AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yüzyıllardır bize bunun ayıp olduğu ogretildi ama bu ayıp değil. Regl olsak suç olmasak suç. Kadın dostlarım artık şu toplum baskılarından kurtulun. Tabiki ayip değil git ve iste
herkes senin gibi mi düşünüyor ne abazanlar var ped lafını duyunca bile ayakta boşalan kafanız güzel galiba herşeye muhalefetsiniz
@sananenapacan12 eee o hastaliklilar yuzunden biz kendimizi mi kisitlayacagiz? Biz degil onlar hareketlerine dikkat edecek. Gerekirse tedavi olacak. Bu tıpkı gece sokaga sapiklar yuzunden cikamamak gibi. Kadinlar ozgurce gece sokaga cikabilecek o hastaliklilar kendilerine ceki duzen verecek
@suanbilinmiyorum Ne kadar ugraşsan da boş bu ülkenin sapıkları bitmez en iyisi siz kendinize dikkat edin sapıklardan koruyun kendinizi
Ayıp olmaz ama yani çözüm bulunabilir. Evde pamuk peçete vs. var. Online sipariş uygulamalarıda varken komşuyu rahatsız etmek uygun olmaz bence
Açık yer yok ki o da gidip alsın? Benzinlik de ped falan yok..
benzinliklerde neden yok ya
Sorun yok isteyebilirsin regl utanılacak ya da gizlenecek bir durum değil 🙂
çok teşekkürler çok anlayışlısınız
Kadın komşundan isteyebilirsin ki markete gidip bunu alabilirsin.
öğrenci şehrinde kalıyorum apartmanın yarısı boş ve tanıdığım bi bu komşum var
ayrıca marketler 5de kapandı
Market 5’te kapanıyorsa adam benzinliğe gidip almalı. İsteyebiliyorsan iste. İsteyeceksin zaten dediğimizin önemi yok gibi. Kimine göre ayıp kimine göre değil. Bez koyabilirsin.
Ya zaten evdesin, ped şart değil ki bez falanla idare edersin anlamadım olaydaki amacı
bez ne ya ped varken
Ama evde yok dedin kardeşim
Başka kadin komsundan ped al. Sonra temin edince ver.
Ben olsam eşinden rica ederdim sanki o istiyrmuş gibi, teslim alırsın. Bence ona söyleme
Banabi den veya getirden soleyebilirsin bence, utana sıkıla rica etmekten iyidir
Bi kadının regl olması ayıp değildir, ve erkeklerin de bunu bilmesi ayıp değildir ona bakılırsa bizde erkeklerin sünnet düğünlerini, sünnetlerini biliyoruz, kesinlikle ayıp değil git söyle iste rica et
çok teşekkürler
İnternetten de spariş verebilirsin sonuçta
Ayıp ya nekadar pis görüşlü insanlar var sipariş et demişler ama nerden etsin marketler kapanınca internetten de kapalı olarak görünüyo bence ihtiyacın oldügü icin diyebilirsin
Sokağa çıkma yasağı olsada yakındaki markete gidiyorlar sen de gidip alabilirsin her yer açık. O da alabilir tabi nasıl istiyorsan öyle yap
Neyinden utanıyorsunuz anlamıyorum. Millet elinden gelse vajinasını yüzüne diktiricek. Siz bir pet istemeye çekiniyonuz.
Bu çağın insanı hiç mi bisee bilmez evden bul bisey elin adamına tobe tobe
evden ne bulucam ya iyi misiniz
Ayyyy ne kadar gerçekci bi hikaye
FLASH TV OYUNCULUĞU
komşu kadınlara sor polisden isteme yanlış anlar seni
Anlık gələn bir şey mi bu regl 😂 neyse konuşmiyim
Bazilarinda öyle
Sen azmışsın millet sana kadın komşundan iste demiş ah o polisin karısı olsam o kanlarını sana yuttururdum
Ne kadar ayıp bir cümle bir üslup ya bu, Bir de hemcinsinize.. bu kadar mı nefret dolusunuz bu kadar mı önyargılısınız. O insan dışarı çıkma izni olduğu için ondan rica edecek kalmasına Bunda ne var bunda ne yanmış bu kadar kendinize güvensiz bu kadar yargılayıcı sorgulayıcı olmayın kendi hayatınızı zehir edersiniz. Ha bu arada bu tarz davranarak kimseyi kafeste tutamazsınız, tuttuğunuzu sanarsınız ancak. Aksine iyice itici olursu nuz, gidecek olan elini kolunu bağlayın yine gider yine yapar bunlar sadece iter.
@Kedilendiniz ne diyon ya bi sus
@Kedilendiniz iyi misin polisten değil eşinden istesin veya kocası rica etsin. İnsanlar nefs taşır anlık gaflete düşebilir. İnsan şeşer beşer bilmezmisin.
yani istemen elbette ayıp değil isteyebilirsin. ya da o evliyse eşine söyle o söylesin çok utanıyorsan.
Polisin hiç işi yok sana pet alacak bez koy orana iki gün idare et bence
Ağzını yerim 😊🙈 doğru dedin
Biliyorsun dimi zabıtaların karantina zamanından beri hatları halkın market isteklerini yerine getirmek için açık işleri güçleri olmasa sence bunu bas bas söylerler mi hemde polisin de zambıtanın da jandarmanın da görevi toplumu korumak ped de bizim korunma unsurumus polisin işi gücü vatandaş olmalı buda bir görev yani ve bir hem cinsine kalkıp orana 3 gün bez koymu diyorsun cidden seninde başına gelir umarim
Gelirse pet aldırmam 3 gün idare ederim ben kocama dahi aldirmiyom kendim aliyom ayıp bima gidiyor kendim hallediyom o senin saydiklarin özellikle yaşlılar ve engelliler için sana pet almak için değil emin ol
Utanman gereken şey her ay geldiği halde hazırlıksız olman
Kizim eskiden ped mi vardı kes evden biseyler koy nasıl bir haysiyetiniz varv
Tek komşun polis değildir değil mi? Git muhabbetinin olduğu bir komşundan ped rica et
Olmaz tabii ki. Bu bir ihtiyaç normal bir durum.
dimi ya çok sağ ol
sorunun saçmalığına gel ya. Hafta sonu market açık 5 dk çık al kimse de seni tutuklamaz yani
Bence rahatlıkla söyleyebilirsin regl olmak kötü bir şey değil.
Akşam 5 e kadar markete gidebiliyorsunuz
Saat 8 oldu 😁
saat 5i geçmişti
5 de zaten marketler kapanıyor
Polis olsa da alamaz
Sipariş ver getirsinler. Saçmalık
markete gitmek yasak değil
marketler 5den sonra kapndı
market kapalıysa adam nerden alacak internetten al sende
Erkekler Ne Diyor
Ayıp değil hanımefendi rica edin alsın
sağolun çok anlayışlısınız
Allah razı olsun O sizin güzelliğiniz
Getir uygulamasından al
baktım internetten bulunduğunuz konuma teslimat yok diyo
Yoo söyleyebilirsin bu gayet normal
teşekkürler ayıp olmaz değil mi
Yok olmaz ama sen de üstürubunu bilerek şöyle bu tip şeyler pat diye denmez
tamamdır nasıl demeliyim sizce
Şöyle ablacım
Merhaba nasılsın falan filan sözlerden sonra birşey isteyecektim sizden kusura bakmayın ama adet geçirdim dışarıya da çıkamıyoruz biliyosunuz acaba... alabilirisi misiniz tekrardan kusura bakmayın de ki ayıp olmasın abla
çok teşekkürşer
çok güzel anlattınız
Ne demek rica ederim siz kadınların bu zorlu dönemini anlayabiliyorum
Bazı hanzo adamlar anlama sa da
Abla durum nedir görüşebildiniz mi
kapandı her yer peçete koy
geceleri idare etmiyo söylemesi kolay
merak ettim ama gizlisn soramiyorum buran of
sorma soruma buradan cevap ver
Olmaz bu kötü bir şey değil
haklısınız bence de
Ayıp. Bu şekilde trollük yaparak düşüyor mu
ne alakası var kim düşecek
Abazalar
regl oldum diye abaza mı düşsün gizli sordum ayrıca
Emin ol düşüyor. Bir kadın olarak farkındasındır buna bile ereksiyon olan vardır 😂
her ay oluyoruz o da abazaların suçu ben sorumu sordum. troll demeyin lütfen
İnandırıcı gelmiyor. Senin yaşındaki bir kadının yanında ped olmaması ve bunu komşusuna aldırmak istemesi falan
bir erkek olarak bilmiyor olmanız normal ama her zaman aynı günde adet olmayız ve bazen hazırlıksız yakalanırız
Dışarda olsan anlarım. Veya başka bir şekilde. Ama evde günü gününe olmadığını kestirip ped bulundurmamak zaten sorun değil mi
hayır bitebiliyo bu senin sandığın gibi bir şey değil. hayatında hiç regl olmadan bir de olan kadınlara laf atamazsınız kaç kere denediniz ki
Laf atmak mi? Cidden şaka mısınız ya. Ben ne diyorum sen ne diyorsun
Bu satte mı farkettim.. soruya bak yaw
Ayıp olur o senin özel malzemen olduğu için.
Eski usule devam amerikan bezi köy 😁😁
Eşinden dolayı rica et o zaman alırlar
Olmaz ayıp bişey değil bu
Iste sıkıntı olmaz bence
market için çıkabiliyosun
Kapandı diyiyor
Markete gidebiliyorsun
saat 5de kapanıyor beyfendi
Polise yanıksin sanki 🥰🥰
Marketlerin sipariş hattı var, alternatif çok
Her yer kapalı ise polis nerden alacak peki
Bu saatte mi isteyeceksin
gel ben tıkarım derse napcan
bu ne kadar itici iyi misiniz ya
sen ıtıcı degılsın yanı adama ben reglım ama pedım yok alsana ne sımdı?
ablam valla merak ettim naptiniz ne durumdasiniz
Sanal marketten sipariş ver getiriyorlar.
ayıp tabii bide soruyor
İsteyebilirsin... Tatlı almayı da unutmasın...
Komşun bayan ise sorun olmaz bence
erkek
Hmmm sorun olur biraz ya aranızdaki samimiyet durumuna bağlı
şu an napıyorsun ne koydun oraya
Polis olan komşun bayan mı?
Sanmam bayan olsa rahatlıkla söylerdi.
İş atıyorsun sanır kadın bı komşundan istesene
olmaz knka isteyebilirsin :D
kendin alsan kimse birşey demez
Hayır saçmalama, bu kadar konuları dert etme :)
çok anlayışlı birisiniz teşekkürler
Eski usul takil
geceyi çıkaramam
Ne yapayım çiçek cikolata alıp geçmiş olsunami geleyim ne yapayım canına yandigim