Misafirlikte koltuğa bulaşan kanı ne yapmalı?

Arkadaşım regl olmuş. Farketmemiş. Bir erkek arkadaşın evine geldik. Yeni taşındı ev görmeye geldik. Arkadaşım az önce kalktı ben gördüm arkası ve koltukta hafif kan vardı. Erkek arkadaşa çaktırmadan arkadaşıma söyledim durumu geri oturdu. Ne yapacağım şimdi diyor. Bende bilemedim şimdi. Ne yapmak gerek. Koltukları da yeni almış arkadaş. Kız oturdu kaldı. Kalksa çocuk görecek. Kalkmasa daha çok geçiyor koltuğa. Ne yapsak söylesek mi çocuğa? Ya da kızı gönderip o kan lekesinin üstüne yastık mı koysam? Ya da oraya çay mı döksem sonra ay pardon sen bana bir şeyler getir ben burayı silerim deyip kan lekesini çıkarmaya mı çalışsam? Kan lekesi de çıkmaz ki. Bana kalsa çocuğa söylerim ama kız söyleme çok utanıyorum. Hem böyle olduğuna hemde yeni aldığı koltuk mahvoldu diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam arkadaslar hallettim. Kiz arkadasimin tavri yuzunden bende panik oldum. Kizi tuvalete gonderdim cocuga da boyle boyle oldu. Kusura bakma. Kiza da bir şey deme cekiniyor, utaniyor. Olmazsa onu eve göndeririz ben kalır temizlemeye çalışırım dedim.
Misafirlikte koltuğa bulaşan kanı ne yapmalı?