Malesef var. Arkadaşımın evine kalmaya gidiyorum başka şehre, altımda beyaz pantolon. Vapurda regl oldum, gittim neyse bir eşortman giydim evde ama pantolon tabi kötü oldu. Hadi yıkadık falan. İlk gün de çok geliyor, altıma illa bir örtü alayım yoksa oturmam diye tutturdum, onlar da yok otur bir şey olmaz kafasında. Ama bir şey oldu :(
Lise birinci sınıftayken rahim kalınlığı hastalığımdan dolayı şiddetli bir ağrı geçirmiştim. Hayatımın en berbat ve rezil günüydü. Yetişemiyordum ve yedek üstüm yoktu. Üstüm başım kirlenmemişti fakat ben yine de değiştirmek istiyordum. Sınavlara bayıla çıka girdim, kötü geçti. Eve de ağlaya ağlaya gittim.
Kendimce rezildi yani...
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilimin ailesi ve bizim aile yakın arkadaşlar. Beraber pikniğe gittik, o beklenen oldu 😅 altımda krem rengi bir pantolon, regl oldum.. neyse ki o zamanlar tişört üstüne gömlek moda olmuştu da sevgilim oduncu gömleğini belime sarmam için vermişti. Sene 2009 😅
Sevgilimle şu an 13 yıldır beraberiz , 10. yılda evlenmeyi düşündük ama kariyere odaklandığımız dönemdi erteledik bu nedenle, şu an nişan hazırlıkları yapılıyor bayram bitiminde nişan, temmuza da düğün Allah izin verirse🤗 birlikte büyüdük ❤️
Orta okulda tam iki kere başıma geldi. Başkasının sandalyesine oturmuştum. Adet kanımı bulaştırmışım. Kalktığımda fark etmemiştim. Görenler olmuş. Bütün sınıf öğrenmişti. Diğer olay da aynı bu şekildeydi. Çok utanmıştım.
Kardeşim sıkıntılı mısın? Gelmişsin burda her yorumun altına bir seyler sallıyosun hayırdır derdin dikkat çekmek mi umrumda değilsin iyi akşamlar canım
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar Ne Diyor
64
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hastanede oldum. Baska bir rahatsizliktan dolayı yatış vermisti doktor. Agri sızım var ama adet olacagim aklima gelmiyor. Daha gunu var diye dusunuyorum. Agri siziyi da diger rahatsizliga bagliyorum o etki ediyor diye düşünüyorum. Ben anlayana kadar yatak mahvolmuştu. Anneme dedim gitti marketten ped aldı ama benim regl donemi giydigim donlar farkli. Yani daha sıkı, alt tarafi dar pedin kaymayacagi donlar giyiyorum. Normalde bokser tarzi ya da yine kilot ama alt tarafi geniş olanlardan kullaniyorum gunlukte. Annem ped alsa bile o dona o ped bir turlu olmadi. Tutmadi, kaydı hep. Doktorda arada gelip beni kontrol ediyordu. Ameliyata gerek olur mu olmaz mi diye bakıyordu. Kan olan yerleri ustumdeki battaniyeyle kapatmaya calisiyordum. Tabi babamda yanimizda. Ertesi gun taburcu oldum. Olurken 2 hanim geldi carsaflari degistirmek icin nasil utandim. Carsafin bircok noktasi kandi hep. Hem doktordan, hem babamdan, hem o carsafi degistiren kadinlardan baya utanmıştım. Kendi kendimi bunlar alışık. Doktor kan gormeye alisik o kadar ameliyat yapıyor, bu carsafi degistiren kadınlarda kadin doğumdaki carsaflari da degistiriyorlar. Ondan dogumdan sonra illaki kan bulastiriyordur falan diye kılıf uydurup rahatlatmaya calistim kendimi ama babama kılıf bulamadim tabii. Ona uyduramadım bir sey icimi rahatlatacak.
benim ki ne kadar rezillik söyleyin etütteydim ve birden regl oldum ama siyah pantolon giyiyordum ve o yüzden daha geçmeden tualete gidip peçete koydum idarelik ve herkezden ped istemeye başladım Allahtan kimse de yanında o gün ped getirmemişler (hayır yani getirilmeyecek bi o gün mü vardı) sonra arkadaşlarım utanmamamı gidip öğrenci işlerine sormam gerektiğini söyledi ben utandığımı söyledim çünkü o oda camdan dı ve etraftan bir sürü erkek öğretmen müdür ve öğrenci vardı arkadaşlarım 5. kattan koşarak iniyorlardı benimle ve bağrıyorlardı utanmamamın ve doğal bir şeyn olduğunu onları o sırada boğmak istedim çünkü tamam anladım ben inerim diyodum ve daha çok belli ederek herkezin içinde koşarak utanma falan diyordu sonra vardığımızda hasta olduğumu söylediler regl demediler ve sürekli soruyorlardı ne hastası falan diye herhalde korona zannettiler sonra bn söyledim regl olduğumu 3. diyişimde anlamışlardı sonr kalmadığını almaları gerektiğini söylediler bir de şeffaf poşetle almışlar bu arada bu olaylar cam küçük odanın içinde geçiyor cam seside gayet geçiriyor görüntüyüde sonra pedi aldım ve rehber öğretmenim merdivende regl utanılacak bir şey değil dedi herkezin içinde sizce rezil bir anımıydı?
Benim hiç yok açıkçası. Şanslıydım hep evde yakalandım. Ama 9. Sınıftayken kız arkadaşımın bir rezil anı vardı. Dersteydik ve bizim okulun etekleri gri renkliydi. Zil çaldı hepimiz toplanıp bahçeye ineceğiz. Betül diye arkadaşım var. Bu kalkti. Bunun kalktığı yerde kan var. Sonra bizim kıza baktık eteğin arkası da baya kan😁
Sınıfta erkekler de var o esnada kızı aramıza alarak tuvalete götürmüştük. O eteğini sildi dönünce de oturduğu koltuğu temizledi.
Tabi biz farkedene kadar erkekler de çoktan görmüştü ama yapacak bisey yok.😁
8'deydim. Ilk regl günlerim. Fark etmedim acemiyim de baya bilgim yok yani. Sıra hep kan olmuş. Hocayı zor ikna ettim durumu söylememe rağmen, bir çocuğun ceketini alip koşa koşa eve gittim. Allah'tan çocuğun ceketi batmadı.9'da ise regl oldum ve eve de çok uzağız, yanımda ped vardı sanırım ama o bile yetmedi, pantolonuma geçmesi yetmezmiş gibi ceket de battı. Kuzenimi arayıp tuvalette kaldım çıkamadım da oradan o gelesiye kadar. Çoğu kez kanepe ortusu falan batmıştır ki bu ped olması dahilinde ortalık yine de kan gölü oluyor. Kadınsal bir hastalığım varmış doğuştan ve kadın doğuma gitmek zorunda kaldım ki doktor da babamla adeti konuşuyor utandım yine de. Ya da illa ki adet günleri yanına gitmek zorunda kalman... Ya da babamım benim için gereksiz yere endişelenmesi, kan tahlili yapmam ve doktorun adet misin sen diye sorması... Utanılacak bir şey değil aslında ama benim adetimi de bilmek zorunda değil.
Erkek bir arkadaşımın yanında oturuyordum şort vardı altında reglim erken geldi Allahım dedim lütfen tahmin ettiğim şey olmasın. Üstelik onun evindeydim koltuğun örtüsü bembeyaz işledi oraya başımdan aşağı kaynar su döküldü neredeyse onu bir yolunu bulup dışarı çıkardım hemen örtüyü attım makineye şortumada ceket bağladım gelince Allahalla buradaki örtüye noldu diye sordu. d Baya yamulmalık olaydı
Arkadaşımla yer yatağında birlikte yatıyorduk, o zaman bende regldim, çarşafta kan vardı ama o regl kanı bana ait değildi. Çünkü o,10 gün regl görüyor. Suçu benim üstüme attı belki de arkadaşlarına mahcup olmamak için, onun o kanlı çarşafını ben yıkadım bana ait sanıp, hakkımı helal etmiyorum!
