Özel Günler & Hijyen Kızlar, ilk reglinizde hangi marka ped kullanmıştınız? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben orkid kullanmıştım. Halen de orkid kullanmaya devam ediyorum. Siz ilk reglinizde hangi pedi kullanmıştınız? Kızlar, ilk reglinizde hangi marka ped kullanmıştınız? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yıllardır orkid kullanıyorum o zaman da orkid kullanmışımdır💘 1 0 Yorumla
MermaiD_0 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Molped kullanıyorum o zamanlar kokulusu vardı aşırı hoştu. Hala onu kullanıyorum. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ayy nerden hatırlıyım ya 😂 milattan önce zamanı 😬😀😂 13 yaşımdaydım hiç hatırlamıyorum bile 1 0 Yorumla
cutealien Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Orkid ama daha sonra hemen kotex e geçtim 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Orkid’ten başka marka yoktu ki o zamanlar 🤣🤣 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Molpet kullandım ilk
Yıllardır orkid kullanıyorum o zaman da orkid kullanmışımdır💘
Molped kullanıyorum o zamanlar kokulusu vardı aşırı hoştu. Hala onu kullanıyorum.
ayy nerden hatırlıyım ya 😂 milattan önce zamanı 😬😀😂 13 yaşımdaydım hiç hatırlamıyorum bile
Orkid ama daha sonra hemen kotex e geçtim
Orkid’ten başka marka yoktu ki o zamanlar 🤣🤣
Hatirlamiyorumki büyük ihtimalle orkid
Annem bana orkid vermisti cok rahatti
Ay hiç hatırlamıyorum ya
Ozamanlar çok seçenek yoktu 🙈orkitten başka
orkid
Orkid kullanmıştım
Hatirlamiyorum
Kotex
molped
Kotex