Sevgilim normalde çok kibar, genel olarak kandan iğrendiğini de biliyorum ama bu tavrı beni çok utandırdı, konuyu açıp özür bile dileyemiyorum. Ne yapacağım ben?
Sevgilim ile uyurken regl kanım uyuduğumuz yere bulaşmıştı. Bundan iğrendi ve günlerce benimle konuşmadı. Sizce ne yapmalıyım?
Özür mü diliceksin s. trsin gitsin p.. venk Allah'ım iyi ki karşıma böyle insanlar çıkmıyor sen niye özür diliceksin ki bu gayet normal bir durum istekli yapılan birşey değil kaza olmuş seven insan sevdiğinin hiç bir şeyinden tiksinmez hanımefendi ki böyle bir adamla da değil aynı yatak aynı ev bile paylaşılmaz ben böyle bir adamla oturup aynı masada çay bile içmem be tiksinmiş haspam da küsmüş daha ne kadar sövebilirim bu konunun üzerine bir bilseniz
senin özür dileyeceğin bir durum yok. kimsenin sana böyle düşündürmesine izin vermemelisin öncelikle. iğrenebilir tiksinebilir yadırgayabilir ama durup bi düşünürse zaten regl olayının olmaması durumunda senin de onun da olmayacağını fark etmeli. uzatılacak bir mevzu değil sen de gece boy kullanırsın ya da çok rahatsızca regl bitince birlikte uyuyun. sakın özür dileme. bu bir kusur değil bunu da unutma
Ayrıl. Basit diyorum çünkü neden dersen bu sadece reglde olmayacak doğumda da olacak belki Allah göstermesin başına bişey gelecek. Yanlış anlama beni ama midesi bulanmış olabilir bu kadar da abartmamalı konu kapanmalı yani bu elinde olan birşey değil sen bugün regl olmayayım diyemiyorum yani.
Güzelim bu hoş bir şey değil regl kanı utanilcak bir şey değil sana karşı kabalık yapan o lütfen kendini ezdirme daha da ezik görünürsün onun gözünde ne istedigini bilen bir kadın ol ve kendini ona ezdirme bu kabaligi da söylersin ona olmasa olmasın hayat çekilmez böyle her şeye sorun eden erkekler ile
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao Özür dilemesi gereken o. Regl doğal bir döngü ve ilerde evlenince ara ara bu gibi durumlar olacak her seferinde özür mü dileyeceksin?
Ondan özür dilemek kendine yaptığın saygısızlık olur.
Ne yapacaksın? Ayrılacaksın. Özür dileyeceğin hiçbir şey yok ortada, insanlık hali. Böyle öküz, anlayışsız tipleri nereden buluyorsunuz anlamıyorum. Bu hasta olunca da sana bakmaz, seninle ilgilenmez ve hatta başına kalma diye senden kaçar. Size değersiz bir paçavra gibi davranan insanları hayatınızdan şutlayın ki öz saygınızı yitimeyesiniz.
Çok saçma çünkü bu yenilecek bir durum ve senin elinde olan bir durum değil sen kendini korumuş sundur yani pathway sahibi gayet normal takmışsın Iğdır geçmiş olabilir yani bu çok normal bir durum bence sevgilin saçmalamış
özür dilemek? ne için? sağlıklı bir kadında olması gereken "regl" döngüsünü yaşadığın için mi? saçmalama lütfen o gitsin beynindeki ağları aldırsın önce. örümcek kafa.
Utanılacak bir şey yok açık açık bunun normal bir şey olduğunu ve surat yapmasının saçma olduğunu söyle. Özür dilemesi gereken kişi sen değilsin, kendini ezdirme lütfen. Sevgilin oldukça anlayışsız davranmış ve saçma bir tavır almış.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevgilin boş insan boş insanla daha fazla zaman harcama yol ver gitsin
abartmış oda bizim istediğimiz bişe değil bu doğal bişe her kız oluyor ayrılmalısın böyle sevgili olmaz sevgili dediğin hastalıkta sağlıkta yanında olcak
Kandan rahatsız olması olağan iğrenmeside ama senin en doğal halinden iğrenmesi edepsizlik yol ver gitsin en azından biraz zaman geçer ve gelir özür diler onu bile yapmamış andavalın neresi kibar nazik.
Bu herkesin başına gelebilecek birşey. İlişkiye girdiğinde de tiksinsin o zaman. Veya doğum yapacak diyelim o zaman da mı tiksinecek? Bu kadar tiksinmek saçma. Kusura bakma ama küstü ve konuşmuyor diyor bunda küsülecek ne var izah eder misin?
@QNøbødy sakin olun kizlar. belki elemanın kan fobisi vardır olamaz mı? İstemsiz e tiksiniyor insan. Elbette herkesin başına gelebilir ama biraz daha dikkat edilmeli
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Sevgilim ile uyurken regl kanım uyuduğumuz yere bulaşmıştı. Bundan iğrendi ve günlerce benimle konuşmadı. Sizce ne yapmalıyım?