Güzellik & Bakım Ciltte pütür pütür durmayan fondöten önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kuru ve karma cilde uygun olursa sevinirim 🙏🤎 Güncellemeler+1 yıl Kapatıcılığı güzel olursa sevinirim Ciltte pütür pütür durmayan fondöten önerir misiniz? Cevapla Fondöten Soruları Cilt Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
serpil2255 Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 94% +1 yıl Ben farmasinin fondotenini hiç beğenmedim kapatıcılığı çok düşük 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bb kremini mi yoksa fondötenini mi? Yorumla
akdenizciiii Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Farmasi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Fondötenin adi yokmu Yorumla akdenizciiii +1 yıl Farmasinin herhangi bir fondöteni olur Yorumla akdenizciiii +1 yıl Ama bence bb kremini kullan Yorumla akdenizciiii +1 yıl Fondöten gibi yıllardır onu kullanıyorum lekeleri vs kapatıyor Yorumla akdenizciiii +1 yıl Ya rica etsem sende benim soruma bakabilir misin ne yapsam bilemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Cc krem daha iyi degil mi? Yorumla akdenizciiii +1 yıl Bence bb daha güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben farmasinin fondotenini hiç beğenmedim kapatıcılığı çok düşük
Bb kremini mi yoksa fondötenini mi?
Farmasi
Fondötenin adi yokmu
Farmasinin herhangi bir fondöteni olur
Ama bence bb kremini kullan
Fondöten gibi yıllardır onu kullanıyorum lekeleri vs kapatıyor
Ya rica etsem sende benim soruma bakabilir misin ne yapsam bilemiyorum
Cc krem daha iyi degil mi?