AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Annen geri kafalı. Yetiştiği gibi, yetiştirmeye çalışıyor..
Ay annen cahilin önde gideni böyle şeyler ayıp değil ki saklansin
Bence de söylemene gerek yoktu ben şahsen utanirjm arkdaslar normal bisey biliyoruz ama sonuçta mahrem yerinden gelen şeyi De söylemeye gerek var mj ben şahsen utanırım diyemem
Jnm bak bu söyle bisey birine ben sutyen takıyorum veya ben kilot giyiyorum demek gibi bisey utanılacak bisey yok zaten erkekler regl olduğumuzu biliyor
Tamam canım da ben kilot sutyen giyiyorum da demiyorum yani utanırım. Senin dediğin şuna geliyo hepimizin cinsel organı var bunu biliyoruz e o zaman açalım mı yani.. yanlis bisey
Abin sana gelip bu sabah erekte uyandım diyor mu? Genel olarak üreme ile ilgili konular şahsi kalmalıdır
Yav benim annem de kızıyor ne var sanki a*k yıllardır anlatıldı. Her yerde reklamı var pedlerin. Bu yobazlık ne zaman bitcek ya.
ahah başınıza gelen onaylamadiginiz her şeye yobazlık demeyi bırakın
@södkkdjfjfnf yobazlık değil de ne sen açıkla madem? Bayılıyosunuz hemen ters görüş belirtmeye. gayet de yobazlık. Bu kadınların biyolojik döngüsü. Bunu söylemeyi ayıplamak yobazlık değil de ne?
belki de daha yobazligin ne olduğunu bile bilmeden "HER SEYE" yobazlık diyorsunuz. annenden bahsettigin bir cümlede küfür kullanıyorsun. çıkıp ben adet oluyorum diye ne bas bas bağırin, ne de utanın. gayet doğal bir döngü gereğinden fazla büyütmeyin
@södkkdjfjfnf pardon ben bas bas bağırmaktan ne zaman bahsettim? evdeki bir bireye söylemek neden ayıp olsun bunu söylüyorum sadece.
Annen acaba babana anlatırken utana sıkıla mı anlattı
Abin sormasaydı ve sen durupdururken adetim abi karnım ağrıyo deseydin abes olurdu ama abin sormuş ve dürüstçe cevap vermişsin. Kesinlikle seni suçlu bulmuyorum. Annen biraz eskilerde kalmış. Eskiden annelerimiz babalarının yanında rahat oturamazlarmış bile. Annen gibileri suçlayamam bu yüzden ama haklı da sayılmazlar.
annen haklı karnım. ağrıyor desen yeterdi ulu orta sòylenmesi doğru değil abinde o kadar geri kafalı değilse anlardı karnım agrıyor deyince anlardı seni bu rahatlık ne sizde anlamiyorum
Kesinlikle aynı görüsteym karnm agriyo dese yeterdi abisi de aanlar ztn açıkça söylemeye gerek yok ayni durum bnde de var tutup ta adet oldm demiyorum karnm agriyo diyip gecistiriyorum
mantikli olanda bu zaten canm
Aynn bu soruda herkes ikiye ayrlmş kimisi ayıp diyor kimisi annesi geri kafali diyor ne kdr ayıp halbuki annesi kizina kendisinin de yaşadığı şekilde terbiye vermeye çalışıyor biz utanrdk böyke şeyler konusmaya sizde serbest olmayn bu kdr demek istemis olabilir insanlar nereye cekiyor nereyee
kendilerini modern gösterme çabları
aman yesinler onlarn modernligini insanda edep kalmamş bunun adı medeniyet olmuş desene
òyle walla gòrüşe eksiler bile gelmeye başlamış
Boşver yaa zaten bu devirde kim dogruyu söylese en kötüsü en yanlışı o olur bilmezmsn
@Sustumiçimeattım nesi edep veya edepsizlik bunun şu yorumları yapan kadınlar olacaksınız bide acınassiii? Modernlikle ne alakası var baban bilmiyor mu senin kadın olduğunu? Her kadın bu döngüyü yaşıyor zaten ayıp olan ne burda sanki babası eşinden dolayı bilmiyor salak saçma hareketler. Herkesin bildiği bir şeyi dile getirince ayıp oluyor nedense sen tuvalete gittim demeye utanıyor musun hayır
bi sus modern
@goktendusenucelma kzm senin kafan mı bozuk biliyorlar ztn gayet iyi ama bunu acikca söylemek aaaa bn adet oldum abi veya baba ayıp olan edepszlk olan bu senden bunu anlamani beklemiyorum ztn de kapa ceneni otur aşağı sen en iyisiii
haydaa 🙄 ben babama bile söylüyorum ne var bunda ya sanki acaip ayıp ayrıca ailen o senin
Babalar candir
Ben iş arkadaşlarıma diyorum hayrınıza çikolata falan birley alın gelin özel durum var diye. Saklanacak neyi var bunun
bence de
ped alırken görmüyor mu sanki kazık kadar adam ya evde saklambaç mı oynayacaksın
bence de haklısın
biliyo yani
Ben söylenmesini doğru bulmuyorum. Abin soruyorsa ona özel bi durum olduğunu söyleyebilirsin. Yani regl olduğunu söylenmesi hiç hoş değil
Regl saklanacak bisey değil ama annenin de suçu yok bence o da öyle görmüş olabilir
Yine de sen haklısın
Erkekler yaptıkları pislikleri bağırarak anlatınca sorun yok ama
annen cahil kalmış... kafa yapısını acilen değiştirmesi gerek, ayrıca reglden utanan zihniyette bi kadının anne olması... rezalet, yazık.
Regl ayıp bir şey değil ha bana sorarsan ben karşı cinsten sadece bir kişiye söylüyorum çünkü olaylara bakış açısı vs bana benziyor ve ayıp karşılasa ona da söylemem. Annen konusunda da o dönemde o öyle görmüş onun fikrini değiştirmesi zor bence önemseme
Ben anneme bile söylemeye çekiniyorum yasa offf cidden 4 yıl oluyor artık 5. yıla giricem ama özel günlerimde anneme söylemiyorum ama bazen çok aşırı fazla ağrılı zamlar oluyor onda söylemek zorunda kalıyorum artı oda o an kıvranmam dan anlıyor acı çektiğimi ve özel günüm olduğunu
Niye söylenmesin ki ilerde abinin karısı regl olmayacak mı?
Bence de saklanmamalı sen samimiyetinden demişsin ben olsam demezdim
Pipilerini kestiklerinde düğün tören yaparlar kız regl olunca ayıp Allah akıl fikir versin
Bence bu gizlenen bir şey olmamalı sonuçta bu Allah'ın bize bir hediyesi. Bence bunun utanacak bir durum haline getirilmesi yanlış bir şey
Erkeklerin bilmediği bir şey kalmamış gizlesek ne gizlemesek ne.. Eskiden di ayıp artık değil. Her şey açık reklamlarda bile..
Benim babam da anneme soruyor neyimin oldugunu. Annem pat diye "Regl" diyor. Annen aşırı bağnaz. Napalım rahmi mi aldıralım?
Annen yanılıyor. Seni de abini de yanlış yetiştirmiş oluyor.
Anneni sana kötülemem kardesim her annenin bir bildiği vardır. Sıkı tutuyordur belki ipleri.
Hayır saklanmamali, bu normal bir şey, erkeklerin nasıl sakalı çıkıyorsa bu da o kadar normal, insanların doğması bile boyle oluyorken saklanması gerek
ben saklıyorum
ramazanda oruç tutmadigimi da saklıyorum
psikologa göre bu yanlış bi durum
gidip illa söylemen gerekmez ama saklaman da gerekmezmiş
Bazı "erkekler" kadınları taciz etsin şiddet uygulası o olur bu olmazmı? Cidden saçmalık
Doğru diyo abin sana hiç taşşaklarım ağrıyo diyo mu ona benzer bir durum
Ciddi misin sen ya?
Evet var mı diyeceğin bir şey
Çok mühim olağanüstü Bi şey gibi abartılıp her önüne gelene denmesi saçma fakat aşırı gizlemek ayıp şeyler gibi görmek de saçma. Gerektiyse denebilir ama haber verir gibi demek tuhaf durur.
Erkekler Ne Diyor
Kadınlar regl olmayı kendileri istemediler bu yüzden onları suçlamak çok saçma bence en güzeli söylemeleri ayıp birşey değil sonuçta
Geçmiş olsun😊 aslında Regl olmak normal bir durum ama biz Türk örf adetlerine nedense ayıp karşılanıyor bence sorun yok söylemiş olmanda sonuçta hata yok ortada
dimi teşekkürler çok anlayışlısın
Rice ederim 😊
Neden kızdı ki kadınlarda gayet normal bir durum hiç mi araştırmamıs
bence de
Bence çok abartmışlar galiba ailen biraz gerici
Bizim adetlerimizin bazıları içine edilesi zaten...