Ortaokul 8. sınıf sınavdayım. Arkamda hoşlandığım okulun en zeki çocuğu -H) regl olduğumun farkındayım- sızıntı var sancım var- herneyse herkes çıktı ben ve -H) kaldık.. hoca bana kızım neden vermiyorsun kağıdını bittiyse sınavın diye sordu, ben ise tüm cesaretimle inşallah kağıdı ile ilgileniyordur diye dua ederken kalktım. Arkamdan aaa diye bi nidalandı.. hocam sıra kan olmuş dedi. Ben ağlamaya başlayarak sınıftan çıktım. Bir hafta sonra okula geri gittim🌿
Lisenin ilk günü veya ikinci günleri regl olmuştum ve bayağı yoğun geçiyordu. Okuldan çıkışta servise bindim ve etek gidiyordum forma olarak ıslaklığı hissettim eyvah geçti dedim birde en önde oturuyorum arkamdada hoca var sonra (Allahtan bize girmiyo) işte sıra bana geldi ben kalktım bir baktım servisin koltuğu kan olmuş batmış sonra bende hoca gördü sandım hocam ne oldu dedim neden bakıyorsunuz hoca bir şey olmadı dedi. Sonra rve gittim eteğimin arkası falan batmış bende akşama kadar hüngür hüngür ağlamıştım neden bilmiyorum ama 🥲
Bilmeden bej rengi keten incecik pantolon giymistim 🤦🏻♀️ bir oldum bir anda. Oturduğum her yere kan bulaştırmışım off yaa 😣 aynı gün yolda otobüs bekliyordum bir yere gidecektim. Elimden de bir sey gelmez ne gelsin? İki tane kanka "molped tak molpeed" diye dalga geçtiler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yengemin evine misafirliğe gitmiştim. Lavabodan çıktıktan sonra da bakarım hep yani emindim tertemiz bıraktım. Sonra yengem geldi gülmeye başladı falan ortalık kan revan dedi. Gidip bakmadım ama dediğim gibi emindim, utandım gidip bakamadım da 😅Belki ben değildim öyle bırakan kuzenimdi ama benim başıma patladı neyse.. 😃
Teyzemler tutturdu lar gece bizde kalın diye... Ben ne akdar olmaz desem de abim ve ablam kalmaya ikna olduğu için kalmak zorunda kaldım. Yanimda yedek ped kalmamıştı, akşama nasılsa eve döneriz diye çok birsey almamıştım yanıma. Kuzenime sordum. Onda da yokmuş. Bebek bezi vermişlerdi bana. Onurum kirildi orada öyle bir rezillik yaşamadım daha önce.
İlk regl dönemleri genel rezillik endişeleri taşıyor. Ama düşününce rezil de değilmişiz be :) Sadece olumsuz bir anım, üzerimi kapatmam için en yakın arkadaşımdan hırkasını istemiştim. Vermeyi reddetmişti. Üzülmüştüm.
5. sınıftayken sırama bulaşmıştı sınıftan bir erkekte o ne falan dedi ayyy bayağı utanmıştım 🙈 sonra bir şekilde geçiştirdim işte o sırayı da zar sor sildim bakan oluyor mu diye.
Evet 8. sınıfta hiç unutmuyorum beni seven bi çoçuk vardı aynı sırada oturuyorduk ve ben lavaboya gitmek için kalktığımda arkamdan bağırdı sandalyede kan vardı aşırı utanmıştım o ne demişti bana 😂 bende vişne suyu dökülmüş galiba demiştim ama arkanda da var demişti utanıp lavaboya kaçmıştım 2 gün okula gidememiştim maalesef 😂🤭
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Regl rezil oluncak bir şey değil hangi mantıkla bu soruyu sordun. Sizde cevap yazmışsınız gerçekten yazık. Birde kadın olcaksınız. Son kez diyorum. Regl rezil olunacak bir şey değil.
Kanka bu kadar kasma sonuçta burnundan akan sümükte rezillik değil ama olmadık yerde aksa utanırsın mı bundan bahsediyor sizin bu gereksiz boş duyanlarınızı anlamıyorum ya
çok küçükken yaz tatilinde türkiyeye giderken tam uçuşun olduğu gün regl olmuştum, küçük ve cahil olduğum için yol boyu pedi değiştirmedim uçağın koltuğu taksi felan tüm kandı smalnsalnsl çok iğrenç ama allahtan geceydi kimse farketmedi
Ben ilk reglimi okulda olmuştum sıradan kalkamıştım tüm gün sonra montumu giymiştim sırayı kağıtla temizlemiştim okul çıkısı herkes sonıftan gittikten sonra çok kötüydü :( eve gidince hüngür hüngür ağlamıştım
var... ortaokulda geziye giderken reglimin 2. günüydü ve 2. gün hep çok gelir bende 3 saatlik yolda arkadaşımın yanına oturdum ilk hiç bir şey olmadı dönüşte hiç mola vermeden 3 saat gittik inmek için koltuğuma bir baktım... çok utanmışdım
Benimde bir tane var 2 3 yıl önce cafede oturuyorduk tam kalkıcaz bı baktım sandalyede kan lekesi baya utandım Allah'tan sahibi tanıdıktı çok sorun olmadı ama sandalye kumaş olduğu için kan lekesi çıkmamıştı ona üzülmüştüm
Yanımda arkadaslarımın basına cok geldi sürekli sıralara bulasıyodu kıyafetlerinden beliriyordu. Masallah diyim o konularda cok dikkatliyimdir ve bence bu biraz da temizlikle ilgili..