Regl döneminde olan kızlara tolerans gösterilmeli mi? Gösterilmemeli mi? Sonuçta herkesin sağlık kişisel vs bir sürü sorunu oluyor fakat hiçbirisi elde tutulur bir tölerans görmüyor. Siz ne diyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
tolerans değil biraz anayış yeterli. bazen çok abartıldığını düşünsem de, hafife alınacak bir şey de değil. kişiden kişiye değişmekle birlikte gerçekten dayanılmaz bir ağrı oluyor, karın ağrısından farklı. tam yumurtalıklarınızda hissediyorsunuz, çıkarıp atmak geliyor içimden. d bir de hormon salgılama düzeni değişiyor bunun sonucunda ruh ve duygu değişiklikleri oluyor. kan kaybından dolayı kandaki şeker miktarı düşüyor bu yüzden çikolata alın sevgilinize deniyor. vücut şişiyor falan filan.
bunları da bilgilenin diye yazdım, tc erkeğinde bu konular hakkında bilgi eksikliği var.
amme hizmeti 😋😋61 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl gösterilmiyor ya? Birisinin başı ağrıdığında daha sessiz olunur, kadınların menapoz dönemlerinde soğuk bile olsa o cam açılır vs kolu kırıldığında o kola dokunulmaz, tansiyon hastası olduğunda yemekler tuzsuz yapılır, kadınların menapoz dönemlerinde soğuk bile olsa o cam açılır vs. Bu dönemde de insanların elinde olmayan bir şekilde duygu değişimi söz konusu. Psikolojik bir olay. Anlamazsan buna da örnek vereyim, bipolar bozukluğu olan bir insana daha fazla özen gösterilir tabirim caizse her attığı adıma dikkat edilir. Konunun sizin gibiler yüzünden abartıldığını ve gereksiz gündemde olduğunu düşünüyorum. Varoluştan bu yana kadınların her yıl olan bir olay. Vücudun kendini yenilemesi o kadar sıradan ki ismine adet denmiş fakat sizin gibiler hala gündemden düşürmüyor. Garip.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMenapoz dönemini cümlesini ardada “dönem” kelimesi geldiği için kopyalayıp yukarıya taşıdım fakat ilk yazdığım cümleyi silememişim.
Cevap sahibi+1 yılAy* yıl ne alaka ben de anlamadım. O kadar sinirlenmişim ki yazım hatalarla dolu.
+1 yılPek sayılmaz. Regl döneminde bazı kadınların çok şiddetli karın ağrıları olur, fazla akıntı nedeniyle kendini rahat hissetmez acaba sızdı mı endişesi olur ve sık tuvalete gider. Bu dönemde ayrıca ufak duygu değişimleri olur ama abartılacak bir olay değil çünkü her ay oluyoruz ve pek tolerans gerekmez.
1012 Yorumla- +1 yıl
pick me
- +1 yıl
hadi 26 yaptım bende😁
- +1 yıl
oha 27 olmuş:d bilmiyorum şöyle bi 100 e çıkıcak gibi
- +1 yıl
Gerekliyse herkese esit davranilmali ve bazisinin cok rahat geciyor hic bir sey hissetmiyorlar onu nasil ayarlicaklar 🤔 ve dedigim gibi cinsiyet farketmez herkese esit davranilmali rahatsizligi olana izin verilmeli bazi patronlar kadinlara ayri bi ilgi gosteriyor benim yorumu okursaniz anlarsiniz zaten cidden kotu bir durum
- +1 yıl
- +1 yıl
Oha harikayım? Awsumcumlar aklınızı seveyim 😘
Evet regl olan yaşadığın bölgenin muhtar , kaymakam , belediye başkanlık duruma göre valilik koltuğuna otutturulmalı. Alışverişte %25 indirim, akaryakıtta her 50 TL'lik alışverişe 10'lu gofret verilmeli. Otobüsler ve hamamlar ücretsiz kullanılmalı.
Ne toleransı göstereceğiz. Başı ağrıyan, boynu tutulan rahatsız birisini görünce nasıl davranıyorsan buna da öyle davranacaksın. Binlerce yıldır regl olan herkes normal hayatına devam ederken son 5 yılda devam edemez mi oldular?