Anneniz haklı. senin amindan gelen kanı herkes bilmemeli. Bu bir cinsellik meselesidir.. Senin özelindir
Asla saklanacak utanılacak bir şey değil. Biyolojik bir olay. Bazı zihniyetler neden bunu ayıp karşılıyor hiç anlayamıyorum.
Abin sana dalgam kalktı derse sanki biraz ters olur. Sende cinsel organındsn kanından suyundan abine bahsetme normal olur
Oldukça normal ama kafalar işte eskilerden ayıp yasak tüüüüü derler hemen. Sanki bilmiyoruz regl hallerini
Hayır abin o ana kadar senin o günlerde özel günün olduğunu çözememişmi sorun bu bence
neden sorun olsun gelmek zorunda mı aklına
Zorunda değilde aynı evde yaşıyon yani demi her ay olan bi durum sen söylemeden anlasa daha iyi olmazmıydı
Ne alaka? Kusura bakmayın kötü niyetli değilim ama sayın anneniz eskilerde kalmış.
O neden. Benim bacım gelirken ped istediği oldu. Ne var ki bunda
kadınsal durum desen anlardı. Belki de daha kibar söylemeni istemiş olabilir.
Ailelerden neler saklanıyor neler...
Bu bir şey değil.
Kız bütün şehre tanıtıyor kendini bir tek ailenin haberi yok mesela. Neler var...
eski kafa. Yani doğal bir süreç ve bütün erkeklerde bunu biliyor
Benim annemde öyleydi, zorla alıştirdim bunun normal bişey olduğuna
O annenin yanlış düşüncesi. Sen yanlış bir şey yapmamışsin
Biliyoruz herşeyi artık zaten devir taş devri değil
ne var ki kardeşim bana da söylüyor arada. bende rahat bırakıyorum iyi geçinmeye çalışıyorum.
uluorta konuşmanında bir mantığı yok.. annen haklı...
İki orta konuşmamış zaten abisi ciddi bir şey olduğundan endişelendiği için kız regl olduğunu söylemiş sadece tam olarak ulu orta nerede söylemiş açıkla
Annenin kuşak zamanında saklanıyordu ama şimdiki zamanda kadınlar rahat rahat söyleyebiliyor.
saklanmaz da duyunca erkek iğrenir diye annen öyle demiştir.
Bence söylenmesi gereksiz neden böyle bir muhabbet geçsin ki. Anlamsız konuşacak şey kalmadı mı.
yani abinin d esevgilisi olacak ki biliyordur zaten ki
abine karşı cinsiyetini hatırlatan bişi olmasın istemiş annen. çok garip aslında. dediğin gibi saklayacak bi durum yok.
sapık zihniyetli aile sorunları! muhabbete bak abisinden korkuyorlar midem bulandı!!
Örf ve adetlere göre hoş karşılanmaz. O dönemde öyleydi. Belki 5-10 sene sonra normal olacak
regl ayıp değil doğal bişey ama tabi ki söylenmemeli. annemin şimdiye kadar bi pedini görmemişimdir mesela.
40~50 yaşında adet olunmadığı için olabilir 😒
@SosyoPsikopat çok akıllısın ya. şimdiye kadar dedim, çocukluğumdan beri yani.
la zaten 30 yaşında çocuk yapıyorlar benim annem daha erken bile adeti kesildi
@SosyoPsikopat boş konuşuyosun ya 20 yasında ben olmuşum. çoluk çocuğa cevap veriyoruz ya
üfff gereksiz insan
Annenin pedi olduğunu biliyosin da pedi olduğunu görmek mı ayıp kafaya bak? Varlığını bildiğin şeyi görünce duyunca Noluyor
Ailelerin geri kafalı olmalarından bıktım a*k yerinde !
Evde reklam etmenin bi anlamı gereği yok annene söyleyebilirsin ama abine söylemen ayıp birşey
ayıp denen bişiyvar utanman yohsa maalleye anons yabtır
hoşunnusa getmediyise salça sürün gezinin ordalıkta
hee eksileyin bolbol ulan sizi kimse almasın gızkuruları