AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
O durumu gördüğün dönemleri yaz. İstersen tabi.
Gerek var mı ki
Ya adam demiş söyle diye. Ama ben belli etmem derim yani hassas bir dönemdeyim şuanda veya şu aralar sinirlerim bozuk derim.
O dönem Neden hassas oluyorki
Ya için sökülüyor. Detayını bilemem. Döllenmeyen yumurtalar atılıyor rahim duvarı dökülüyor. Bişi diyim mi çocuğun olmasını iste isteme kötü yanı bu sağlıklı olmak için olacaksın. Kadın olmak için bu olayı yaşaman lazım. Stres üzüntü yaşa görmüyorsun, o zaman kist oluyor hadi bakim doktor doktor gez. Yüzün düzgün adet görmediğin için kistik sivilce doluyor. Yağlanma birden kilo alma kısaca olsan dert olmasan Bir dert. Kadın olmak zor erkek olanlara güzel hayat. Olsa olsa en zor prostatınız oluyor oda herkese olmaz. Biz isteseler istemesekte bu olayı görüyoruz. İstemesekte olması için elimizden geleni yapmak zorundayız sağlığımız için.
Ama herkeste aynı belirtiler oluyormu
Ya benim hormonlarım bozuk ben ilk düzenli zamanlarımda gayet sakin uyuyan ve içinin kan ağladığını hisseden biriydim ama şu an agresifim. Bunu orta yaşlı birine sormak uygun olur ama herkesin hassas dönemi herkes aynı tepkiyi vermeyebilir.
Ama bayanlar bunu alışkanlık hale getirmiş çoğu bnce
Bakınız sizlerin üreme organı fazlalık dıştan etkisi olmaz. Ama bizlerin ki içimizde anotomik olarak vücudun içinde yer alıyor. Ve bir doku düşünün karşılıklı rahim dokusu dökülüyor ya bizim elimiz yansın yerimizde duramıyoruz. Derimiz kesildiğini düşünün derin değil ama elma soyar gibi. Öyle dökülüyor işte. Yumurtalar gelişir döllenmesse dışarı atılır. Bunun biyolojik evresini geçirmek kolay değildir bide her ay hiç çekilmezdir. Bir bölgede değil belinize kasıklarınızda sancılarını hissedersiniz. Kadın olmak zordur.
Kadın olmak zor evet ama evlenene kadar genelde hep böyle herhalde e
Evlenincede görüyoruz yine aynı. Ruh eşi bulup evlenirsen iyi. Anatomik olarak ihtiyaç zaten. Evlilik doğru yönlerde doğru yollarda yönlendirlebilirse. İlişki bakımından iyi olursa sağlık açısından stressiz olur. Buda ruhsal olarak gerek fiziki olarak iyi gelir.. Yinede ayın o günü gelince çekersin.
Bana istek atarmısn rica etsem
Neden atayım ki.
Bir mahsuru yoksa
Nedenini yazarsan.
Muhabbet etmek isterim sennle
Teşekkür ederim, ama bu tür muhabbetlere açık değilim iyi geceler dilerim..
İyi geceler
utanılacak ne var bunda?
Kesinlikle söylemelisin benim o dönemlerim sancili gectigi icin sevgilimin destegi cok iyi geliyor
Çok duygusalsan söyle çocuğa sarma
bunda utanılacak bişi yok
Utanacak ne var anlamadım
@Cansu1000 adet olmuşsun işte
@Cansu1000 yok birşey olmaz ama daha güvenilir bir yolla korun kafana çok takıyorsan hap kullan mesela
Söylemesen de anlıyor bazıları
Rahat rahat söyleye bilirsin çekinecek bişey yok
Rahat bir şekilde reglyim de gitsin.
Garip ama söyle diyorsa söyle sende
Şu regl dönemi çok abartılıyor
Herkeste farklı seyredebilir. Benim bazen çok duygusal olup gereksiz yere ağladığım bile oluyor
Yani bir bahaneyle gözümden birsürü yaş dökülüyor
Regl dönemime 5 gün kaldı, dünden beri gözümden yaş durmuyor, çok ağlayan biri de değilim, çok sinirliyim ve alınganım. Biz buna PMS dönemi diyoruz ve bazı kadınlar bu dönem antidepresan bile kullanmak zorunda kalıyor. Psikiyatri dilinde bir hastalık olarak bile geçebiliyor bu sendrom. Bilimsel olarak ise Mineral yetersizliği (magnezyum, çinko), vitamin yetersizliği (A, B vitaminleri), hormonal dengesizlik (progesteron hormonu yetersizliği), vücutta aşırı sıvı tutulumu, prostaglandin ve nörotransmitter adı verilen kimyasal maddelerin dengesizliği ve psikosomatik nedenler belirtilerin ortaya çıkmasında etkin rol gösterir. Sosyoloji derslerinde bile geçen bu konu, insanlar o dönem mutsuzsa daha çok etkilendiğini ortaya koyar.
Sonuç olarak sen bir grizekalısın gizli.
Tabiki utanmaman gerekiyor
Ne var bundaki? yaşın kaç senin
Hiç utanmam söylerim
Kendisi istediyse söyle
Utanmamalisin
Yok onlarda bu konuda hassaslar emin ol ki
Ne gibi hassaslar
Yani biraz daha duyarlilar bu konuda
Neden peki
İstesen şöyle ama
hayır
Bence söyle bu normal bi durum alnicaktır :)
Niye
Niye derken
@oski35 neden soyleme geregi duyuyor?
Kolu kanamiyor sonucta soylemesin.
Hayır utanılacak birşey yok doğal birşey bu
Ne gibi yani
bilmesine gerek yok
Söyle sevgilin
Bence bilmesi gerekmiyor.
Utanma nolucak sanki bilmiyor
Utanma söyle
Söylemen gerek