Arkadaşlar merhaba bugün ilk kez spor salonuna gittim. Regl haftamdan dolayı ped kullanıyorum kanamam çok olduğu için her ihtimale karşı iki tane ped kullanıyorum. Bugün oradaki görevli bana ne yapmamı söyledi, ilk olarak bisiklete geçelim dedi ben de oturunca pedimden çok fazla ses geldi. Adamd da bu yüzden gülümsedi çok kötü rencide oldum. Bisikleti sürerken bile yanımda durdu sinirlerim bozuldu.
Bir de arkadaşlar erkekler kadınlar karışık ben öyle bir ortamda rahat değilim ya etrafımda bir ton erkek vardı hep beni izliyorlardı. Soyunma kabinleri bile beraber çok kötü ben öyle bir yerde rahat edemem. Tamam denizde bikini giyiyorum ama spor salonunda çıplak duramam utanırım. Beni spor yaparken bile izliyorlardı bir de üstümü değiştirirken iyice bakarlar. Bildiğiniz gözlerimin içine bakıyordu. Kaydımı silsem paramı geri verirler mi?
Bir de arkadaşlar erkekler kadınlar karışık ben öyle bir ortamda rahat değilim ya etrafımda bir ton erkek vardı hep beni izliyorlardı. Soyunma kabinleri bile beraber çok kötü ben öyle bir yerde rahat edemem. Tamam denizde bikini giyiyorum ama spor salonunda çıplak duramam utanırım. Beni spor yaparken bile izliyorlardı bir de üstümü değiştirirken iyice bakarlar. Bildiğiniz gözlerimin içine bakıyordu. Kaydımı silsem paramı geri verirler mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer