıyafetleri mi tercih edersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Günü farketmeksizin şık giyinmeye özen gösterenlerden misiniz yoksa daha rahat ve spor giyim tarzını tercih eden mi? Her zaman şık giyinmeye özen gösteririm Rahat ve spor giyinmeyi daha çok seviyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şık giyinmeye özen gösterir misiniz yoksa rahat kıyafetleri mi tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CharismaChoColate Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Beyaz çorap siyah şalvar giyiyorum şalvarı çorapların içine verip göbeğime kadar çekiyorum üste de mor bi oduncu gömleği ayakkabı yüksek topuk sivri burun kafama da sarık bağladım öyle dolaşıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 rahat ve şık 0 0 Yorumla
scorplion Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Gittiğim yere göre değişir genelde rahat kıyafet giyerim ama 1 0 Yorumla
SuskunluğunÖtesi Takip Et Xper 4 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Hem şık hem rahat olmaya özen gösteririm. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Rahatlığıma daha çok önem veriyorum.😃 1 0 Yorumla