Özel Günler & Hijyen Soğan suyu içtikten sonra kahverengi akıntı nedirü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soğan suyu kürü yaptım 5 gündür yaklaşık. Ancak 2 günlük sızlama ile birlikte kahverengi akıntım oldu sebebi nedir? Güncellemeler+1 yıl Lütfen cevap verin Soğan suyu içtikten sonra kahverengi akıntı nedirü? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hamile olman çok çok düşük bi ihtimal arkadaşım korkma bunun için. Soğan suyu içmeyi de bırak dengeni bozcaksın böyle. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Soğan suyu maydanoz suyu kekik çayı hepsini içiyorum hamile olmaktan çok korkuyorum 😟🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üstünüzde kıyafet varken hamile olamazsın, sperm onun iç çamaşırına değdiği gibi ölür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kıyafetsiz şekilde sürtünme yaşıyorum hiç hamile kalmadım :) Yorumla Soran +1 yıl Ben 1 haftadır psikilojimi bozdum artık çok korkuyorum 😟 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçmalama 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çamaşırına değince ölür mü? Bide ben bakireyim kızlık zarım var Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çamaşıra değdiği gibi ölür sperm yaşayamaz. Bide bakireysen hiç hamile kalamazsın Yorumla
dm-bekliyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Belki de içindeki zararlı bı sıvı atılıyor 1 24 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki ama adet olmadım henüz sadece kahverengi akıntı geldi 2 gün Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl Şey gibi düşün mesela bı su borusuna asitli bişi doktin o içindeki pası sildi attı O tarz bişi olabilirKorkma Bende bu zayıflama kürleri ile ile öyle oldum Yorumla Soran +1 yıl Ya bundan 1 ay önce üzerimde çamaşır ve eşofman onun altında külot varken sürtünme ile ilişki oldu korkuyorum hamilelik gibi bir durum olmasından Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl Hayır öyle olmaz ki korkma derim hani üstüne ( tenine ) gelmediyse öyle bişi imkansız Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya altımda çamaşır ve pijama vardı onunda çamaşır vardı üstünde Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl O zman bişi olmaz korkma arkadaşım İlk defa başına geldi herhalde ondan korkuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Aynen ilk defa yaşadım böyle bişey şu an korkudan sabah akşam soğan suyu içiyorum bişey varsa diye Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl Hayır hayır korkma arkadaşım o şekilde yapabilirsin bu normal bişi Yorumla Soran +1 yıl Ya hamileysem çok korkuyorum çamaşır eşofman vardı bende sevgilimde de boxer vardı o ıslandı Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl Hayır ne oyle hamile olamazsın Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya çok korkuyorum çoookk 🙏😟 Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl Yok be korkma bişi olmaz Yorumla Soran +1 yıl İnşallah içmedim şey kalmadı soğan suyu maydanoz suyu kekik çayı hepsini içiyorum Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl Ya korkma bişi olmaz cidden Sen bunları ne için iciyon ki Yorumla Soran +1 yıl Olası bir hamilelik varsa diye içiyorum adet olurum kurtulurum diye Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl Anladım bişi olmaz ya korkma Yorumla Soran +1 yıl İnşallah 😟🙏 Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl Kokrma Yorumla Soran +1 yıl Onun boxer vardı bende hem çamaşır hem pijama vardı üstten sürtünme oldu sadece Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl Öyle de tadı çıkmaz , ki 😀 çok fazla eşya var Yorumla Soran +1 yıl Hamilelik olmasın da gerisi önemli değil Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl Olmaz rahat ol Yorumla Soran +1 yıl İnşallah yaa kahverengi akıntı korkuttu Yorumla dm-bekliyorum +1 yıl Yok be rahat ol Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hamile olman çok çok düşük bi ihtimal arkadaşım korkma bunun için. Soğan suyu içmeyi de bırak dengeni bozcaksın böyle.
Soğan suyu maydanoz suyu kekik çayı hepsini içiyorum hamile olmaktan çok korkuyorum 😟🙏
Üstünüzde kıyafet varken hamile olamazsın, sperm onun iç çamaşırına değdiği gibi ölür
Ben kıyafetsiz şekilde sürtünme yaşıyorum hiç hamile kalmadım :)
Ben 1 haftadır psikilojimi bozdum artık çok korkuyorum 😟
Saçmalama 😂
Çamaşırına değince ölür mü? Bide ben bakireyim kızlık zarım var
?
Çamaşıra değdiği gibi ölür sperm yaşayamaz. Bide bakireysen hiç hamile kalamazsın
Erkekler Ne Diyor
Belki de içindeki zararlı bı sıvı atılıyor
Bilmiyorum ki ama adet olmadım henüz sadece kahverengi akıntı geldi 2 gün
Şey gibi düşün mesela bı su borusuna asitli bişi doktin o içindeki pası sildi attı
O tarz bişi olabilir
Korkma
Bende bu zayıflama kürleri ile ile öyle oldum
Ya bundan 1 ay önce üzerimde çamaşır ve eşofman onun altında külot varken sürtünme ile ilişki oldu korkuyorum hamilelik gibi bir durum olmasından
Hayır öyle olmaz ki korkma derim hani üstüne ( tenine ) gelmediyse öyle bişi imkansız
İnşallah ya altımda çamaşır ve pijama vardı onunda çamaşır vardı üstünde
O zman bişi olmaz korkma arkadaşım
İlk defa başına geldi herhalde ondan korkuyorsun
Aynen ilk defa yaşadım böyle bişey şu an korkudan sabah akşam soğan suyu içiyorum bişey varsa diye
Hayır hayır korkma arkadaşım o şekilde yapabilirsin bu normal bişi
Ya hamileysem çok korkuyorum çamaşır eşofman vardı bende sevgilimde de boxer vardı o ıslandı
Hayır ne oyle hamile olamazsın
İnşallah ya çok korkuyorum çoookk 🙏😟
Yok be korkma bişi olmaz
İnşallah içmedim şey kalmadı soğan suyu maydanoz suyu kekik çayı hepsini içiyorum
Ya korkma bişi olmaz cidden
Sen bunları ne için iciyon ki
Olası bir hamilelik varsa diye içiyorum adet olurum kurtulurum diye
Anladım bişi olmaz ya korkma
İnşallah 😟🙏
Kokrma
Onun boxer vardı bende hem çamaşır hem pijama vardı üstten sürtünme oldu sadece
Öyle de tadı çıkmaz , ki 😀 çok fazla eşya var
Hamilelik olmasın da gerisi önemli değil
Olmaz rahat ol
İnşallah yaa kahverengi akıntı korkuttu
Yok be rahat ol