+1 yılAyıp bir şey değil, neticede duygu değişimi yaşıyorsun onun söylemeden de anlaması gerekir ama ben ilişkimizin ilk senesi bittikten sonra söylemeye başladım, tartışmalar büyüdüğü için, şimdi bir kaç gün önceden söylüyorum bu önümüzdeki bir hafta dünyanın en büyük saçmalığını da yapsam haklısın de geç 😅😅😅
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAranızda cinsel bi mevzu yoksa neden söyleyesin ki? Ne alaka yani.
Ufacık şeylerden arıza çıkarıp ama aşkımmg reglliyimm diyemezsiniz ya. Bunun huyla ilgisi var. Yapıp yapıp yumurtalarınıza suçu yüklemeyin. Bi de her tartışma da regli misin diyen adamlardan hiç mi sıkılmıyorsunuz?00 Yorumla
+1 yılUtanmamalısın. Bu çok doğal bir durum. Saklamaya gerek yok.
94 Yorumla
Soran+1 yılAyıp oldugunu düşündüğümden utanıyor değilim. Mahrwm bir olay bu yüzden utanıyorum allah allaaahh
- +1 yıl
Sormadığı sürece söylemenin lüzumu yok bence.
Soran+1 yılİşte o zamandakavga ediyoruz bazen 😒 ne yapıyım bir daha sorarsa söylerim bir daha da sorma bunu derim
- +1 yıl
Mahrem olduğunu bu yüzden utandığını söylersen eminim anlayışla karşılayacaktır.
Eski kız arkadaşım gergin, sinirili bir hale geliyordu sonra ertesi gün çat regl oluyordu. Gerçi ilişkisi olan erkekler mal değilse regl günlerinin yakın olduğunu bilir, kadın kadar saymasakta dikkat edin ey odun hemcinslerim. Her açıdan ilişkiye fayda sağladığını göreceksiniz. Ayıp falan değil.
20 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
+1 yılBen de en yakın erkek arkadaşıma söylüyorum regl olunca jdkdodmddodkod reglken çok sinirli oluyorum ona göre gardını alıyor kdkdkdkdkd @anastaberata söyle ama bence ona göre davranır
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂👍👊
+1 yılduygusallığını oraya bağlaması saçma olmuş bence. regl günün yaklaştı diye hehe tamam mı diyecekti. bence söylemene gertek yok önemki bi şey olmadıkça. ayrıca kıskanmanın da reglle alakası yok bence bunu söylemelisin
50 Yorumla
+1 yılZihniyetsizsin bundan utanılcak ne var 2021 yılındayız aşın bu durumu artık geliştirin kendinizi millet uzaya çıkıyor bizim ülkenin takıldığı şeylere bakın
Doğan gereği olan bişi ayıp bişi olsa Allah sana bunu heray yaşatmaz.50 YorumlaMegafon alıp, 81 il dolaşıp ''Regl utanılacak bir şey değildir.'' diye sokak sokak bağırmak istiyorum artık.
67 Yorumla- +1 yıl
@korman Göze sokmaya çalışmıyorum. Bu konu o kadar olay oluyor ki iki taraf arasında ve inanılmaz bir şekilde bu görüşümü bile bir hemcinsim eksilemiş. Benim tepkim bu insanlara. Regl, kadın vücudunun sağlıklı çalıştığının en büyük göstergesidir. Bu duruma utanılacak, ayıp bir hastalık gözüyle kimse bakamaz. Genç kızlarımıza ve erkeklerimize bu durumun normal olduğu anlatılmalıdır. Yoksa böyle saçma sapan eksileyenler gibi insanlar türüyor ortaya.
Regl utanılacak bir durum değildir. Aynı şekilde ped almakta utanılacak bir durum değildir. Ben karnım ağrıyor diyince sevgilim regl mi olacaksın diye kendi soruyordu
20 Yorumla
+1 yılBen söylüyorum zaten o da anlıyor yersin trip ve çıkıslarımdan ben söyleme taraftarıyım ona göre davranıyor ruh halimi bildiği için üzerime gelmiyor daha şefkatli davranıyor falan söyleyip söylememek kişiye kalmış ayıp olduğunu da düşünmüyorum hatta wp de ki regl mesajlarıni da döngüyü takip etmek için kullanıyorum iyi oluyor 🤭
20 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir şey değil ama bir şey olduğunda regl misin diye sorması tuhaf. Kavga ederken ya da gerginken vs. Yani kadın senin hoşuna gitmeyen davranışlarda bulununca illa regl mi oluyor? Belki sadece fikrini söylüyordur.