Bazıları regl bahanesiyle sağda solda afra tafra satıyor, hadi gelsin iş hayatında ben regl oldum desin. Bunlar abartılı şeyler. Rahatsızdır, duygusallaşmıştır saygı gösterilir.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar Ne Diyor
71
Herzaman gereksinim olan karşılıklı saygi çerçevesi yeterli. Sürekli doğal süreç olduğunu vurgulayip, ama doğal olmasina rağmen reklamını yaparcasina ayricalik beklemek bana abarti geliyor. Sağlığı etkilediği uç durumlar olabilir regl döneminde ama o zaman ztn gerekem ilgi/rapor tibbi ellerde bence. Duygusalik/sinir/ilgi isteği de tek bir döneme indirilemez, ama ayni zamanda şartlar ne olursa olsun yetişkin insanlar olarak mizmizliğa kaçmamak da kendi sorumluluğumuz.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen regl döneminde hiçbir insanın konuşmasına katlanamam, ilk 2 gün özellikle. Ağrım o kadar şiddetli olur ki anlatamam oturamıyorum bile kıçımın üstüne bütün bedenim şişiyor ve bu bir hafta önceden fazla agresyon ve duygusal krizler olarak kendini göstermeye başlıyor. O ilk 2 gün hormonların çok etkisinde olduğum için genelde özgüvenim de düşüyor herkesten her şeyden kendimi korumak da istiyorum. Hele ilk gün yemek yiyecek iştahım olmuyor sadece yatıyorum tabii kıvranarak uzanmaya yatmak denirse 😂 Onun dışında sevdiğim kişi bana bir tek sarılırken ve ağlarken güvende hissettirirse iyi gelebilir. Ağrı şiddetim yüksek olduğu için ve zayıf olduğum için fiziksel hareketlerim kramplı oluyor ve titreme yapabiliyor. Fiziksel olarak ailem destek olmaya çalışıyor genelde. Reglimin ilk günleri okula ve sınava gidemediğim günleri de esgeçemem. Hiç gitmeyeyim bir yere daha iyi cidden resmen pişmanlık oluyor.
00 YorumlaBu duruma objektif olarak bunu bakıyorum kendi hemcinslerime Bazen bu olayı fazlasıyla abarttık larını ve fazlaca saçma sapan hareketlere girdiklerini düşünüyorum Sebep olarak da bunu öne sürüyorlar O da bir itici oluyor Kimse senin özel gününü bahane ederek yaptığın hareketleri yaptığın tripleri yaptığın saçmalıkları çekmek zorunda değil herkesin bir sıkıntısı olabilir Herkesin Bir Derdi olabilir.
10 Yorumla
+1 yıltolerans göstermicekseniz sktirin gidin pek lazımsınız kokmuş ayılar
101 Yorumla
+1 yılTabiki de gösterilmelidir en azından anlayış, çünkü bir kadın regl gününden tam bir hafta öncesinde ağrılarını çekmeye başlar ve bu özel durum herkeste olan sağlık problemi değil , Allah'ın kadınlara verdiği bir mucizedir.
30 YorumlaBence gösterilmeli. Çünkü acıdan yerde kıvrandığımız zamanlar oluyor ve bu her ay gerçekleşen bir durum. Duygu değişimleri oluyor sıcak basıyor gergin olunuyor ve daha fazlası. Tolerans gösterildiğinde bile o an onu görmeyebiliriz. Kendimden yola çıkarak söylüyorum çünkü o acıya gerçekten dayanmak çok zor oluyor.
40 Yorumla
+1 yılevet göstermeli göstermek istemeyen defolup gidebilir bi sürü insan varken onlar gibi anlayışsızlarına kalmadık
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece çok ama çok şiddetli ağrısı ve çok kanaması olduğunda gösterilmeli bence gerçekten çalışamayacak bir halde olduğunda bu dediğim olay her ay olmuyor. Onun dışında insanın ruh hali zaten hep değişken tek bir ruh halinde kalamazsın canın çok tatlı çekerse de yanında çikolata bulundurursun çok zor değil reglken hayat devam ediyor sonuçta tüm regl olan kadınlar sırf regl olduğu için çalışmayı falan her şeyi durdurursa bildiğin hayat kayar.
00 YorumlaTolerans gösterilmeli çünkü açıklamasi olmayan duygu degisimleri yaşanıyor. Yani bunu birine ayrıcalık olarak görmeyin, sağlıklı ilişki ve iletişim için bir tolerans olarak görün tabi değer verdiğiniz biri ise.
10 YorumlaGösterilmeli. Bunun sebebi regl dönemimiz boyunca rahatsız oluyoruz, rahat hareket edemiyoruz, ağrısı zaten kendimden örnek verirsem yerimden kalkamayacagim bir seviyede ve 7 günün 5 günü bu ağrı devam ediyor. Herkesde aynı değil fakat bu ağrıyı çekerken tahammülsüz olabiliyoruz. Dönemin tamamı boyunca olmasada ilk 2-3 günü biraz anlayış bekleyebiliyoruz.
20 YorumlaRegl dönemi başlı basina stres kaynağı. Elde olmadan inanılmaz gergin ve sinirli, hatta duygusal olabiliyoruz. Sadece biraz daha anlayış ve empati yeterli olur.
20 Yorumla
+1 yılYani eğer karnı vs çok ağrıyorsa yardımdan kaçınmayın. Ev işlerini vs siz yapıverin iki çorba karıştırın. Ama hep sinirli ve size kötü davranmasını kastediyorsanız o kişiyle alakalı bir şey pek regl ile değil. Reglyken anlık sinirlenmeler olur ama onları mazur görüverin.
20 Yorumla
+1 yılEkstra bir şey beklenmemeli bence, sadece fazla konuşulmasını sevmem o dönemde. Ağrı olunca ona odaklanıyor beden, geri kalan hiçbir şeyi önemsemiyor. O yüzden ilgi göstericem diye fazla da üzerine düşmemek lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence gösterilmeli. Çünkü hormonal olarak gerçekten zorlayıcı bir süreç. Kısa da olsa bizi etkiliyor.
60 YorumlaBence gösterilmemeli özel bir tolerans. İnsan sinirini her daim kontrol edebilir. Ama karın ağrısı için onun ağrısını hafifletecek şeyler, i yapabilir, odak noktasını başka yöne çekebilirsiniz.😊
10 Yorumla
+1 yılToleranstan ziyade reglin ilk günü özel bir izin olsa yeter. Tabii benim gibi baştan sona ağrı acı çeken çok nadirdir ama keşke o ilk gün özel izinli olabilsek
10 YorumlaBenim regl dönemimde cidden alıngan ve huysuz sinirli oluyorum istemeden ama ya elimde değil regl olmadan 3 4 gün önce geliyo bu duygular bitince gidiyor
10 Yorumla
+1 yılÇok abartıyonuz şu olayı. Ağrısı olana bişi diyemem benim ağrım hiç olmuyo çünkü anlayamıyorum. Sinirlilik hali olabiliyo biraz hassaslık falan abartmayın
10 Yorumla
+1 yılGösterilmeli diye düşünüyorum zaten her kızın yapısı bir değil. Bazıları duygusal bazıları sinirli olabiliyor bazı kızlar da da etki görülmüyorr ama genelde ruhsal etkileri olabiliyor..
10 Yorumlaregl dönemindeki davranışlar duygular kişiden kişiye göre değişir, karşısındaki kadını gözlemleyip ve ona danışıp davranman daha doğru olur
25 Yorumla- +1 yıl
Senin regl döneminde duygu davranışların nasıl oluyor peki @lottiex6 😁
- +1 yıl
Bilirim bildirim @lottiex6 özellikle sonrasında mod baya güzel değişiyor 😁
- +1 yıl
Himm ne şekil karışık mesela @lottiex6 özelden devam edelim beni unutmadin dimj 🙄
Kişiden kişiye göre değişiyor eğer duygusal olarak zor geçiren biriyse evet anlayışlı olabilirsin bazen kontrol altına alınamıyor ama bazıları rahat geçiriyor karşındaki kişiyi tanıdıkça belli dönemde ciddi davranışında değişiklik varsa o zaman anlayışlı olursun birkaç gün zaten genelde öncesinde oluyor duygu değişimi
00 YorumlaBaşınız ağırdığında etrafınızdaki kişilerden sessiz olmalarını istersiniz ve olurlar bu tolerans göstermektir. Relg bir hastalık değildir ancak duygu durumundan, karın ağrısına kadar bir sürü belirtisi vardır o yüzden tolere edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
00 YorumlaBenim çok ağrım oluyor kimseden tolerans falan beklemiyorum bulaşmasınlar bana yeter o an kimseyi kafam çekmiyor çünkü sinirlenip kırabilirim
10 YorumlaTabiki gösterilmeli erkekler bizim yaşadığımız acının onda birini yaşasalar işe gitmezler... triplerinden durulmaz.
10 Yorumla
+1 yılBence gösterilmeli özellikle çalışan kadınlara izin verilmeli.
22 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
@Bullent33344 özel sektör bunu istemez
Onun yerine erkek alır
1 personelin işe gelmemesi
Onun yükünü başkasına dağıtmaya çalışmak demektir
Hadi bir gün idare edersinde 2 3 gün sürende var
+1 yılÇok şiddetli geçirenlere ayda 1 gün izin bile verilmeli bence ki bu bazı ülkelerde var. Ama herkese değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğal bir durumdan dolayı özel olarak tolerans görmek istemem.
