AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kadının doğasında olan birşey Allah böyle yaratmış neden saklama gereği duyuluyor
Utanılacak pis birşey gibi gösteriliyor anlamıyorum.
Bizdede oyle malesef
Çarsaf zifaf gecesi kanı gurur verdirirken bazi toplumlarda gosterip ya da asıyolarmis bunlar gurur verdirici ama regl kanı ise nedense utanç verici
Ne diyimmm kiii
Ya bu çok normal bişey aileler genellikle erkeklere söylenmesinin ayıp bişey olduğunu düşünür ama asıl yanlış olan onların böyle düşünmesidir regl kanından değil de katledilen kadınların kanından utanılmalıdır
Valla evde annem, kız kardeşim, ben üç kadınız. Babamın yanında çok rahat konuşuyoruz regl olayını 😃Hâlâ ayıp diye algılamasına anlam veremiyorum.
Yobazlar eksilemiş
Ben abimden çikolata istiyorum hasta oldum diyip bişey demiyor annemde. hep kavga çıkıyor mesala evde abimle ben arasında o hafta hiç seslenmez güzel bir duygu yaşarsın umarım ayıp birşey yok bunda
Ben ilk regl olduğumda annem babam ve büyükannemler ile kutlamıştık
İyi yapmışsın hatta annene inat en son kime sakso çektiğini anlat herkese (ciddiyim)
bizim toplum cok cahil erkekler genelevine gidiom diyor gülüyorlar kadin regl oldkm diyincemi ayip ne cahillkk neresi ayip
Yani ebeveynler bu konuda hala aynı kafada ama erkekler bizden daha iyi biliyor artık bu durumları özel durum falan diyebilirsin belki daha az kızar :)
benim ailem bile muhafazakar olduğu halde babama söylediğimde bana kizmiyor cunku dogal bur durum olduğunu biliyor
Ne diyo mesela oğlum kan çok geliyo sular seller gibi akıyo kanım diyo
ne kadar da salakça ya bence bunu annenlr konuş ve utanılacak ya da saklanacak bir şey olmadığını anlatmaya çalış
o böyle öğrenmiş olabilir ama bence hâlâ bir şeyleri anlayabilir
fark yaratmış olursun
Regl kadın bedeni için doğal bi dönem.. bu kesinlikle saklanmamalı. Bunun ayıp veya saygıyla alakası gram yok nasıl insanlar grip oluyorsa reglide toplumda grip olanlar kadar doğal karşılanmalı bu noktada hatan yok hata biraz ailende :/
Hastayım ya da rahatsızım diyebilirsin illa regl olduğunu bilmesine gerek yok ki bence hoş değil
Niye bilse ne olacak
Bişey olmayacak. Özel durumumuz da bize kalsın dimi?
Erkeklere sünnet düğünü yapılan bir ülkede regl olmayı 'özel durum' olarak nitelendiremiyorum hanfendi
Bu özel durum falan degil hanimefendi basin agridiginda basim agriyor diyebilmek kadar normal bir şey. Kendinize özel mözel durum cikarmayin zaten erkekler sizden daha iyi biliyor söyleseniz ne olacak. Sacma şeyler uydurmaya yalan söylemeye gerek yok bence
@sanadiyorumsana2 kesinlikle
Özel durum değil diye bütün eve duyuralım o zaman regl olduğumuzu. Bilmiyorlar demiyorum işte zaten bildikleri için söylememize gerek yok illa belirtmek zorunda değiliz hem neden abime regl olduğumu söyleyeyim ki napsın yani?
Herkes senin gibi cahil değil regl oldugumda babamda dayımlarda dahil pasta kesmistik söylenmesinde de bi sakınca yok
Butun eve duyur mu diyorum ben? Abisi neyin var diye sormuş, kimse sormasa tamam soylemeye gerek yok da sormuşsa soylemeli tabi ki. sanki elinize megafon alip ben reglim diye bagirin diyorum ha 😃
Canilikle alakası yok ahlak, edep denen bişey var herşeyi cahil diye algılamayın. Ayrıca görüşümü soran kişiye belirttim size değil, sizin fikrinizi sormadım size sorduğumda o zaman tartışın, fikriniz sizde kalsın.
Görüşünü soran sana özel sormadı burada herkese açık bir yorum yapıyorsun ben de herkese açık bir yorum yapiyorum. Isteyen benim yorumumu da eleştirebilir burası herkese açık bir platform böyle şeyler olacaktır
@sanadiyorumsana2 aynn öyleee
Yanı hoş değil sonuçta acil bir durum olmadikca söylenmemeli
Soylesek ne olacak niye
@sanadiyorumsana2 yani ben kendi fikrimi söylüyorum insan utanabilir. Yani belkide nesil farkı bilmem ama biz utanırdık yani sonuçta kadınsal bir mevzu
@sanadiyorumsana2 tamam şimdi erkeklerde durumu biliyorlar zaten ama bence çokda dile getirmemek lazım. Ama tabiki hastane acil bir durum olursa o ayri
Valla erkekler sizden daha iyi biliyor diyebilirim yani şahsen ben erkek olsam bunu normal karsilardim, bunun utanacak veya cinsellikle falan alakasi da yok ki neyinden utaniyorsunuz anlamiyorum. Zaten cocuk hastahaneye goturelim falan demis ne yapsin kiz
@sanadiyorumsana2 hastanelik bir durum yok dedi arkadaş. Ayrica erkekler herşeyi biliyor diye herşeyi söylemek mi lazım. Dediğim gibi herkesin kendi düşüncesi
Sanki soylesen senin hakkinda ayip seyler mi dusunecek abi o abi
@sanadiyorumsana2 canim bak ayıp değil ama herşey heryerde soylenmez
Evde abiye soylenebilir bence
Ben babama söylüyorum annen biraz geri düşünceli bence
Bazıları kızlara özel olsun diye söylememesi ı tercih ediyo bencede öyle ama ayıp olduğu için değil yanlış anlama sadece ortalığa sergilemeye gerek yok ailene söylemen normal bence
Cahilce bir düşünce daha. Saklansın saklanmasın ne önemi var. Lafı edilmeye değmez.
Annen geri kafalı kusura bakma burun kanaması kadar doğal bişey bu
haklısın bence de
Benim annemde aynen öyle ramazanda adet olduğumda sende sahura kalk anlamasınlar der hep
rezalet ya!
Sanki anlasalar bilmem ne olacak ha gercekten rezalet katiliyorum. Insan babasindan abisinden de gizleyecekse ooo ne fesatlik bu ya
Ciddi misin ironi mi yapiyorsun
@sanadiyorumsana2 yemin ederim
Her sapkınlıkkk var bende
Yazik sana
@sanadiyorumsana2 kader işte napıyım Allah benide böyle yaratmış herkes insan olacak diye bir şey yok
Namazımı kılar orucumu tutar sonrada sapıtırımmm ikisi bi arada ilk başta zor geliyordu ana şimdi alıştım.
Eski kadınlar ayıp görüyor bunu..
Eski kadınlarda edep haya var,
@Tozluyoll25 regl ayip bir şey mi beyefendi, her kadinin her ay regl oldugunu adiniz gibi biliyorsunuz biz soyleyince mi ayip oluyor gayet normal bir sey bu. Allah boyle yaratmış kadını ne var
Edep hayadan bahsedene bak hele bana Twitter'dan sek s video atmış
Vah vah vah
Bu şimdiki erkeklerde de edep haya hak getire!
@Tozluyoll25 edepsizden edep öğrenilmez sen gibi mesela
babama ped aldıran ben.