00 Yorumla
+1 yılNiye erkeklere pipi kesme düğünü yapiyorlar. Ben regl olmussam bulusmaya bile gitmiyorum regl oldum kb diyorum
30 Yorumla
+1 yılSoylemek zzorunda degilsin ama utancak bir sey degil aslinda. Soylesen bazi seyleri alttan alabilir farkinda olur yani daha ilgi gosterir belki haberi olmasi bence iyi
10 YorumlaNiye mahrem bir olay olsun hayatım. Utanman bu ataerkil toplumdan kaynaklı diye düşünüyorum. Çünkü farkında olmadan hepimizin içine işlemişler. Bu ayıp bu tü kaka diye.
10 Yorumla
+1 yılRegl olduğumda bana cikolata almayacaksan soylememe gerek yok beni kizdiracak şeyler yapma ki kizmiyim de
26 Yorumla- +1 yıl
Ayy buna bayıldım...
- +1 yıl
Cok mantıklı bir düşünce
- +1 yıl
Kaypaklık eden de sen regl misin diyor bi yararin olmayacaksa niye soruyon derler adama Allahin ayisina bak sinir oldum dndcsxff
- +1 yıl
Tam kafa dengisin
- +1 yıl
Dusunce şekline bayıldım
- +1 yıl
Yiaaa😻 @mantik32 okarak onlayniz bacim dnsxdde
+1 yılregl çok normal bi durum utanılacak sıkılacak durum değil bu ya olmamalı bende senin gibi çekingendim önceden markette bile alamazdım pet kasiyerdeki erkek olunca sonra saçma sapan düşündüğümü çoktan fark ettim fgdbgjgb biraz geç oldu ama güç olmasın demişler bide gazeteye sarmaları yok mu :D allahım yarrabim neyse yined regl çok doğal ve sağlıklı bi bireyin olmasu gereken durum bunda utanılacak sıkılacak bi şey yok ayrıca mahremde değil bi tek sen mi yaşıyorsun bu durumu
00 Yorumla
+1 yılSevgiliysen zaten her şeyini bilmesi lazım belki ilerde aynı evde yaşıcaksın o adamla öyle düşün. Illaki bişey yaşaman gerekmiyor, ben sevgilime her şeyi söylerim o da benden utanma der
00 Yorumla
+1 yılSöylediğin insan öylesine biri değil sevgilin sonuçta bu kadar da mahremiyetinizi paylaşmanızda bir sorun olmaz bence biraz fazla mı abartıyorsun sanki
00 Yorumla
+1 yılBence biraz ilişkinize de bağlı bir durum fakat böyle durumlarda söylemen gerekir sorun yaşıyorsanız. İlla utanıyorum diyorsan karnım ağrıyor, bu aralar asabiyim beni kızdırma gibi şeyler söyleyebilirsin. Ben bu durum hakkında hiçbir fikri olmayan sevgilime neden olduğunu biyolojik olarak anlatmıştım. Kaç sene geçti uzak ilişki şuanda ama o benden iyi biliyor ne zaman regl olduğumu o derece 😅
00 Yorumlaayni anlattigin gibi bende yaşadım. sinirimi ondan cikariyordum bise mi var felan dedi gizleyemedim söyledim anlamisti zaten. Soyle ki bende bilim demiştim ona gore durduk yere birbirimizi üzmeyelim demisti. Basta bende utanıyordum ama utanılacak bise yok yabancı biri degil karşındaki
00 Yorumlahastayken nasıl söylüyorsak regl olduğunda da söyleyebilirsin. mahrem bir durum olduğunu da düşünmüyorum. senin kendi fikrin tabii
10 Yorumla
+1 yılValla ben diyorum ne yazık ki psm dönemim yatak döşek geçiyor boşa adamı da lan buna ne oldu diye aptala çevirmek istemem hoş demesem de anlıyor
10 YorumlaTövbe ya rabbim yani utanilcak ayip bisey değil tabide ama niye bi sevgiliye söylenir bu? Tamam farkli huylar olusur ama yinede gerekmez bence...