Ayrıca herkesin, kadın erkek fark etmezsizin kendine göre özel fiziksel ve ruhsal problemleri oluyor her birini tespit edip herkese göre özel tolerans mı göstericek?00 YorumlaRegl pskolojisi çok farklı bir dünya ve bazen kötüleşebiliyor aniden ağlamaya başlamak gibi çok tuhaf duygular barındırıyor bunun sebebi de hormonlarımızın regl döneminde farklı reaksiyonlar göstermesi tölere edilmeli
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkesin aynı geçmiyor. Ama şöyle ifade ediyim kasıklarıma bıçağı saplıyıp saplıyıp çekiyorlar. Mide bulantısı, ani terleme, ani üşüme bazen ishal sizce toleransı hak ediyor muyuz
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada ben de yerde kıvranıp ölmek istediğim anlarım olduğunu biliyorum
+1 yılgösterilmelii :)) adliye de bile cezai indirim var sen düşün ;D
10 Yorumla- Daha fazla (41)
Daha fazla(56)
Erkekler Ne Diyor
63
Genel olarak kiz erkek farketmeksizin rahatsizlillarda izin verilmeli tabi regl bambaska bir sey fakat her kizin regli de ayni olmuyor hic agri hissetmeden gecirende var ve cogu is yeri zaten kadinlara daha pozitif davraniyor esitlik bakimindan konusuyorum suanda linclemeyin bosa yani erkek hasta olur geliceksin diye zorlanir kiz regl olur veya baska bir hastaligi olur tabi izin kullanabilirsin diyebilir boyle kisilerde cok tam @ mcilik ama istee naparsin 🤷 bence iki taraf icinde rahatsizligi varsa ve bu belliyse izin verilmeli zaten ise zorla gitse bile hasta adam veya kadin ne kadar is yapabilicek ki?
00 Yorumla
+1 yılBence işyerinde tolerans gösterilmeli ve 4 günlük tatile gönderilmeli 😄 adet süresi boyunca bize de eziyet kendine de eziyet oluyor.
İşçilerin bir ayda 4 günlük tatilleri varsa oda adet donemine raslanmali 😊
8 günlük tatili olanlar pazar günleri ve adet günleri tatil olmalı 😄35 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBence gösterilmeli çünkü erkek osura osura yattığı için kadının regli sancı ağrılarını anlayacak beyne sahip değil ona sadece sokacağı zamanlar önemli diğer zamanlar kadın acı çekerse çeksin nasılki doğum yaparken erkek baba oluyorum (osuruk babası ) diye sevinirken kadın içerde acı çekiyorsa reglidede neredeyse aynı acı var ben sevgilim varken canlı gördüm herşeyi
10 YorumlaHer şey anlayış ve merhamette bitiyor , o an duygu değişimleri ve ağrıları olabileceğinden üzerlerine gitmeyip 3-5 gün sabrederek destek olursak daha iyi olur. Tabi abartılcak bir şey değil ama saygı duyulmalı her ay düzenli olan bir durum ve ağrıları sancıları oluyor.
10 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar regl olduğunu fark etmeden o dönemi atlatıyor, bazıları ise daha ağır atlatıyor.
Şimdi şunu soralım, kaç kadın regl olduğu için bir gezme planını, buluşma planını erteliyor/iptal ediyor?
Ayrıca, onların regl olması nedeniyle iş yeri onlara izin verirse onların işleri başkalarına kalacak. O işleri üstlenenlere ücret verilecek mi?00 YorumlaBize göre daha hassas insanlar sonuçta bu gibi dönemlerde yaptıkları veya davranışları tolere edilmeli, azıcık mutlu etmekte fayda var sonuçta arkadaş/sevgiliniz bu kişiler.
60 Yorumla
+1 yılMesela benim bazen ruhen sıkkın hallerim oluyor. O zamanlar bana tolerans tanınmasını isterdim. Buna benzeterek ve kendimden yola çıkarak bence evet gösterilmeli. Çünkü bu doğal ve hayatın akışında olan bir durum.
00 Yorumla
+1 yılNormalden biraz daha fazla anlayışlı olunabilir ama çok da fazla abartılmamalı diye düşünüyorum zaten her zaman anlayışlı olmak gerek.
30 YorumlaEvet hormon değişikliği bazen sinirli tahammülsüz yapıyor anlayışlı ve farkında olduğumuz dönemler daha esnek geniş anlayışlı olmamız gerekiyor.
30 Yorumla
+1 yılÇok yanlış bilgi, böyle diye diye zaten sadece kadınlara özel günlerinde ilgi gösterilmesi gerektiği empoze edildi.
İnsan, annesine eşine v. s her zaman ilgi ve anlayış göstermelidir!10 Yorumla
+1 yılErkek olarak ne doğuruyoruz nede regl ağrısı yaşıyoruz bi zahmet tolerans değil de daha bir anlayış gösterilmeli diye düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılvajinası olan partnerin nasıl istiyorsa öyle yapıcan yavru güvercin. bazısı sessiz sakin atlatıyo. öteki bipolar kriz geçirir gibi geçiriyo bu günleri. bilemeyiz sen ne yapcan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen Regl oldum taaam mı?
diye ortalıkta dolanan kıza tolerans göstermeyeceğim kesindir.
Doğal bir döngü kabul ancak sabah ereksiyonu da doğal bir şey.
Namluyu dikip dolaşmıyoruz sabah sabah..14 Yorumla- +1 yıl
doğal bişi olması ağrısını hafifletmiyor sen bi şeyine tekme ye 9 saat ağrısını çek bakalım nasıl oluyo
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat Ağrısına lafım yok,
Ancak ağrıyor diye ortalıkta gezilmesine lafım var.
Askerde bir abimiz vardı, testisleri sıkışmış acile götürdük. Ama tüm kışlaya haber vermedik o hesap- +1 yıl
aynı şey değil hem o bir kere olan bişi ve utanç verici bence xd djdjfj
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat erkeklerde 3 gunde bir olur ve olmadığı zaman korkunç ağrı verir
+1 yılBence evet çünkü o dönemde inanılmaz agresif oluyorlar yaşadıkları duyguyu bilmem mutlaka zor dönemden geciyorlarki bu kadar sinirli oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılGösterilmemeli tabiki eğer kadınlara yönelik inisiyatif olucaksa bizede olmalı olmayacaksa eşitlik diye ağlamasın kimse
00 Yorumla
+1 yılknka bu olayı anlamıyorum annemizde regl oluyor ama onda niye bu dedin şeyler olmayi normal hali oluyor
00 YorumlaAz bir miktar tolerans gösterilebilir. Ancak kadınlar bunu kesinlikle kötüye kullanıyor. Bu yüzden abarttığında karşılık veririm.
00 YorumlaBence regl konusu fazla abartı. Ne toleransı kardeşim. bizim nenelerimiz regl olmadı mı zamanında... İyice hassaslastirdik bu konulari
00 YorumlaBol bol çikolata ikram edilmeli. Marketlerde istedikleri kadar çikolata almalılar..
10 Yorumla
+1 yılAnlayış diyelim. Saygı duymak lazım. Törelans göstermede gör gününü
10 YorumlaTabiki hayır eğer o sizin ağzınıza Regl bahanesi ile s*çıyorsa sizde s*çın onun ağzına
00 Yorumla
+1 yılTölerans gösterilmeli bazı bayanlar pimi çekilmiş patlamaya hazır el bombası gibi oluyor 😎
00 Yorumla
+1 yılKızlar bişeyin b'okunu çıkarmayı seviyorlar tolerans falan göstermem
00 YorumlaGöster veya gösterme kızdırdığında her şekilde dayak yiyon
00 YorumlaBence hayır yılda bir kez olan bir durum değil ki !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRegl herkeste sancılı geçmez. Ayrıca her insanın gün içerisinde psikolojik ya da fiziksel rahatsızlıkları oluyor. Onlara da aynı tolerans olacak mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöstermeyin. Ulan dünyanın en ağır işlerini yapan kadınlar var onlar regl olmuyo mu mq. Bizimkilerde evde gtünü devirip yatsın
012 Yorumla- +1 yıl
ya bi šg şurdan
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat Kes lan
- +1 yıl
sen kes m*k malı
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat IQ yerlerde
- +1 yıl
anca yorumu kaldırırsın böyle slk
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat Gelip onu mu kontrol ettin yıkık
- +1 yıl
yoo yorum geldi ona bakarken gördüm
- +1 yıl
ézik
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat Tesadüfen görmen imkansız. Bakmışsın işte :D
- +1 yıl
dedim ya yoruma cevap geldi ona bakarken gördüm
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat Tamam kes
- +1 yıl
sen kes mał
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten rahatı yaşayan kızlar bir de regl olduğunda gösterelim tam olsun erkekler köle mi yahu
00 Yorumla
+1 yılToleransın ölçüsü nedir?
*Sessiz kalmak
*Avutmak
*Peki demek
*İlgi göstermek
.
.
.10 Yorumlasürekli devam eden yüksek bi sesten korkan bir benmiyim yanımdan tır geçse panik oluyorum
20 Yorumla- Daha fazla (33)
Daha fazla(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem