Daha 1 aydır beraberiz, eski sevgilim regl olduğumda beni dinliyordu rahatça anlatıyordum ama ayrıldık işte :( Şimdi de reglim ve çok fena geçiyor, yeni sevgilime anlatsam benden soğur mu soğumaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen nişanlıyken fark etmiştim her ay kavga ediyoruz, ne oluyorda ayda 1 canavara dönüşüyorsun demişti😂 iste o zaman demiştim malum günlerde dikkatli ol. Evlendik, yorumlarda okudum evet arkadaşlar erkek eşine pedde alır, karnını okşar, sıcak havlu ilaç çikolata romantik film ne gerekiyorsa yapar. Aşın bu işleri. Soruyu soran arkadaşım sende özelini okadar cabuk anlatma, kendini biliyorsan ona göre davran. Ayrılırsın tekrardan maazzallah ne gerek var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim sevgilim bana anlatıyor ve benim hoşuma gidiyor ve gitmesinin sebebi de bana güveniyor, sahiplenmiş ki özelinden bahsedebiliyor. Ve bence bahsetmen de fayda var çünkü regl dönemlerinizde sinirli oluyorsunuz ve sevgilin bunu bilsin, o sinirle ona yanlış bir şey dersen hoşgörü ile karşılayabilmeli ;)
00 Yorumla
+1 yılYaratılışın bir parçası olan regl'i zaten bilmeyen ve cinsel yönden bu konuda kendini geliştirmemiş birisi zaten ilk defada kötü bir tepki verecektir. Oysaki o erkekler sünnet olurken video'ya alıp izleye izleye gülen tipler.
00 Yorumla
+1 yılGerek yok ama şunu söyleyebilirim ki erkekler bu konulara çok meraklı, ben de dahil, neden bilmiyorum ama ben de dinliyorum ve aşırı derecede tahrik oluyorum, yani anlatabilirsin sorun olmaz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar Ne Diyor
117
+1 yılNe alakası var kuzu? Ben anlatıyorum ki bilsin ne kadar asabi olabileceğimi vs. Ona göre tavır alır o da genelde.
90 Yorumla
+1 yılRegl anlatmak nedir ya? Regl olduğunu söylersin bu tamam da eski sevgilime anlatıyordum dinliyordu kısmı saçma geldi. Ne anlatıyorsun mesela? Pedi ya da tamponu nasıl taktığını kanama miktarını falan mı?
71 Yorumla- +1 yıl
hahahah helal sana :)
Eski sevgilin gibi ondanda ayrılmak istiyorsan anlat.. Ayrıca bir erkek için regi muhabbeti bir kızı itici yapar.. Çünkü erkekler için bir kızın regı muhabbetini anlatması.. erkeğin gözünde o kızı abdal yapar.. O kadar güzel. konular varken erkeği reği muhabbetiyle boğar ve sıkarsın
23 YorumlaTabii ki anlatabilirsin. Soğur ve mıtın kırın yaparsa bu kendi yobazlığıdır. Anası regl olmasa kendi doğabilecek miydi sanıyor? Yumurtalıklarla alakalı sağlıklı ve olması gerekn bir olay
81 YorumlaReglini anlatabilirim tabiki bundan doğal birsey yok bunun için soğuyacağın sanmam bu doğal bir döngü sonuçta fakat bunun üzerine sen muhabbet falan etmeyi mi düşünüyorsun onu anlamadım neyini dinliycem hangi marka ped kullandığını mı yoksa günde kaç ped değiştirdiğini mi en fazla denecek şey benim regli dönemim hassas asabi oluyorum canım da şunları çekiyor arada sırada dersin neyini dinliycem onu çözemedim
10 Yorumla
+1 yılNesini anlatacaksın ki?
Aşkım çok kanıyoo falan sj100 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilinin kadınların her ay düzenli olarak regl olduğunu biliyordur diye düşünüyorum.Çünkü böyle konuları konuşmayı erkekler çok sevdikleri için %100 biliyorlardır. Eğer bilmiyorsa da soğursa iğrenirse ayrıl gitsin böyle biriyle bir ömür geçirmek istemezsin diye düşünüyorum sonuçta evlendiğinizde pedlerini kocan alıcak bunu bilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
30 YorumlaYa ne alaka, bende kızım bende yaşıyorum ama hiçbizaman sevgilime söylememişimdir. Çok saçma. Ve salakça bence. Sonra ağlıyolar kızlar “özelimiz kalmadı diye” kalmaz tabi az kalsın PEDİ çocuğun gözüne sokacaksınızz
43 Yorumla- +1 yıl
Bravo işte normal bir kız...
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılNeyini anlatiyodun reglinin anlamıyorumki tam olarak neyi anlatiyordun hahah
26 Yorumla- +1 yıl
@Cantan339 Hahahah :D Ped markasını anlatıyormuş filan :D Molped kullanmayı bıtaktım Kotex kullanmaya başladım aşkım :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe anlatacaksın ki, onu merak ettim ben? Benim bir arkadaşım var, sinirli olduğumda regl misin regl mi yaklaştı diye soruyor, karnım ağrıyo midem bulanıyo desem yine soruyor ama çok samimiyiz ve buna güvenerek soruyor. Sizin ilişkiniz nasıl bilmiyoruz ve gerçekten ne anlatacaksın?
10 Yorumla
+1 yılSif bu söyleyip sevgilisine naz yapanlara özenip bu konulara girmiyosaniz neyim. hayır neyini anlatacaksın , en fazla regl oldum dersin biter gider neyini anlatacaksın ki adam soğusun hayır ne gereği var.
21 Yorumla
+1 yılAçık açık ben reglim deme karnım ağrıyor falan dersen erkekler otomatik olarak onu anlıyor zaten. Regl olayı ayıplanacak tiksinilecek konu değil ama bir erkekle açık açık konuşmak da gereksiz
30 Yorumla
+1 yılNiye anlatma gereği duyuyorsun bilmesine ne gerek var
60 YorumlaÖyle anlatmak seni kesmez belli... sen en iyisi canlı akışı göster))
61 Yorumla- +1 yıl
Çok güldüm vallahi.
+1 yılHep diyorum artık gizemli kadın olacağım ama yok yani olmuyor 🤣 illa herseyimizi anlatacağız. Özellikle böyle sıkıntılı bir dönemde insan sanki derdini paylaşmak istiyor. Bence anlat ya bişey olmaz. Ama anlatma şekline dikkat et)))
10 YorumlaSoğuyacak, utanacak bir durum yok fakat regl anlatma olayı ne biliyim bir insan neden regl ı anlatır ki
42 Yorumla- +1 yıl
Ge ri zekalı olan biri anlatır ancak
+1 yılReglini bilmek zorunda mı? tamam ayıp değil anladık da neden böyle bu mevzuyu etrafa saçma hevesindesiniz anlamıyorum.
40 Yorumla
+1 yılbu dönemde biraz hassas ve gergin olabileceği söylenir de "anlatılacak" başka bir detay gelmedi benimde aklıma :) ne anlatılır ki ya bununla ilgili
40 Yorumlaaşkım ben regl oluyorum mu diceksin? Zaten o senin her kadın gibi regl olduğunu biliyodur. Anlatman gereken şey tam olarak ne?
41 Yorumla
+1 yılKadın vücudunda son derece normal bir durum ve kimisini hormonal olarak çok etkiler bilmesinde zarar değil fayda var size o dönemlerde daha anlayışlı olması gerektiğini bilir.
20 Yorumlautanılacak bir şey degil bu durum. Regl ağrım var hassasım de. Eğer soğuyor ters davranıyorsa seni utandırmaya çalışıyorsa yol yakından yol ver
21 Yorumla- +1 yıl
Ters davranıyorsa değil de, soğuyorsa ve zamanı gelmeden cinsellik konuşuyorsa yol ver. Çünkü sende ters davranıyorsun erkekler köle değil ki size daima iyi olalım. Duygumuz var bizimde. Ters davranabiliriz. Ama bence milena haklı. Tabiki gidip bazı sorular sorabilir ama abartısız olsun sende istemiyorsan tabiki.
Gizli Üye(25-29)+1 yılRegli olunca ne anlatacaksın, ne diceksin karnım çok ağrıyor biraz da sen devam et mi allahım yarabbim daha neler duyucaz bunlara katlanan erkekler bize neden denk gelmiyor...
50 Yorumla
+1 yılAnlatsam derken? Rengini ve yoğunluğunu anlatacak halin yok herhalde. Karnım ağrıyo desen o anlar zaten. Bunda utanacak bir durum yok. Bu yüzden senden soğuyacak olan erkekle de işin olmasın.
40 Yorumla
+1 yılRegli olmak utanılacak sıkılınacak bir şey değil, sağlıklı olduğunun göstergesi.
Ben de nişanlıma ağrımın çok olduğu zamanlar "regliyim, ağrım çok" diyebiliyorum. Ama onun dışında çokta bahsetmem gerek duymam. Bence daha birbirinizi yeni tanıyorsunuz anlatmayın.10 Yorumlaeğer regl döneminizde duygu durumunuz fazlaca değişiyorsa ya da ağrılarınızdan dolayı ilişkinize vakit ayıramıyorsan ve bu durum ilişkinizi etkiliyorsa bahsedebilirsiniz. bu durum utanılması ya da gizlenilmesi gereken bir şey değil ama onun dışında durduk yere illa her ay özellikle ben regl oldum diye söylenilmesi gereken bir şey de değil bence.
10 Yorumla
+1 yılNeyini anlatacaksın günde kaç ped değiştiğini mi şaka mı bu ya
45 Yorumla
+1 yılBen bile soğurum bunun anlatıp sohbet konusu edilecek nesi var numuneliksiniz ya
40 Yorumla
+1 yılÇık istiyorsan anlat ama eski sevgilin bundan ne çıkarır orası bilinmez:)
40 Yorumla
+1 yılRegliyi anlatmak ne demek? İnsanın sevgilisi olmayınca ne çok kavrama uzak kalıyor böyle, biz napalım?
20 Yorumla
+1 yılutanmadan bir de soguyacaklar mı. şu erkek milleti ne sızlanmanızı duymak ister ne acınızı. içinden geldigi gibi davran sogursa s. ktir et.
29 Yorumla- +1 yıl
nedenmiş kafası mı şişer beyefendinin.. hep iyi mi olsun. geyşalk etsin oldu olacak bedevaya.
- +1 yıl
benle ne ilgisi var slk.. bir erkek sktirsn gitsin o zaman o şekilde birliktelik olmaz. sırf kendi keyfi/ rahati bozulmasn diye kadnn sızlanmasndan soguyacaksa o erkegn taa... ! zaten asıl g zekalilik bu tip bencil yaratkları erkek yerine koyup birlikte olan saflarda.
- +1 yıl
ya bu nasıl çomarlıktır ya
- +1 yıl
anana yazdgn mesaj bize geldi çomar
- Daha fazla (87)
Daha fazla(102)
Erkekler Ne Diyor
99
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden Soğusun? insan sevdiğinden soğur mu hiç
00 Yorumla Şu konuyu ıyıce netlestırelım. Regl tabıkı oldukca dogal bır surec ve bunu kısıye gore etkılerı cok degıksen ancak kadınlar uzerındekı genel etkısını hepımız bılıyoruz ancak şurda bır parantez acalım. Ben etrafımda markette kargoda bankada cafede vs vs çok denk geldıgım bır gözlemımı yazıcam kadınlar ıcgudusel olarak belkı farkında olmadan bu regl durumunu bır seromanıye döndurmus durumda yanı ben tanımadıgım bır kadının regl oldugunu hıssedıyorsam bu doğal bır durum degıl sureklı bunu bulundugu ortama etrafa lanse etme cabasında olan bayanları goruyorum. Belkıde kadınlar ıcgudesel olarak bunu bır kadınlık vurgusu olarak göruyor bılemıyorum bunun erkek arkadasına daha kıbar anlatabılırsın bız kadınlar donem donem ozel durumlardan dolayı bıraz ruh halımız degısebılıyor demen yeterlı okadar da salak degılız. Ama bunu duygu sömurusu halıne getırmemek gereklı blıyorum bır cok kız sımdı tepkı gösterecek ama bız erkek etrafımızda kı onlarca bayanın sureklı regl vurgusunu muabbetını ve baskısını hısettmek ıstemeyebılırız. Bulusucagınız zaman dersın bazı dönemlerde ruhen gergın oluyoruz yeterlıdır ama bu mevzuyu her ay kafamıza vurnamnızın anlamı yok. Sıze erkek arkadasınız gelıpte ya kusura bakma ben amel olmusum dıye sureklı karsına gecıp karnının tutması kadar alaksız bır drumum hıc bır erkek kadınlarının özel gunlerıne meraklı degıl
12 Yorumla- +1 yıl
@Cerenım20 Ben genel olarak herzaman anlayıslı bırıyım zaten hayat felsefem onarıcı yapıcı ve pozıtıf yasam tarzıdır. Ancak yerıne gore ve olaya gorede mantıklı tavır almayı severım. Hayatımda bırı yok ancak oldugunda. anlayışlıyımdır her anlamda ancak aynı hoşgörüyüde beklerım
+1 yılSoru başlığına uyumlu olduğu iddiasıyla seçilen fotoğrafı tebrik ediyoruz.

Büyük bir alkış istiyorum
20 Yorumla
+1 yılBak benim kız bana anlattı. Ben hiç soğumadım. Zaten yaşın küçük değildir. Emin olun sizin ne yaşadığınızı biliyoruz zaten. Yani çocuk zaten senin regl olduğunun farkında. Senden soğur mu konusuna gelirsek; sana ciddi bakıyorsa soğumaz çünkü hayatın boyunca refş olacaksın. Hemde zaten birbirinizi ne hallerde göreceksiniz regl nedir ki? Eğlence olarak bakıyorsa senden soğur. Ama eğlence için seven adamı zaten sen bırak.
11 Yorumla- +1 yıl
Tabii burada şu problem var. Sen karşında ki kişiye kapıları açıyorsun. Yani regl bir nevi cinselliktir. Çünkü cinsel hücrenin olayıdır. Bu kapıyı açıyorsun. Sana sorular sorarak iyice konuyu açabilir. Güveniyorsan, söylemek istiyorsan, cinsellikten zarar gelmez diyorsan tabiki söyle. Bugün söylersen 1 hafta sonra günlerini söyle. Haberi olsun. Ben benim kızın ne hallerini gördüm. İnan bana regl ufacık bir şey. Bundan çekinmeyin.
+1 yıl1 aydır tanıdığın ya da çıktığın diyelim birine bu konuyu anlatman sogumaktan çok gözünden düşersin gibi yani sonuç olarak ozelin senin ve bu konuyu 1 aylik iliskin olan kisiye anlatman onun gözünde binevi seni değersiz kılar tabi bu benim kendi görüşüm
14 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten bjr anda sahiplendik diyelim Bu kişiyi anlattık gene mi gözden düşeriz? Buradaki yaşım doğru değil bu arada
- +1 yıl
Yani 1 aylık ilişkide bunu anlatmak saçma bana göre
- +1 yıl
Hayır saçma bulmuyorum ben karşınızdaki kişinin tavırlarını az xok anlarsınız mesela ben çok aşıksam ya da ciddi şeyler düşünüyorsam o kişi hakkında gayet söylerim sorarsa tabi ya da buluşucaz diyelim gelemem diye bu mazereti söylerim
- +1 yıl
Ya çok aşık san falan mesele degil 1 aydır çıktığın insana da anlatmazsın yani sahsen benim sevdiğim bana 1 ci ayda bunu söylese sogumak degilde gözümden düşerdi uyarırdım o zaman mantıken bu durumda gitsin abisine babasına soylesin regl olduğunu bunu ha 1 ayda çıktığını söylemiş ha abisine babasına söylemiş ayni durum gibi saçma
+1 yılErkeklere bunu detaylıca anlatmanın ne önemi var ki?
Hastayım deyin, tatildeyim deyin yeterli..
Fazlasına biz ne yapalım? Doktor değiliz ki?
#Vesselam20 Yorumla
+1 yılHikaye mi anlatıyorsun, anlatıcak ne var.
Sadece, senin neyin var? Neden asabisin? tarzı bir soru sorar ise adet döneminin geldiğini söylersin.20 Yorumlahayır soğumaz soğumamalı. ama her konuda rahatça konuşulup çokta içli dışlı olunması ilişkiyi kötü etkiler. çbazı şeylerde sınır ve mesafe olmalıdır.
20 Yorumlane anlatacak yeni sevgiline :D vajianamdan 20 25 günde bir 4 gün süren bir kan akma merasimi oluyor bazen çok sancı yapıyor mu diyeceksin :D gelirken o zamanlar pet al çikilota mı getir diyeceksin :D
00 YorumlaBence anlat, eğer bundan dolayı soğuyacaksa soğusun zaten, sen de adamın ne olduğunu anlarsın hiç olmazsa.
11 Yorumla
+1 yılTamam da sevgiline ki bundan? Eski sevgilin muhtemelen sünepenin tekiydi, biz her taşşağımız dolduğunda size anlatıyor muyuz?
10 Yorumla
+1 yılAnlatmaya başla yüzü gözü değişirse ayrılırsın ekşileme-reggaeton kızçe... Ahlaksız batılı görüşüm bu yönde
10 YorumlaNe s a l a k gönderiler açılıyor anlatsan ne anlatmasan ne daha 1 aylık tanıdığına şeyini anlatıyorsun ben kız olsam anneme anlatmam millet ne kadar rahat abi ya biz geri zekalıyız ya bunlar çok ierl zekalı.
13 Yorumla- +1 yıl
Arkadaslar ne kadar önyargılısınız yani anlatmak isteyebilir kendince naz yapabilir 1 aylik ilişki diyorsunuz ama hayatının aşkını bulduğuna inanabilir bir kişi. Ya da hiç kimseyi sevmediği kadar çok sevebilir. Bu duyguları önceden yaşamamış biri olabilir bu erkeği de durup durup hak ettiğim kişiyi buldum şeklinde görebilir valla hayret ettim. Bence bu xok güzel bende sevgilime derdim aşkım regl oldum diye amacım cinsellik vs için değilde ne bileyim hoşuma giderdi benle ilgili özel şeyleri bilsin yani ne güzel bilmesi yaşım 23 şimdi abla ne alaka falan derseniz diye dedim
- +1 yıl
@Berikaaacan 1 ayda kimseyi tanıyamazsın ne aşkıymış bu? Görende sanacak sanki 1 ay içinde ilişkiye girecekler de anlatma zorunluluğu var. Bana sevgilim böyle birşeyi anlatmasını istemezdim şahsen 1 ay içinde ve kız olsam anneme bile anlatmazdım. Yani aşkım regl oldum gel öp geçsin mi diyecek? Nesini anlatacak onu bile anlamadım muhtemelen soru troll.
Böyle bişe yüzünden hiçbir erkek ayrılmaz. Eğer gerçekten seviyorsa ayrılmayı geçtim , sürekli yanında olur
00 YorumlaBunun neyini anlatacaksınız? Fizyolojisini mi psikolojisini mi?
10 YorumlaNe kadar yeni olduğuna bağlı anlatmasan da bilmeyen mi var
10 YorumlaKarnım ağırıyor de yeterli
Arkadaşın çok saf değilse analar hemen10 Yorumla
+1 yılBana anlatmasina gerek kalmadan ben anlayip soruyorum söyluyor😄
10 YorumlaAnlatabilirsin niye soğusunda insanlık hali doğal bir durum.
10 Yorumla
+1 yılasıl sevgilki zaten böyle zamanlarda olunmalı ve yanında olmalı?
10 Yorumla
+1 yılRegl olduğunda bunu birine söyleyebilmek için o kişinin özel veya yakın biri olması neden gerekiyor.
Acıkmak susamak çiş yapmak kadar doğal bir durum44 Yorumla- +1 yıl
Ulu orta nasıl yeni saç kesimini konuşabiliyorsanız, regl konusunuda konuşa konuşa herkesi alıştırmak size düşen bir iş...
- +1 yıl
Herkes hayalini yaşar...
Hakikaten regl olmanın neyini anlatıyorsun sevgiline?
00 Yorumla
+1 yılBen aksine daha çok bağlanırım zaten bilmeyen kalmadı artık rahat ol açık ol
00 Yorumla
+1 yılNiye soğusun
Bide neden regl oldunuz da sinirli olunuyor?01 YorumlaNeden anlatma gereği duyuyorsun ki hemen yatağamı geçeceksiniz. ya da başka bir eylem içinmi?
00 Yorumla
+1 yılNeden soğusun regl oldun diye soğuyacaksa senden sevgilin olmasın bir zahmet
00 Yorumla
+1 yılAnlat tabi bunu dinlemek için can atıyor eminim. :):
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgili nerden buldun bu pandemi zamanı maskeyle mi buluştunuz :d şaka bir yana ilk korona testi iste öyle anlat :d
10 YorumlaYeni sevgiliye regl anlatmak... Var bir hayalimiz adfkksdf
Soğumaz.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne demesini bekliyorsun ki aslansın yaparsın mı desin adam
20 Yorumla- Daha fazla (69)
Daha fazla(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem