AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Soyle simdiden sonucta evlenince de mecbur soyleyeceksin simdiden alıştır kendini
Sonuca güven reglde olmuşsun zaten dogrudur
Normal
Peki iliskiden kac gun once adet olmustu
Normal iste bu kadar takintiliysan niye verdin
Negatif iste neyi soruyon daha
Önceden haber vermek çok saçma 😀 bence söylemene gerek yok, sadece duygularını kontrol etmeye çalışıp karşındaki insanı ve kendini üzmezsin. Çikolata ye, kendi başka şeylere var.
Çok haklı Bir açıklama bence 😊👍
Benim anlamadığım Sevgili yapmaya utanmıyorsun regl olduğunu söylemeye utanıyorsun tuhafsınız gerçekten
Ne kadar gereksiz şeylere kafa yoruyorsunuz
Regl oldugun icin kiskanclik yapmamışsındır
Kızı normal de kıskanmışsındır regle bağlamışsın.
Benim sevgilim günleri benden iyi takip ediyor gayet normal bir durum utanilcak cekinilcek bi durum soz konusu degil
Ya yargılamak istemiyorum ama 21. yy 21. senesindeyiz. Bu nasıl bir kezoşluk ya. Nesi mahrem bunun. İşemekte çok ayıp bir şey o zaman. Bunlar nasıl sevgililik nasıl ilişkiler ya.
Dogal bir sey olmasi soylemesini gerektirmez hersey herzaman herkese söylenmez kezoş sensin hadsize bak ya
Ya hass*ktir oradan geri kafalı bağnaz.
Sen önce hemcinsine arka çıkmayı ögren kendi kendine kompleks edip bu olayi gozunde buyuten sensin. Soylemez soylemez ya zorunda mi sart mi gerekli mi gerizekali sen kime feministlik ögretiyon şırfıntı dnscddfdd
Herkes herseyi herkese soylemek zorunda mi ammcik salatasi seni
Nasıl ilişki bu mk ben patronuma bile regl sancım var bana izin verin demiştim. Enişteme regl sancım var beni doktora götür dedim. mk karnın ağrısa sıçamasan gaz sancın varsa onuda mı demiceksin? B*kta sonuuçta g*tten çıkıyor.
Erkek doktora bile gitmezsiniz siz mk salakları ajkfhkjfhdsj
Karnının cok agridiğini soylemen de yeterli olurdu hayır sen söylemeyi seciyor olabilirsin ok ama soylemek istemeyene ya da söylemeyi tercih etmeyene niye saygin yok soykemek zorunda degil sevgilisine de regl oldugunu ya da baska herhangi bir seyi. Regl olunca herkese haber etmeyeni dövüyoruz kampanyasi mi başlattın ne bu hiddet ne bu dayatma. Sen feminist falan degilsin bir feministler hemcinslerini korur kollar destek cikar anlayışlı olur sen boksun ne oldugun belli degil
bir feministlerdeki bir fazla oldu kusura bak
ay ben feministim demedim ki. yok ben sadece utanmalarına kızıyorum hepsi bu.
İster söyler ister söylemez sana ne bundan hemen kezban demişsin asıl kezbanın sen olduğundan eminim, herkes her şeyini söylemek zorunda mı, bu sürekli olan bişey, eğer çok farklı bi durum olur söylemesi gereken o zaman söylemek zorunda kalır mesela hastaneye gitmiştir sorarlar tedavi ona göre şekillenir vs vs diğer türlü zorunda değil
Kimsenin regl olmaktan utandığı falan yok zaten sadece ozel bir durum olan bu
Ben feministim bu arada yani kimin kadınlığıyla regliyle gurur duyduğunu tartişmayalim istersen
Anladım siz diyorsunuz ki, mesela ishal olmuşsundur ama bunu söylemek istemezsin bunun gibi bir şey. Ben sanırım soruyu ve sizi anlamadan zannettim ki regl olayını böyle tabulaştırıyorsunuz. Peki sizler soran kızcağızın avukatları mıydınız? Beleş avukat ne güzel kız soran ne şanslısın ahdbgad
Ayrıca soran bence utanma söyle erkekler bu konuda bilinçlenmeli sonra çok cahil cümlelerle karşılaşıyoruz, yok efendim duygusallık abartılıyormuş, karın ağrısı abartırılıyormuş. Bence bu konuda bilinçlenmeliler. Yani söyle derken bu konuda bilimsel verilerle konuş onunla, hani hormanel durumlar, bu duygusallık bundan dolayı oluyor vs. Hem de bilimsel bir sohbet olur.
çok utanıyorsan ima et. Adet oldum demek yerine kızsal durum de ya da ne bileyim her ay olduğumuz falan de
Utanmamalisin bak benim bi arkadaşım var regl konusunda kendisini o kadar geliştirdi ki kadınlardan daha çok şey biliyor yani maksat sevgilisine destek olabilmek için.
Eğer sevgilinde boyle biriyse cok sanslisin
Kavgalarınızin sebebi senin hormonal sorunların yani yoksa ki sevgilin mükemmel bir erkek ama ortalığı karıştıran senin hormonların himmm
Erkek arkadaşin çok tatli çocukmuş ya ne kadar tatli cümleler kuruyor ne kadar düşünceli sevgilinin eğitimini ve mesleğini merak ettim :))
Bence söylemelisin
söylemek zorunda değilsin senin fikirlerin her zaman önemli sorun olmuştur söylemissindir regl ile ne alakası var
Yani şöyle de bilsin bari duygusal değişimlerine tepki göstermesin. Gerçek ten erkekler bu konularda çok ilgili yani benim sevgilim inanılmaz ilgilenir hassas davranırdı o zamanlarda
Dünyanın sakladığı bir sır değil ki bu. Herkes biliyor.
Kanki bence utanma çünkü onlar sünnet oldugunda düğün yapılıyor
Mahremimi neden ona anlatayım ki bende kafa böyle kocam değil ki gereksiz bilgi vermem
Mahrem değil bu mahrem değil soğuk almak gibi hasta olmak gibi hayatımızın bi parçası olan bi sagli k olayi
Doğal bir şeyden neden utanıyorsun ki söyle gitsin. Adet oldum demek istemiyorsan bile özel günümdeyim de gitsin
utanmana gerek yok zaten söylesende söylemesende biliyolar erkekler
Hayır çok duygusal olmadıgımda bilmiyor
hayır yani genel olarak dedim erkekler her kızın regl olduğunu bilirler rahat ol bence
Regl kanindan degilde öldürülen kadınların kanından utansak keske
Soyle tabi bakarsin ped alir. Sanki kocan, sevgilin o.
Burda utanmadan sorabildigine göre sevhiline hayli hayli sorabilirsin.
Hiç gerek yok. Kadının naturasında olması gereken birşeyi saklamak çok mantıksız. Gayet doğal birşey.
Mahrem bir olay niye olsun yav öff alt tarafı rahmin yenileniyor
Ister söyle ister söyleme sana kalmış ben olsam söylerdim
Utanmaman gerekli sevgilin yani sonuçta özel paylasimlariniz illaki olucak
Nasıl yani
Her konuda yani ilişki ilerledikçe birbirlerinin herseyini bilecekler özel paylaşımlar da olacak yani şimdiden utanma duygusunu kaldir derim hem sevgilinden utanmamalisin herkesten utan ama sevgilinden değil ki erkeklerinde bu hoşuna gider
Ne gibi hoşuna giderki
Açık olmayı açık olunmasini herşeyi her konuyu rahatlıkla konuşabilmeyi sever bunlardan hoşlanır
Sadece erkeklermi peki
Kizlarinda hoşuna gider ama bazı kizlar utangaç olduğu için pek hoşlanmıyor özellikle ilk defa ilişkisi olanlar falan tecrubesizler yani
Sen de böyle bir şey oldumu peki
İlk başlarda utanıyordum ama artık öyle bir şeyim yok nisanlandim ve nişanlımla herşeyimi paylaşıyorum tabi hunfan önce sevgililik durumumuz vardı ve o zamanda aynıydim herşeyimi paylasabiliyordum o da aynı dekikde ve bu benim çok hoşuma gidiyor
Düğün ne zman peki
Daha belki değil tam Nisanlimin askerliği var Mayıs'ta gidecek gibi eğer giderse dönüşünde yapmayı düşünüyoruz tabi hava iyi olursa
Neden erken den Naim yaptınıZ
Nişan
Benim ailem sevgililik duruma karşı yüzükler takikdin en azından adı brlki olsun dedi o yüzden
Hayırlı olsun inşallah
İnşallah 🙏🙏 tesekkurler ☺️
Bir mahsuru yoksa istek atarmısın
Attı m ☺️
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bence utanmak gerekiyor çünkü o senin özelin sevgilin bile olsa bı ozelinin olması gerekiyor
tüm KS biliyor şu an bırak sevgilinde bilsin😃
Utanmamalısın bende söylüyorum gayet normal bir durum
Utanmana gerek yok. Tavrından anlar zaten
Söylenmemeli eşim değil sonuçta
Utanmanı gerektirecek bir durum yok.
Söyle.
Her kızda olan bi durum neden utanayım
Erkekler Ne Diyor
Eğer gerçekten çocuğu seviyorsan sakın utanma çok normal bir şey bu 3 yıllık ilişkim olmuştu kız bana hiç söylemedi utanmıştı ama utanılacak bir durum değil kesinlikle
Sevgilim her regl döneminde bana söyler artık kendim bile anlıyorum zaten olucağı zamanları hiçbir zaman iğrenmedim söylemen senin açından iyi olur daha iyi kibar davranmaya çalışır ben öyle yapıyorum
Regl normal bir şey ama benim bilmeme gerek yok. özel gunumdeyim dese yeterli
Sizin regl olmanız normal bütün kızlar da olduğu gibi söylerseniz daha iyi olur
Utanmanı gerektiren bir şey yok hatta regl olduğunu söylersen ilişkiniz daha sağlıklı ilerliyebilir en azından sana hata yapmaktan çekinebilir :))
En dayanıklınız bile kıvranıyorken, anlamamak mümkün mü :) rahat olun ya.
Bence söylemelisin çoğu şeyi zaten paylaşıyorsunuz, benim hoşuma giderdi yani söylemesi
Bunun normal olması başka söylemekten çekinmek başka. Özelin sonuçta
Eski sevgilim bırak regl olduğunu sictigini bile söylerdi.
Yok ya söyle delikanlı gibi kukum kanıyor de.
Ap tal
Ka ba sın.
Ben mi sen mi
Sen.
Ben olan şeyi söyledim. Gerçekler kabalık değildir.
Bazı şeylerin daha üsluplu söylenme şekilleri vardır. Sen tuvaletten çıkınca bokumu yaptım geldim ni diyorsun?
Evet. 😒
Al böyle kalırsın işte
Tamam ben gidiyorum.
Ahahahahah beni sinir ettin 😒😒😒
Kendinden utanmalisin. Ne ar kalmış, ne haya..
E buraya yazmışsın ama bu nasıl Bir kafa la 😂🤪
Utanmaman gerekiyor yani doğal bir şey 👍
Söyle tabi çocuğu paranoyak yapma 😃
Sen anlıyorsun zaten. Söylememe gerek yok de.
Söylemelisin hiç çoktan anlayış göstersin Sana
Öyle seyden utanılırmı ya
Utanılacak bi durum yok ki 🤷♀️
Davranışların değişiyorsa söylemelisin
Regl utanilicak bi olay degil.
iyi de bu normal insanlık hali.
Söylemek zorunda değilsin.
Açık ve Net olmalısın bence!
utanılacak bir durum çünkü
Utanma bence söyle, mucizevi bir olay.
İlişkiye girmek istemediği sürece söyleme
Evet utanılacak bir olay değil zaten.
Utanılacak bir durum yok halbuki.
Söylenebilir söylemesen de olur
Regl utanılacak bir şey değil
Yobazlık anlamında utanmaktqn bahsetmiyorum ben. Sonuçta mahrem bir şey, herkese söylediğim bir şey değil.
Ama sevgilinle de bunu paylaşmak kötü değil