10 YorumlaBence de söyle. Fizyolojik birşey sonuçta utanacak birşey yok
13 Yorumla- +1 yıl
@Cansu1000 hamile filan değilsin öyle olsa regl olmazdın üç tane teste gerek yok bile. bu arada 2 prezervatifle ilişkiye gireceğine hiç girmesin daha iyi. bu kadar bilgisizsen küçük yaşta yaptığın bi hatadır bu senin için.
Soran+1 yılBen bağnaz anlamında utanmaktan bahsetmiyorum. Regl olmakta ayıp bişey değil. Sonuçta bu mahrem bir olay. O anlamda diyorum
+1 yılTabi söyle utanacak ne var ki bunda bu gayet normal bişey bazı kesimler yüzümden ayıp veya saklanması gereken bi şeymiş gibi geliyor ama regl sancısı yüzünden defalarca dayım da babam da götürdü hastaneye
21 Yorumla
Soran+1 yılAyıp olarak görmüyorum arkadaşım mahrem bir olay oldugu için utanıyorum
Haklisin mahrem bi olay düşüncen cok güzel. Net söylemesen de ufakca belirtebilirsin. Karnım ağrıyor. Çikolata isterdim gibi.
00 YorumlaBilmiyorum ilerde ne yaparim ama ben erkek kız olsun gerekmedikce kimseye söylemiyorum bu benim özelim sonuçta
00 Yorumla
+1 yılSöylerken utanmana gerek yok. Söylemeye mecbur da değilsin ayrıca.
01 Yorumla
Soran+1 yılMecbur oldugumu düşünnüyorum zaten
+1 yılBence bu regl duygusalligi vs sacmalik ne alaka yani bahane gibi geliyor bana
01 Yorumla
Soran+1 yılSen yaşamıyorsan bahane diyemezsin buna sığ görüşlğ
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrıl gitsin
Regl mi oldun niye böyle davranıyosun diyen bi hırttan hayır gelmez sana
haberin olsun20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnladım ben seni çünkü olaya bende senin gibi bakıyorum. Biraz mahrem geliyor yani sevgilinde olsa... gerektiği zaman söylerim gerektiği zaman söylemezdim herhalde ben
00 Yorumla
+1 yılUtanmamalısın diyenlere bakma. Nasıl rahat ediyorsan oyle yapmaya devam et
00 Yorumla
+1 yılayy söyle nolucak ne diyebilir en fazla utanma yani
00 YorumlaUtanıcak ne var bunda sonuçta ilişnizi kötü yönde etkiliyor bilmesi gerekiyor
00 Yorumla- Daha fazla (61)
Erkekler Ne Diyor
Abi ne bıtmez regl sorunlarınız varmıs konu acmadan önce bıraz arastırın bundan öncede 100000000000000000000000000000000000 kez fılan acılmısmı buna benzer konular. Erkeklerın %9999 u nun ılgı alanında degıldır. Bunu kadınlık göstergesı olarak bayram havasına sokmanıza gerek yok zıra karsı taraf ıcın bellı etmesede erkekler ıcın ıtıcı bır konudur bunu artık bır anlayın yanı hıc bır erkek kımsenın kanamasını hoş bulmaz. Bu aynen şuna benzer nezle olan bırının surekı ben nezleyım dıye mendıle sümkürmesı gıbı bır durum anlıyoruz kadınlar ıcın sıkıntılı ve streslı ama bunu ıcınızde yasayın bence erkekte salak degıl söylemesenızde rahatlıka anlar bunu kafamıza kafamıza vurup koz olarak kullanmanın anlamı yok senın nezdınde tum kadınlara söyluyorum bu konu fazlasıya sacma ötesı yerlere gıttı
02 Yorumla- +1 yıl
Neden içinde yaşasın? O zaman sen ne işe yarayacaksın? Gerginken onu rahatlatmayacaksan, stresliyken güldürmeyeceksen neden sevgilisin?
- +1 yıl
@aycaakayahan1 Öncelıkle şu an hayatımda kımse yok ama oldugu zamanda benım hıc bır kız arkadaşım benım yanımda gergın olmaz. Eger zekı bır erkekle berabersenız sızı ıyı analız eden bır erkek sızın gözunuzden bıle ruhunuzu okur. Yanı kız şıllakı gelıp bana ben regıl oldum hadi bana ılgı göster cabası oldukca cocuksu ve anlamsız olur. Benım vurgum şu bunu kadınlar net olarak bılmelı orta zekada bır erkek bır kadının regl olup olmadıgını cok rahat anlar kımsenın söylemesıne gerek yok. Ama benım sitemım şu yönde. Kadınların bunu her ortamda bırılerını bunu dolaylı ya da endırek sekılde mesaj verme çabası belkı sız farkında degılsınız ama erke gözüyle bız bunları cok rahat yakalıyoruz yanı buraya yuzlerce örnek yazarım gözlemledıgım hatta öyle dıyaloglar duydumkı sız bıle yuh dersınız. Mısal bır yerde yenek yıyıyorum bır yan msamdakı 5 kız var. Kızlardan bırı dıgerlerınden pet vermesını ıstıyor buraya kadar doğal ama doğal olmayan bunu mekandakı dıger 40 kısının de duyacagı gıbı söylemesı ve gözüme bakarak gülmesı yanı benı ya da dıger ınsanlar tanımadıgım bır kızın regl olması ne dıye ılgılendırsın bu yuzden dıyorum ıcınzıde yasayın dıye cıdden erkekler ıcın cok ıtıcı durumlar olusuyor bu kadınlıgın bır göstergesı degıldır sadece kadınların yasadıgı kendı anatomısınle alakalı bır durumdur ayne şöyle düşünün adam prostat olmus onlarda ıdrar kacırmaması adına petler kullnıyorlar tutupta bunu ıfsa etmesı kadar sacma ve anlamsız bır tavırdır artık kadınların bu regli bayram havasına cevırme mantıgından uzaklaşmaları gerekıyor dfıye dusunuyorum ama benım dusuncem bu dogrudur dıyemeyız
+1 yılBu tabikide utanılmıyacaka bişey ama mahrem ama aranızdaki ilişki ve iletişim durumunada bağlı olan şey bu normal de onu alakadar etmeyecek bir durum ama aranızdaki diyalog ileri boyuttaysa bazen bazı durumlar gereği diyebilirsin onın dışında bilmek zorunda değil onu ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılregl olmayı norrmal bi insana da söyleyebilirsin normal bir şey bu yaratanın verdiği bebek doğurmak için zorunlu ve gerekli olan bir şey kim ne diyebilir niye utanasın söyle gitsin hem duygu değişimlerini de ona bağlayıp ayrılma eşiğine gelmez ilişkiniz
22 Yorumla
Soran+1 yılYahu mahrem bir olay diye utanıyorum ayıp diye değil
- +1 yıl
Mahrem tabi ama istersen dersin istersen demezsin tutmamana gerek yok
+1 yılİçinden ne geliyorsa öyle davran. Unutma bu senin hayatın. Doğru olanı yapmaya çalışmak yerine içinden geldiği gibi yaşasan emin ol daha çok mutlu olursun. Kimseye kulak asma doğru ya da yanlışı yok bunun.
00 Yorumla
+1 yılYoo ishal oldum derken nasıl eşin rahatsa yâda bir erkek bu da gayet spontane olan sağlık (sorunu değil) durumu o yüzden utanıp anlatamamak gereksiz bişey bance rahat ol 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılSöyle de ona göre alttan alsın, anlayışla karşılasın normal halinde böyle olduğunu düşünmesini istemezsin bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhaha hiç bu açıdan düşünmemiştim ya
- +1 yıl
Regl utanılacak bir şey değil aksine saygı duyulması gereken bir şey eğer böyle biriyle berabersen ne mutlu sana
Soran+1 yılBen yobazlık anlamında utanmıyorum. Mahrem bir olay oldugu için söylemeye çekiniyorum sadece.