Abin ne tepki verdi merak ettim ne dedi. Bu arada çok doğal ben de babama diyeceğim ama annem önümü kesiyor bı tuhaflar
demene gerek var mı
Bence bilmeli, bu doğal bir olay
Kadınların tabiatı bu
komik. guldum kusura bakma. durup dururken söylemene ne gerek var? ne tuhaf dusunceler
Durup dururken niye söyleyeyim o an kelimeyi yanlış kurmuşum şimdi farkettim "babama diyecektim"
Konuşulmaması saçma bence mesela benim babam, kardeşim kuzenlerim vs. herkes biliyor nerdeyse.
Hala bu yüzyılda reglin ayıplanacak bir şey olmadığını anlayın artık!
ayıp değil DOĞAL bir şey bu. ilerde regl olmayan bi kızı gelin alsın annen söyle de.. ayıp ya hani.
Saçmalık yozluk geri kafalılık
Yozlaşan hayayı edebi unutan sizsiniz
benim annem abimin yanında konuşuyor ben konuşmasam bile normal bir durum tabii ki konuşulabilir
Konuşulabilir kacıncı yüzyıldayız
Saçmalık abi ya el değil.
Söyleyecek söz bulamadm.
neden ki
Erkekler Ne Diyor
Gayet doğal bir şey kadınlar için erkeklerde sistemin nasıl olduğunu biliyor bence annen biraz haksız
bence de çok anlayışlısınız
Bizim örfümüzde ülkemizde öyle şeyler ayıp karşlnaıuır maalesef
Nerde edep nerde haya. Annen haklı tabiki. Şimdi ona yobaz dersiniz ama edebini çarşaf gibi ortaya serince de modern olmuş olmuyorsunuz...
evet bu coğrafyadan coğrafya ya değişkenlik gösteriyor. maalesef ki...
aile yapısı diyelim..
ayip veya kusur olan bir sey değil lakin ayipli gibi saklanilmasi isteniyor
Bu bi cinsellik degil sacmalik sonucta bu her bayanda olan bir sey anlayisli. olmak. lazim
Ben sorun olduğunu düşünmüyorum. Hele ki aileden birine karşı, yani anormal değil.
Bu bir problem değil ki, aksine üreme organlarının çalıştığının kanıtı, ayıp değil bence
saklanmamalı doğal bir durum kendi kafalarından ayıp bilmem ne diye kural uyduruyorlar
bence de haklısın saol
ne demek
Saklanmaz da aile bireyleri de artık günümüz şartlarında anlamalı diye düşünüyorum
Camdakı kız gibi, fazlasıyla baskıcı gibi geldi. Ama asla aile hayatına karışmak veya ailene sözüm yok ama... Biraz fazla mı abartmış.
Bence söylensede olur söylen mese de olur ayıp diyen utanırım diyenler pet reklamlarını herkes görüyor buna kimse bir şey demiyor
eski düşünce o hastayımda diye bilirdin regl yerine
Ayıp birşey değilki annen sanırım biraz fazla tepki göstermiş
Bu gizlenecek birşey değil. Kusur değil ayıp hiç değil. Gayet insani bir durum.
bence gayet dogal bise yani o olmasa bizler olmazdik yani
Durup dururken ben regl oldum dememişsinki. Saçma olmuş.
Annen öyle yetişti öyle gördü öyle biliyor.
ben ona uymak zorunda mıyım
değilim bence
Hayat senin gizli
enteresan bir aile tabi...
Regl ayıp bişey değil.
Ben bilmez istemem şahsen banane mk
Off offf nasil cahil aileler var ya
Annen harbiden saman kafalı
Denilebilir. Sakınca yok. Saygı duyarız. 😎
O senin abin, saklayacak ne var? Bu gayet normal.
Sıkıntılı piskolojik durumlar
Ya birsey olmazda bilmesinede gerek yok
Cahillik akıyo maşallah
Bize ne sizin kanlı günlerinizden.. Öööğğğ...
İroni yaptığını düşünmeye çalışacam
@NoFeel Iyi yaparsın..
Namahrem şeyler bunlar.
Bana kalırsa da saklanması saçma...