Regl sancısını normal sancıdan ayıran temel şey nedir?

Sancının olduğu bölge temel olarak.
Karnın alt taraflarında oluşan yoğun ağrılar. Zehirlenince olan karın ağrısıyla benzerlik gösteriyor.
Ayrıca bu ağrıya sinir bacaklarda aşırı üşüme vs gibi etkilerde eklenince kendi başına büyük bir etkiler silsilesini bir arada oluşturuyor. Suratta da bir kaç adet sivilce çıkıyor.
Anlıyorsun ki beklenen geldi 😁
Ölüm gibi keskin bir sızı olmadı
Bence regl ağrısı daha keyifli bir ağrı çok artmadığı müddetçe.
Regl olmadan bilemiyorum ben regl ağrısı olduğunu fakat bir kaç semptom (bel ağrısı, yüzde çıkan sivilceler, şişkinlik) var, onlar tamamsa diyorum ki güncelleme geliyooo
Regl daha cok aciyor😬 Şu an reglm iyi denk geldi ne gece uyutuyor ne de sabahi gecirtiyor... reglda agrinin yeride farkli normalde mide sancilanabilir mesela ama regl sancisinda oyle degildir
Regl olan birine geçmiş olsun denir mi 🤔
Evet denir
Regl döneminde sancısı anlamamak anormal çünki bel ağrısı , hele o sancı hiç bir normal ağrıda olmaz (((
Regl sancısı daha içte hissediliyor soğuk rüzgar esiyormus gibi ağrı oluyor
Ben fazla ağrı çekmiyorum sadece 1. Gün 2-3 saat. Ama regl ağrısında sanki içinde bir boşluk varmış gibi oluyor (ağrının olduğu yerde)
O çok değişik bir şey ya.
O kadar kotumu ya
ani saplamalar şeklinde olmasi
Regl ağrısı yakıyor. Belli yani biz anlıyoruz ilk regl olduğumuzdan itibaren.
Neyse ki böyle dertlerim yok erkek olmanın avantajları çok op ya hem rahatsın hemde baya kolay sisteme sahipsin erkek olmak daha iyi 😂😂
Sen yediğim yemeğin tadını ayırt etmiyor musun oda öyle
Valla bende merak ettim şimdi biri banada açıklayabilir mi
😂😂😂😂
Anlatsana knk 😂😂
Allah kadınların yardımcısı olsun böbrek taşı doktugumde doktor doğum sancısı ile eşdeğer demişti
Bilemiyorum yaşamadım
sancılıymış
Çikolata yesen mesela 🤔
Anladım ozman çikolata ye senDe mutlu ol 😊
Rica ederim bu uygulama nasıl bir uygulama öyle yemin ederim ki öyle 4 gündür felan indirdim bir türlü çözemedim ben başka uygulama da takılıyorum burayı merak ettim
Peki anladım tesekür ederim
En İyi Görüş