- +1 yıl
O zaman mahremini paylaşıp paylaşmamak sana kalmış diyeyim :)
+1 yılEvet söylemelisin bence. O da, regl olduğunda daha hassas olduğunu bilirse sana daha anlayışlı davranır.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma utanıyorum. Sonuçta mahrem bir olay
- +1 yıl
Haklısın mahrem ama siz de ilişki içinde olan bir çiftsiniz ve bu konuları eninde sonunda konuşmanız gerekiyor. Biraz cesaretini toplayıp denemelisin bence.
Soran+1 yılTamam. Teşekkür ederim..
bize söylüyorsun sevgiline söyleyemiyorsun çok ilginç
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet benimde huyum böyle işte.
Kimse adetiniz yüzünden gereksiz sıkıntılarınızı çekmek zorunda değil. Uğraşmayıp ayrılmak en mantıklısı galiba...
00 Yorumlaeski sevgilim regl olduğunda bana söylerdi o hafta çikolota haşlık felan verirdim mazen pet alırdım sıradan şeyler sonuçta her kadının başına geliyor
00 Yorumla
+1 yılyani utanılacak bir şey yok. Söylemek zorunda değilsin. Söylemen gereken bir an gelirse söylersin zaten
00 YorumlaBence saklanmasî gereken birsey degil de sadece merak ediyorum yani durduk yere kıskanmak illa regli diye birşey yokki
00 YorumlaYakın olduğum neredeyse hiç bi kız regl olduğunu söylemeye çekinmiyo yani çekinmene gerek yok yemez seni merak etme :)
00 Yorumla
+1 yılRegl demek yerine özel bir sebepten dolayı kızsal mesele dersin o anlar zaten bu kadarını söyleyebilirsin bişey olmaz
00 YorumlaSöylemelisin tabiki.. yanlış anlamasın yaptığın hareketleri...
02 Yorumla
Soran+1 yılAma utanıyorum işte
Niye utanıyorsun adam ne güzel anlatmış sana açmış mevzuyu.
10 YorumlaGayet doğal utanacak bir şey yok olduğun veya olacağın gün önceden diye bilirsin buda ilişkideki samimiyet gösterir regli halinde şey yapacak değil ya
00 Yorumla
+1 yılUtanmalısın, çünkü bu utanç verici bir olay. Karıysan karılığını bil yani ne demek regl oldum.
10 Yorumla
+1 yılAyıp değil madem bu muhabbetler açıldı artık söyle.
00 Yorumla
+1 yılBence uTanmalisin lakin regl oldugun icin degil bu sacma soruyu bizlere sorduğun icin
00 YorumlaUtanılacak ne var Allahım Yarabbim mahrem bir olay evet ama gidipte yabancı birisine söylemiyorsun?
00 YorumlaBence utanılacak bir şey değil, terlemek gibi fizyolojik bir olay.
00 YorumlaCinsel ilşkiye girmiyorsanız gerek yok stresli oluyorsan söyle o da ona göre seni anlayacaktır
00 YorumlaSöylemek zorunda değilsin tabii ki. Ama utanılacak bir şey yok bunda.
00 Yorumla
+1 yılSen sevgiline söylemeyi umutuyosun burda bana bile söylüyor hemcinslerin
00 YorumlaArtık millet bunu aştı. Eğer bir bayan regl ise biraz uzak duracaksın.çok asabi olur..
00 Yorumla
+1 yılsen daha o level demisin 😁😀utanma askim ana vatan kan agliyor de
00 Yorumla
+1 yılSevgilinde azıcık akıl olsaydı regl takip uygulaması indirirdi.
10 Yorumla
+1 yılO kendisi anlamışdır. Sen söylemiyorsun diye anladığını saklıyor. Seni düşünerek
00 Yorumla
+1 yılbence normal. benim 18 yaşında bir kız kardeşim var regl olduğunda bana rahat bir şekilde söylüyor sevgilide kardeş gibi yakındır (herhalde yani hic sevgilim olmadi bilmiyorum)
00 Yorumla- Daha fazla (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat