AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Anlatman gereken ne? Süper güclerin falan mi var hahaha bundan daha normal ne var ki ya sana yonelik birseymis gibi anlatinca geciyormus gibi 😁
Regl utanılacak bir şey değil her sağlıklı kadının olduğu durum ama söyleyiş biçimin önemli cıvık vb. Olan davranışlar sadece bir erkeği değil herkesi soğutur. 🤷🏻♀️
Bunun neyini anlatıyorsun erkek olsam salak muamelesi yapar aşka tövbe ederdim
🤣🤣
Soğumaz ama sana bir dahaki buluşmada ilişki teklif eder biraz ağır olmak iyidir
Hahaha ne alaka. İlişkiyi çıkınca yaşıyorsun zaten. 1 aydır sevgililer. Çok garip yorum
Ne anlatacaksın? Kanıyorum.. Sancım var elini karnıma koy aşkım mı? 😁😁
Soğuması için herhangi bir sebep göremiyorum ben bu olması gerekn doğal bir şey sonuçta, iğrenilecek, tiksinilecek bir şey değil.
@shapefmyheart Sıze erkek gözuyle net soylıycem dogaş bır sey evet. Tıksınılecek bır sey degıl evet. Ama bız erkeklerde ıcgudesel ıtıcılık yapan bır durum bunu 100 erkege sorun 90 benım dedıgımı der bence karsı tarafın gözune sokulmaması gereken özel bır durumdur bız zaten bakısınızdan anlarız merak etmeyın ama vurgulamaktan kacının
Erkekler regl muhabbetini seviyor gördüğüm kadarıyla. Ama derdini seni seviyorsa insansa dinler.
Reglinin nesini anlatıyorsun? Karnım çok ağrıyor, çok fazla kanamam var, ped yetişmiyor vsvs. Kişisel birsey olduğu için anlatmaniz çok abes
Her ciktigin erkeğe reglmmi diyorsun sirayla ne gerek var böyle biseye saçma ve anlamsiz
Aynen sen şimdi çok mantıklı konuştun çocuk ona göre davranır alttan alır
Salak yeni adı ustunde neyini anlatıcan hem igrncsn
bence anlatabilirsin sevgili dediğin kişi her şekilde yanında olur soğursa zaten yol ver
Burda 100 erkeğe anlattın Ona mı anlatamayacaksın Haya etseydin şu soruyu yazmazdın Burdaki abazalardan ilgi bekliyorum demiyor da kezo
Hahaha bir ahlak bekçisi teyze daha.
@TheMilord yoo gayette durumu özetledim Kimseye ahlaksız demedim O haya ediyor sanıyor ya kendini Etmiyor yani Durumunu özetledim amcacım 😊 Saygılar
Kezo da dedin teyze neye göre :)
@TheMilord bizim burda öyle kızlara * caaa
Soğursa bu ona kalmış birşey ilişkiye girerken soğuma gibi bir söz konusu olmuyor ama?
Bnce anlatmalısın her erkekk bunu anlayışla karşılar. Sonuçta senin elindeki bir şey değil.
Neden soğusun ki onun annesi ya da kız kardeşi regl olmuyor mu o zaman onlardan soğur mı yani senin mantığına göre ^_^ Yani bana çok saçma geliyor , ve söylemene ne gerek var onu da anlamıyorum...
Doğal birşey bu. Oda bilmiyor mu senin olduğunu sanki?
soğuyacak ise sizinle olmaması çok daha iyi.
kadınların ruh halinde ve vucutlarında çok sey degisiyor, gerçekten bu periyodu bilmesinde çok fayda var.
Erkekler bu konuda çok gelişti inan bana skksksks Yani ben söylüyorum normal karşılıyor.
erkekler regl sancılarınızı dinlemek zorunda değil
adama ne ya 😄 başka birşey anlat niye bunu anlatıyorsun ki
Şu anki derdim bu çünkü
Bir ne demişler diye baktım da sinirlendim bence hiçbir sakınca yok ilişkiniz açısından daha iyi olur o dönemde neden daha değişik tavırlar sergilediğini anlayabilir bazı şeyleri alttan alır soylemelisin bence
Ne gerek var anlatma ya zaten erkeklerin bilmediği bir sey yok
Regl olmanı daha yenı başlamıs bır ılışkı ıcınde ön plana cıkarman dogru bır davranıs degıl bence biz kadınlar daha duygusallasıyoruz hormonlarımızan dolayı ancak gereksız olur
Bence anlat elinde olmadan asabi olursan bunu anlayışla karşılar ve aranız bozulmaz bence. Eğer senden bu kadar doğal bir şey yüzünden soğuyacak biriysede boşver gitsin zaten ;-;
Neden soğusun sonuçta bu doğal birşey öyle ya da böyle öğrenecek hatta günlerini bile sen iyi takip edecek belkide. Peki normal bir erkek arkadaşına bunu söyleyebilir misin?
ben sevgili olduğumda söylemistim söyle bence soğumaz cünkü cok normal bir sey
Neden anlatma gereği duyuyorsun ki? Eşin değil sevgilin sonuçta
Neden anlatma gereği duyuyorsun neyi anlatıcaksın hiiç anlamadım
Bence anlatma başlar bu sefer bu dönemde istek oluyormu falan bence hiç o konuya girme sadece hassas günümdeyim de geç.
bence soğumaz ki soğursa zaten senin için iyi olmuş demektir. bu gayet doğal bir şey iğrenen kişi kendinden şüphe etmeli.
Erkekler Ne Diyor
Anlat bence. Regl kramplarından falan bahset, duygu değişimlerine de değinebilirsin. Regl döneminde seni dinlemeyecek, görmezden gelip soğuyacak kişiyle de çıkma bence. Ayrıl gitsin.
Regli bilmeyen mi kaldı. Laik atatürkçüler sağolsun
Atatürk: benden sonra regl bilmeyen insan kalmasın size vasiyetimdir. Laikçi Atatürkçüler
😂😂
Ne alakası var söyle ki o dönemlerde daha nazik davransın
Neden böyle birseyi anlatmak istiyorsun ki ne gerek var 😏
Abartmayın regli. Cem Yılmaz’ın kadın pilotlar hikayesini dinleyin.
Abartılmıyor her ay olduğunu bir düşünsene? cidden ruhen psikolojik vs değişim yaşanılıyor
Bence anlayışlı bir sevgili dinler ve bu dönemlerde alttan alır duygu patlaması olayı fazla oluyor çünkü
Bahsedebilirsin ki zaten biliyordur hatırlatabilirsin kadınların böyle özel durumları olduğunu kendi bazında olmasada genel olarak anlatabilirsin.
Anlatabileceğine karar verememissin demek ki anlatmak seni rahatsız edicek
Oooo senin kaç tane daha yeni sevgilin olur.. : D
Zaten yolu karşıya geçmişsin problem yapma kızım.. : D
hahahaha
Sevgilinizle ne kadar açık konuşursanız o kadar iyi bir ilişkiniz olur
Anlatmanda fayda var bilsin ki özel günlerin de özel ilgi göstersin
Bence bunda sorun olacak birşey yok dinleyecegini düşünüyorum : )
Neden anlatmak istiyor sun
Destek olmasını beklediğim için
Bana anlat istersen
Evlenınce pedı bız nıye aljyoruz benim mıdem bulanır
Sen bu önyargıyla boşver zaten evliliği falan.
Senin de mast. zamanlarında kadına kedi gibi olursun. O da sana iğrenç niye altına yatıyorum mu desin. Sizin zihniyetinize tüküreyim... Değiştirin şu kafaları!
Nedenkı her erkek evlenmrk yuva kurmak ıster bnde ıstıyorum ılerdde
O ısler ıkı taraflı sadece erkek ıstemez
Yorumları okumaya geldim..😂
1 ay ne ya. Hemen bayılıyorsunuz sevgilim demeye.
Amca oğlum mu desin
1 ayda sevgili olup regli anlatıp 2. Ayda ayrılıyor şimdiki nesil. Ne aşklar gerçek ne sevgi. Çabuk yaşayıp çabuk tüketiyoruz.
1 ayda sevgili olmamışlar, 1 aydır sevgililer:d
Reglin varken eski sevgilini ara konus:(
Anlatma riskli bir hareket bu.
Nesi riskli?
Bakireliği bu kadar kafasına taktığını sanmıyorum
Sen bilirsin.
Neyin kafası bu yahu. Regl ile bekaretin ne ilgisi var her konuyu cinselliğe ve kadınların bekaretine getirmekten vazgeçin artık.
Sen anlamazsın. Soran benim ne demek istediğimi anladı. Mevzuyu cinselliğe getirmiyorum. Burda kızı korumaya çalışıyorum farkındaysan dicem de farkında olsan bu yorumu yapmazdın.
Ahaha 😂 ne kadar da alıngan eziksin sen 😬 debelen bakalım. Benim hesabımı silseler ne olur ki? Ben sana bastıktan sonra 😂😂
Sakin gençler..
Ben sakinim bu mal gelip salça oluyor. Herkesin görüşü kendine sonuçta. Ben ona zamanında ne bk yediğini soruyor muyum? Gelmiş burda dürüstlük abidesi gibi konuşuyor
Görüşüme bulasilmasindan bende hoşlanmam.. neyse saygılı olalım yine de 🤗
Sen evli misin tatlı şey 🌹
Hyr neden
Merak ettim. Yaş 27 ise gerçekten, konuşalım biraz msjdan. Tanışmak istiyorum da.
Olamaaazzzz😊😊
Niye soğusun ya zaten soğuyorsa bırak uğraşma
Neden soğusunki. Herşeyi fazla abartıyon.
Basim ağrıyor demekten bir farkı yok bence
Tam olarak neyi anlatmayi dusunuyosun
Neden soğusun ki anlat bakalım
Lan bunun neyini anlatıcan mk
Önce onu tanı ondan sonra
Yoo neden soğusun da neden anltcksn
Peki senin hastalığın ile problemi nedir
Regl olduğunu neden anlatacaksın ki?
Nasıl rahatsan öyle yap
soğur tabuki... kan geliyor demek hos dsgul.