Ben şahsen pedi daha rahat buluyorum. Tampon aldım 3-4 kere denedim rahatsız etti beni baya
Ped
Tampon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kendi adıma pedi tercih ediyorum çünkü tamponda rahat edeceğimi düşünmüyorum ve bakireliğe zararı olur mu olmaz mı bilemiyorum. Vajinamın içinde tampon varken de rahatça günlük işlerimi yapabileceğimi sanıyor ve hijyenik olacağını düşünmüyorum. Ped iç çamaşırına yapıştırılır ve istediğin zaman kolayca değiştirilebilir, günlük haraketi o kadar kısıtlamaz ve bakirelik sakıncası da yok o yüzden ped diyorum.
Tampon nasıl bir şey. Denize girince kullanılır yazmışlar nasıl oluyor. Ayrıca regl erteleme hapları varmış. Gerçekten kullanınca erteleme oluyor mu
@Michael4732fs tampon çivi gibi bir şey erteleme ilacı da işe yarar ama ben hiç kullanmadım
Tampondan midem bulandı. Neden kanı içeri sokmaya çalışıyorlar. Regl olmak doğal ve güzel bir şey. Ped gayet iyi değil mi. Tampon saçmalık
Tampon zaten tek başına kullanılabilecek bir ürün değil.
Tatile gidince denize girince vs kullanılabilir. Uzmanlar tamponu ped ile beraber dönüşümlü kullanılması gerektiğini söylerler.
Sürekli tampon kullanmak septik şoka neden olur.
Tampon kullanmak çok istiyorum ama korkuyorum. Ped inanılmaz terletiyor ve vajinal ter cidden çekilmiyor. Ne kadar çok değiştirirsem değiştiriyim terletiyor ve ince ped bile kullansam inanılmaz rahatsız edici
kesinlikle tampon. çok daha sağlıklı ve rahat. pedin 2 3 saatte bir değişmesi gerekiyor ve plastik terletiyor. oranızın temiz olması gerekir. tampon 8 saat kalıyor, deniz veya havuza rahatça girebiliyorsunuz. ped gibi terletmiyor hatta çoğu tampon hissedilmiyor.
@mervesse_ hayır ben zaten 3 saatte bir değiştiriyorum sadece maximum 8 saat kalabilir diye duymuştum :) yanlışımı düzelttiğin için teşekkür
Tampon tabikide yillardir kullaniyorum. Bakirelikle alakasi yok sacma sapan bilgiler. Tampon bakirelik bozmaz allahim cok komik.
bakire oldugumdan dolayı ped evlenincede bakire olmayncada ped :D tampon ugrastırıcı ped tak cıkar :D
Of o tamponu nasıl sokuyorlar huylarınırım bakire de değilim ama gerçekten hiç yapamam ped tercihimdir. Tampon toksik şoka sebep olabiliyor diye duydum ayrıca
@sedan_55 Yaşımdan ve bedenimden sana ne..
@sedan_55 soruya karşı yorum yapmadın, bana karşı seni ilgilendirmeyrn soru sordun...
@sedan_55 Ne gelebilir? Alınmadım görüşün çok yobazca geldi cevabını verdim
@sedan_55 Amacın ne?
tamponu pek sağlıklı bulmuyorum. hiç de kullanmadım
tampon ne onu hiç bilmiyorum
İkiside değil menstrual kap.
ped ped ped sonuna kadar pedddddd
Çok tatlısın
Ped daha rahat çünkü hijyen açisindan
Ped daha iyi.
Ped daha rahat
Tampon daha temiz
Pede alıştık